1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Bir Çağrı Zorkol Kariyeri :)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    çözünürlüğünü küçült... ben 1240 x 1028 çözünürlükte oynuyorum... 1024 x 768'te o çubuklar çıkar.
    onu nerden yapcaz yani oyununkşi mi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    onu nerden yapcaz yani oyununkşi mi
    masaüstüne sağ tıkla özelliklere gel. özelliklerden ayarlar'a gel. Orada göreceksin zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

masaüstüne sağ tıkla özelliklere gel. özelliklerden ayarlar'a gel. Orada göreceksin zaten.
    onu biliyorum sağol ben oyunun çözünürlük ayarındanmı die merak ettim oke çok sağol

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Zurich Zaferi ve TSL'ye Devam

FC Zurich takımını enine boyuna incelemiştim. Deplasmanda gol atabilme özelliklerine sahiplerdi. Dolayısıyla ya onlara gol attırmamaya çalışacaktım ya da attıklarından 2-3 daha fazla gol atacaktım.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 1.Maçı
    Yer: Ali Sami Yen Stadı

Galatasaray 5 - 2 FC Zurich

Goller:
    Ümit Karan ( 2 ), Inamoto, Necati, Arda (Galatasaray)
    Alain Rochat, Daniel Meier (FC Zurich)

Maçın Adamı: Ümit Karan

Tahmin ettiğim gibi bir maç olmuştu. Takımı doğru incelemişim. 2 tane yedik ama 5 tane attık. Bu Zurich takımının en önemli özelliğiydi zaten. Gerçi buldukları 2 golde duran toptan geldi. Normalde atak oyuncuları oyuncularım tarafından baskı altındalardı. Ama işte duran topta arada kaçabiliyorlar. Ama Allahtan 2. maç için gerçekten büyük avantaj yakaladık. Ümit Karan bu maçın yıldızıydı. Kendisini öve öve bitiremedim.

Türkiye Süper Ligi 2.Hafta
    Yer: Sivas 4 Eylül Stadı

Sivasspor 1-2 Galatasaray

Goller: Balili (Sivasspor)
    Ilic, Carvalho(kendi kalesine) (Galatasaray)

Maçın Adamı: Junichi Inamoto

Uzun zamandır bu kadar zorlanmamıştık. Daha maçın 10.dakikasında Ilic'le 1-0 öne geçtik. Ama Sivasspor kendi evinde müthiş oynuyordu. Doğru düzgün hiçbir pozisyon yakalayamamıştık. İlk yarıyı 1-0 bitirdik ama kanter içinde kaldık. Yapıcağımızı bir hata büyük sorunlara yol açabilirdi. Bu arada Sivasspor'da Petkovic kırmızı kart görerek oyun dışına atılmıştı. 88'de Balili durumu 1-1 yaptı. Tüm umutlarımın söndüğü anda maç artık gidiyor dediğim anda hakem penaltıyı verdi. Carrusca yerde kalmıştı. %100 penaltıydı. Carusca topun gerisine gelmişti. En iyi penaltı atıcımız oydu. Vurdu vurdu ama auta... Daha 2. haftadan puan kaybetmek istemiyorduk. Hakem 4 dakika uzatmıştı. Dakika 93'ü gösterdiği anda korner oldu. Korneri biz kullanacaktık. Carrusca korneri kullnadı içeride Carvalho topu uzaklaştırmaya çalışırken topu kendi kalesine attı. İşte o anda bizim baş antrenör Erdal'a bir sarılmışım ki... Size anlatamam Çok zor bir deplasmandan 3 puanla ayrılmıştık. Bunun devamı da gelecekti...

ben ayni dedigin gibi yaptim fakay yine ayni prob wr neden acaba

Mesaj Yetkileri