Spıderman2 yi seyrettikten sonra yine Pc nin başına kuruldum.2.maç deplesmandaydı,Birkirkara önüne çıkmadan önce oyuncularıma Üzerlerinde baskı olmadığını bu maçı çok rahat kazanabileceklerini belirttim ne de olsa ilk maçı 11-0 kazanmıştık.Bu şekilde rahat çıktığımız bir maçı kaybetmemiz imkansız görünüyordu,öyle de oldu sonuç 5-0 dı.Birkirkara seyircisi en ufak bir azgınlık çıkarmadan maçı bitirmişti.Az sonra maç hakkında basın toplantısı vereceğim bundan önce,işte 5-0 lık SS:
http://img119.imageshack.us/img119/8064/jaie50if2.jpg

Basın Toplantısı
Muhabir:Efendim maçı 5-0 gibi bir skorla tamamladınız neler söyleyeceksiniz?
Ben:Takımımla gurur duyuyorum bu maç hakkımızdı ve hakkımızı aldık
Muhabir:Peki efendim 4 gün sonra Antalyaspor maçınız var bu maç hakkındaki düşünceleriniz neler?
Ben:Antalyaspor Süper Lig'e yeni katılan bir takım tecrübesiz olmaları avantaj ama çok hırslı olduklarına eminim dikkatli olmak lazım
Muhabir:Hocam Birkirkara'ya toplamda 16 gol attınız ancak bu 16 golün 11 tanesi yabancılardan geldi.Bu durum sizi tedirgin ediyor mu?
Ben:Pek tedirgin olduğumu söyleyemem ancak Türk oyuncuların bu performansı beni tabi hayalkırıklığına uğratıyor ama toparlanacaklardır.
Ben:Arkadaşlar basın toplantısı bitmiştir.Teşekkür Ederim.

Bu toplantıdan sonra tesislere geri döndüm ve Antalyaspor un kasetlerini izledim.Uzaktan çok şut deneyen ve bu şutlarda başarılı olan bir takımdı.Bunun için etkili vuruşlar yapan oyuncularını Appiah,Lugano ve Edu ile etkisiz hale getirmeliydim.Maç günü geldi çattı.Ümit Özat a kaptanlık pazubandını verirken'Takımı hırslandır,ilk maça kötü başlamamalıyız' dedim ve galibiyet beklediğimi söyledim.
Maça etkili başladığım halde ilk yarıda 1 gol yedik herşey 2.yarıya kaldı bu beni telaşlandırıyordu ilk maçta mutlak galibiyet gerekliydi bu yüzden takımı Cesaretlendir dim.2.yarıya fırtına gibi girdik ve Alex in 2 golü üst üste geldi.Ardından Kezman ın golü ile maçı kazanmıştık.
3-1 lik skoru oyuncularıma İyi Bir Skor olarak açıkladım onlarda sevinmişlerdi bu galibiyete.
http://img384.imageshack.us/img384/7819/antalf31ax9.jpg

Basın Toplantısı
Muhabir:Hocam etkili bir futbol sergilediniz 2.yarıda, ilk yarıda neden gol gelmedi sizce?
Ben:Etkili oynadığımız doğru.Ben ilk yarıda da etkili oynadığımızı düşünüyorum.İlk yarıda gol gelmemesinin sebebi çoğu şey olabilir bunu oyunculara sorun.Nede olsa futbolu ben değil onlar oynuyor.
Muhabir:Bu maçı kazandığınız takdirde size ve takımınıza gelen eleştiriler sürecek,çünkü bu maçta da tüm gollerinizi yabancı oyuncular attı.
Ben:Forvetlerimin ikiside yabancı(Kezman ve Deivid) ayrıca Forveti besleyen ve gol arayan olarak Alex görev yapıyor.Bu durumda Türk oyuncuların gol atması pek beklenemez.
Muhabir:Yinede savunmada açık verdiğiniz söyleniyor.Antalyaspor un ilk bulduğu gol bunun örneği
Ben:Neden bu kadar eleştiri aldığımı anlamıyorum.Maçı kazanan Benim takımım.
Ben:(Sinirli bir şekilde)Toplantı bitmiştir!Teşekkürler!

Bu sırada Şampiyonlar Ligi nde 3.tur maçlarında Shaktar Donetsk ile eşleşmiştim.İlk maç kendi evimdeydi maçı kazanmak çok zor olacaktı.
Hemen Samandıra Tesislerine gittim.Orda saat 23:00 da yemek yedikten sonra uyumak için odama giderken Mahmut Uslu yu gördüm.Ben selam verir vermez beni tebrik etti.

Mahmut Uslu:Hocam Süper başladık sezona Shaktar maçını yeneceğimizden eminim.
Ben:Henüz böyle şeyler için erken daha ligin ilk maçını oynadık.Biraz sabır ile müthiş bir takım olacağız

Tam bu sırada telefon çaldı arayan Antrenör Edu Santanna idi.

Edu:Hocam antremanda Lugano sakatlandı önce küçük sakatlık diye önemsemedim ama sonra ciddi olduğunu öğrendik.Ethem Kavukçu mu tedavi etsin yoksa İğne tedavisi mi uygulayalım
Ben:Hadii Allah kahretsin Napcaz Şimdi Sen Ethem e gönder Lugano yu
Edu:Tamam hadi Byeee!
Ben:Tamam görüşürüz yarın antremanda çok ağır antreman istemiyorum yarın dikkatli olsun oyuncular sakatlanma istemiyorum.!

Derken sağıma soluma baktım ancak Mahmut Uslu yu göremedim.'Bana kırılmadı inşallah'diyerek odama çıktım Ve Shaktar maçını düşünmeye başladım....

Devamı için Yarını beklemeniz lazım!!!

------------------------------
Arkadaşlar ben kesinlikle Özenti yapmadım sadece hikayeye renk gelmesi için böyle yaptım.Çağrı abiyi de burdan tbrk ediyorum.Süper bi kariyer yazıyor!!!