Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Song Iki Kez Sicradi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gökhan:"Penalti degildi"

Kayserisporlu Gökhan, Song’la girdiği tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

Kayserisporlu Gökhan, maç sonrası yapılan bir röportajda Song ile girdiği pozisyonla ilgili olarak "Penaltı değildi" diyerek herkesi şaşırttı. Oysa aynı Gökhan'ın, penaltı pozisyonundan sonra hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na küfür eden görüntüsü ekranlara yansımıştı.

Milliyet

bu herhalde yeterli cevap olmustur.Ayrica farkindayiz son 2 haftadir songa yükleniyorsunuz,yok tekmelerle girdi diyorsunuz.Halbuki maci bile izlememissinizdir ama o üstün futbol bilginizle! bir resime bakarak sonuca variyonuz.
    Yapmis oldugu aciklama gs ye transferini biraz daha kolaylastirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugno kasap Song ondan daha iyi ve daha temiz ligin en iyi defasnı GS de çünkü onlar en az gol yiyen takım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla ligde kimse sert bir müdahale yapmasın resmı koyucam

Nesil
    2003

Song'un yaptigi hareket kuyrukli penalti idi.. Topa dokunup uzaklastirmaya calisiyor olsa da, iskaladi ve Gokhan'in bacagina vurdu. Bunun devaminda da Gokhan yere dustu.

Gecen haftaki olaya biraz daha farkli bakiyorum. Song'un amaci topa vurarak uzaklastirmakti. Hurriyet'e faul calindiktan sonra Hurriyet'in topu eline alip arkasini Song'a dogru donmesi sonucunda Song'un kramponlari Hurriyet'in sirtina yapisti. Bunda kasit aramaya gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu tartışmanın sonucu size ne kazandırıcak ? bırakın onlar inanmasın bizde inandıramayalım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

fenerlileri kutluyorum eren hariç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen beni kutlaması bir onurdur BUrak Abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

arkadaşlar gökhan ünal onu artık alayına söylemiş gerçeği buymuş yani verilmiyo ya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    arkadaşlar gökhan ünal onu artık alayına söylemiş gerçeği buymuş yani verilmiyo ya
    maraton'da erman toroğlu demişti ya alay etmek için sölüyo yada içerden öyle söylemesini istediler gibi bişey demişti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tabi başka ne olacak ki yani bu penaltı değilse demk isitiyomuş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yere göğe sığdıramadığınız Ahmet Çakar bu pozisyona penaltı değil dedi.üstelik türkiye liginde songdan iyi defansmı var

Kimse Song'a kötü defans oyuncusu demiyor ki ? Herkes pozisyonu degerlendiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Stepanov her macta penalti yapiyor.keske butun savunmalara sert gırse stapanov gıbı

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Ankaraspor maçındaki ile ilgili yazmıştım, önceki sayfada Toze ve onun gibi art niyetlilere olayın kasıtlı olmadığı, hatta hatanın tekmeyi yiyen Hurriyette olduğu anlatılmış.. Editledim ben de..
    Ayrıca, şaşırtıcıdır ki itiraz etmemişler.. Garip geldi şahsen..

--

Editlediğim şeyden ayrı eklemek istediğim, sizin Lugano ile ilgili de buraya bir başlık açarım, İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidilirse o görüntülerle, bu ülkede futbol oynamak bir yana, izlemek bile yasaklanır..

O yüzden rakip takım futbolcusu 1 hareket yaptı diye başlıkta atıp tutmak çok yersiz.. Boşuna takım muhabbeti yüzünden gerilim çıkartmanın alemi yok.. Ha çıkartanların hoşuna gidiyorsa, ben de takımımı savunmaktan zevk alırım, o ayrı..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Keske tüm savunmalar sert girsey diyosunuz sonra Lugano'ya yok kasap yok bilmem ne diyorsunuz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Keske tüm savunmalar sert girsey diyosunuz sonra Lugano'ya yok kasap yok bilmem ne diyorsunuz.
    bunu genelleme istersen ... yani herkez böyle düşünüyormuş gibi yansıtma ...
    üstelik defans oyuncusu sert olabilir vücudunu daha çok kullanabilir ama kasaplıkla ikisini ayırabilmelisin ...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

birincisi sert girmekle fual yapmak aynı şey değil
    ikincisi Song'un pozisyonu BUZ GİBİ PENALTI ben ona penaltı demeyenin aklından şüphe ederim
    denilmişki A.ÇAKAR bile penaltı değil diyor O adam bu yorumu harekete göre değil G.Ünal'ın düşüşüne göre veriyor. Neymiş düşen adam bacağını sola açmazmışta direk öne doğru inermiş geçin bunları

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by paco View Post
    bunu genelleme istersen ... yani herkez böyle düşünüyormuş gibi yansıtma ...
    üstelik defans oyuncusu sert olabilir vücudunu daha çok kullanabilir ama kasaplıkla ikisini ayırabilmelisin ...
    Adın cıkacagına canın cıksın daha iyi meselesi Psv'li Alex su anda dünyanın sayılı defanslarındandır ama onunda en önemli özelligi sert oynaması. Lugano'da kasap degil sert futbolcudur. Forvetler Türkiye'de kolay kolay adam gecmeye alıstıgı için karsılarına Lugano cıkınca ya laf atarlar ya da yok söyle böyle.

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    birincisi sert girmekle fual yapmak aynı şey değil
    ikincisi Song'un pozisyonu BUZ GİBİ PENALTI ben ona penaltı demeyenin aklından şüphe ederim
    denilmişki A.ÇAKAR bile penaltı değil diyor O adam bu yorumu harekete göre değil G.Ünal'ın düşüşüne göre veriyor. Neymiş düşen adam bacağını sola açmazmışta direk öne doğru inermiş geçin bunları
    Penaltıya zaten itiraz eden yokki buz gibi penaltı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

iyide ben luganayo kasap demedim ki .... defans oyuncusu her zaman sert olmamalı ... cannovaro ve nesta gibi olmalı gerektiği zaman olmalı .... dünyanın sayılı defans oyucuları bunlardır ... alex değil .... bence önce bunları örnek ver ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

iyide ben luganayo kasap demedim ki .... defans oyuncusu her zaman sert olmamalı ... cannovaro ve nesta gibi olmalı gerektiği zaman olmalı .... dünyanın sayılı defans oyucuları bunlardır ... alex değil .... bence önce bunları örnek ver ....
    Sertlik deyince benim aklıma ilk gelen Nesta degil Alex oluyor. İlki sonu farkeder mi sonucta sert oynayan oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sertlik deyince benim aklıma ilk gelen Nesta degil Alex oluyor. İlki sonu farkeder mi sonucta sert oynayan oyuncu.
    benimde iyi defan oyuncu deyince ilk aklıma nesta ve cannavaro geliyor ... ki bence herkezin aklına ilk bu isimler geliyor ... en azından alex den önce geldikleri kesin ... demek ki bu isimleri örnek göstermek daha akıllıca olur ....

Bu güne kadar gerek bu forumda gerek başka forumlarda böyle bir çok konu tartıştım. Penaltıydı değildi hep böyle uzayıp gitti tartışmalar. Ama sonucundada Kimsenin eline birbirinin kalbini kırmaktan başka bişey geçmedi. Onun için fazla uzatmaya gerek yok. "Olan olmuş artık" deyip geçmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

benimde iyi defan oyuncu deyince ilk aklıma nesta ve cannavaro geliyor ... ki bence herkezin aklına ilk bu isimler geliyor ... en azından alex den önce geldikleri kesin ... demek ki bu isimleri örnek göstermek daha akıllıca olur ....
    Nesta sertlikten cok teknigini ve vücudunu ön plana cıkarıyor tam sert futbolcu deyince Alex geliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesta sertlikten cok teknigini ve vücudunu ön plana cıkarıyor tam sert futbolcu deyince Alex geliyor.
    bak kardeşim ben sana demek istiyorum ki alex gibi sert defans oyuncusunu örnek göstereceğine nesta ve cannavaro gibi oyuncuları örnek göster diyorum onlar alex den daha iyi defans oyuncuları ... sert oynuyanı örnek gösterme iyi oynayanı örnek göster diyorum ... umarım beni anlamışsındır ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

bak kardeşim ben sana demek istiyorum ki alex gibi sert defans oyuncusunu örnek göstereceğine nesta ve cannavaro gibi oyuncuları örnek göster diyorum onlar alex den daha iyi defans oyuncuları ... sert oynuyanı örnek gösterme iyi oynayanı örnek göster diyorum ... umarım beni anlamışsındır ....
    Bende diyorum ki Nesta ve Cannavaro sertlikleriyle ön planda degiller(Teknik ve hızlarıyla ön plandalar) sertlik denilince akla Alex gelir ve o da sayılı defans oyuncularındandır. Mesela Lugano Nesta ile sertlik bakımından kıyaslanamaz Nesta degisik özellikleriyle öne cıkar ama Alex'le kıyaslanabilir. Umarım sende beni anlamıssındır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri