çağrı .. haka arıkanı aLsaydın ya kaLeye o da epey iyi kaLeci ama sen zaten bitirmissin transferi saman aLtından![]()
çağrı .. haka arıkanı aLsaydın ya kaLeye o da epey iyi kaLeci ama sen zaten bitirmissin transferi saman aLtından![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Heycan yaptım.. Bekliyorum maçta yaşananları, golleri v.s..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bende bekşliyorum
Hadi Çağrı Abi sabırsızlanıyorum![]()
İyi transfer olmuş. Hayırlı olsun. Hakan Arıkan da idare eder oyunda. İleride Mondragon emekli olunca Serkan geçer kaleye bence. Hatta önemsiz kupa maçlarında, hazırlık maçlarında oynat.![]()
Maça çok iyi başlamıştık. Bir sağdan bir soldan ortalar yapıyor çok güzel pozisyonlar yakalıyorduk. 39. dakikada 2-0 önce geçmiştik. Taraftarlar maçın farklı olacağını düşünmeye başlamışlardı. Böyle düşünenler sadece taraftarlar değildi. Bizde öyle düşünüyorduk. Ama durum 2-1 olunca biraz korktuk açıkçası. Devrenin 2-1 bitmesi çok kötü olmuştu. Devre arasında soyunma odasında :
Çağrı: Çocuklar siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz!!?!?! 2-0 rehavete kapılmak için rahat bir skor olduğunu mu düşünüyorsunuz?! BUNU SİLİN ATIN O ZAMAN O KAFANIZDAN!!!!!
Soyunma odasına çıt çıkmıyordu. Zamanın dolduğunu ve sahaya çıkmamız gerektiğini söylediler. Sahaya çıkmadan son kez futbolcularıma:
Çağrı: Size ne olursa olsun güveniyorum. Yeter ki şu ilk maçları kazanalım. İnsanların Süper Kupa'yı tesadüf olarak kazandığımızı görmesini istemiyorum.
Bu lafları kurduktan sonra sahaya çıktık ve geçit vermedik Gaziantepspor'a. Biz de bulduğumuz fırsatlardan yararlanamayınca maç 2-1 bitti. Ama ilk maçımızda 3 puan almak ve lige 3 paunla başlamak gerçekten güzel bir duyguydu.
Birazdan uçağım kalkacak.Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibimiz Zurich'i Adnan Polat'la izlemeye gideceğim. En yakın zamanda dönüp sizlere Zurich'i, nasıl bir takım olduğunu ve onları nasıl ezeyeceğimizi anlatacağım...
Hayırlı olsun, ne diyelim.
Tebrikler Çağrı Abi.
abi bende bu fm skini kullanıyorum ama oyuncu özelliklerinin yanında şağı yukarı yapan yapan şey var gıcık oluyorum ondan sen nası düzelttin onu
Süpersin abi! Aynen devam..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
çağrı abi çok güzel yazıyorsun bekliyoruz abi devamını heyecanla![]()
So what?
Saike
sadece zevk almakla kalmayıp, buradan tecrübeli çağrı abimizden oyun stratejisini de kapıyoruz yani ( bunda ciddiyim ) ...
Süper Kupa ve İlk Maçın için tebrik ederim Çağrı Abi. Başarılarının devamını dilerim.Helal olsun.
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
müthiş bişey.hikayenin devamını büyük bir merakla bekliyorum
muthis bi kariyer cagri abi bi fenerli olmama ragmen merakla kariyerini takip ediyorum
abi müthişsin gerçekten.forumları renkle hale getiriyorsunuz.bunca yazıyı hiç sıkılmadan 2 kez okudum.sana ligde avrupada kupada başarılar.fenerin appiahı satması çok kötü olmuş(ayrıca seneye alexde sözleşme imzalayamıyo çok şanslısın)tekrar tekrar seni tebrik ederim
abi hayranların gittikçe artıyor müptelanız devam
Bekliyoruz. Senden örnek aldık hepimiz kariyer konusu açtık.
![]()
FC Zurich takımını enine boyuna incelemiştim. Deplasmanda gol atabilme özelliklerine sahiplerdi. Dolayısıyla ya onlara gol attırmamaya çalışacaktım ya da attıklarından 2-3 daha fazla gol atacaktım.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 1.Maçı
Yer: Ali Sami Yen Stadı
![]()
Galatasaray 5 - 2 FC Zurich
Goller: Ümit Karan ( 2 ), Inamoto, Necati, Arda (Galatasaray)
Alain Rochat, Daniel Meier (FC Zurich)
Maçın Adamı: Ümit Karan
Tahmin ettiğim gibi bir maç olmuştu. Takımı doğru incelemişim. 2 tane yedik ama 5 tane attık. Bu Zurich takımının en önemli özelliğiydi zaten. Gerçi buldukları 2 golde duran toptan geldi. Normalde atak oyuncuları oyuncularım tarafından baskı altındalardı. Ama işte duran topta arada kaçabiliyorlar. Ama Allahtan 2. maç için gerçekten büyük avantaj yakaladık. Ümit Karan bu maçın yıldızıydı. Kendisini öve öve bitiremedim.![]()
Türkiye Süper Ligi 2.Hafta
Yer: Sivas 4 Eylül Stadı
![]()
Sivasspor 1-2 Galatasaray
Goller: Balili (Sivasspor)
Ilic, Carvalho(kendi kalesine) (Galatasaray)
Maçın Adamı: Junichi Inamoto
Uzun zamandır bu kadar zorlanmamıştık. Daha maçın 10.dakikasında Ilic'le 1-0 öne geçtik. Ama Sivasspor kendi evinde müthiş oynuyordu. Doğru düzgün hiçbir pozisyon yakalayamamıştık. İlk yarıyı 1-0 bitirdik ama kanter içinde kaldık.Yapıcağımızı bir hata büyük sorunlara yol açabilirdi. Bu arada Sivasspor'da Petkovic kırmızı kart görerek oyun dışına atılmıştı. 88'de Balili durumu 1-1 yaptı. Tüm umutlarımın söndüğü anda maç artık gidiyor dediğim anda hakem penaltıyı verdi. Carrusca yerde kalmıştı. %100 penaltıydı. Carusca topun gerisine gelmişti. En iyi penaltı atıcımız oydu. Vurdu vurdu ama auta...
Daha 2. haftadan puan kaybetmek istemiyorduk. Hakem 4 dakika uzatmıştı. Dakika 93'ü gösterdiği anda korner oldu. Korneri biz kullanacaktık. Carrusca korneri kullnadı içeride Carvalho topu uzaklaştırmaya çalışırken topu kendi kalesine attı. İşte o anda bizim baş antrenör Erdal'a bir sarılmışım ki... Size anlatamam
Çok zor bir deplasmandan 3 puanla ayrılmıştık. Bunun devamı da gelecekti...
Tebrikler abi..
tebrikler abi çok iyi gidiyosun
İyi de sen eleme maçlarını yeni mi oynuyorsun?
ula carrusca mahvediyordun az kala her şeyi![]()
So what?
Saike
Bu maçta şans GS'nin yanındaydı![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kesinlikle.
Kızmayın adama. Kendisi penaltı yaptırmış, kendisi kaçırmış.![]()
Dikkatleri üzerine çeken genç teknik adama basın mensuplarından bir soru:
Transfere neden yönelmediniz?
Takımın yeterli olduğunu düşünüyor musunuz?