1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Yine FIFA'lık olduk

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tümer eger cok yetenekli ise mutlaka ilk 11e girerdi,gerekirse zico tek forvet oynatirdi gene girerdi.Tümer bitti artik.Ondan ümidi kesin.Disiplinsizligini devam ettirirse fbde sezon sonu ilk yollanan olur.

Emre ile sen tümeri kiyasliyormusun?Bir tarafta su andaki en iyi türk futbolcusu bi tarafta daha türkiye liginde her zaman ilk onbirde forma sansi bulamayan bir futbolcu.Emrenin milli takima katkilari ortadadir.Isvicre macinda herkes sucluydu.Ama tümer bu macta bisey yokken gidip gürcülere saldirdi.Etti 2!
    Emre ile Tümer'i kıyaslamıyorum hareketlerini kıyaslıyorum. Ayrıca 2 oyun kurucu birden bir takımda oynamaz oynatılırsa aksaklıklar cıkar. Tümer'in yetenegini tüm Türkiye biliyor DK grup elemelerinde herkesin dilinde Tümer ismi vardı hani su yetenegi olsa ilk 11'e girer diyerek yeteneksiz demege calıstıgın Tümer (!)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre ile Tümer'i kıyaslamıyorum hareketlerini kıyaslıyorum. Ayrıca 2 oyun kurucu birden bir takımda oynamaz oynatılırsa aksaklıklar cıkar.
    Oynatilir.Delgado-rico beraber oynadiginda besiktas daha iyi oynuyordu bunu gördük hepimiz.Ayrica messi,ronaldinho,xavi,deco bunlarda beraber oynuyorlar hatta bunlarin 4üde takimda oynuyor.Sonuc barca dünyanin en iyi takimlarindan biri.Hatta ilk 2isinden biri.Zamaninda sergen ile tümer oynuyorlardi ve cokta iyi anlasiyorlardi,gecen sene kadiköydeki fb-bjk macinda nasil oynadigini gördük besiktasin.Eger bir taktik bulursan iki oyunkurucuyu cok iyi takima monte edebilirsin.

Neyse konu degisiyor kanimca,oyunkurucu bölümlerine geldi.Bu benim son mesajim bundan sonra bu bölüme mesaj yazmayacagim,cünkü git gide gide gene bir sidik yarisi olacak.Tümer hakkindaki görüslerimi belirttim.Milli takima alinmamali!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tümer'in giremedigi takımdan atılacak cok oyuncu var demektir.
    o saydıgın oyuncuların 2 tanesi zaten su anda o mevkiide oynamıyor. Diger 2 side dünya yıldızları oldugu için sırıtmıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri