-
Devam.....
Bunun, nerede FM yalanlarýn real eðlencesinin olduðu olduðu Re Ranking. Orada 50'den sonra senin takýmýnýn bir slight re rankinði olmasý için seems bir seasonun, bir seasonun sonunda bir serious re rankingle %i. Kullanýcý takýmlarýna karþý farklý strategiesi baþlatýrken AI'da bu results, ve second season slump syndrome için reason mudur. Slightlyde season re ranking resultsun ortasýnda takýmda bir serious damlasýna performanceyi götürebilen daha savunan AI set ups, eðer systemse, sen çalýþtýrýyorsun, fazla muhafazakarsýn. O zaman eðer sen, some placesi düþürürsen, sen, yeniden sonraki seasonda re ranked olacaksýn, senin bitirmende yeniden succeede taktiðe ve restarts olan çembere izin veren positionu temel aldý. Yine de, eðer senin taktik zeka keskinliðin, season re rankýn ortasýnda karþýlamasý için sufficientse, ve sen, significantlyý beklenenden masada daha yüksek bitirirsen, sen, sonra çok daha fazla savunan bir AI'i seasona bakacaksýn, ve, bundan dolayý senin taktiðini ayarlamalýsýn. Bunu yapmasý için baþarýsýzlýk performance azaltýlan bir seriouslyda result yapacak.
Benim, Juventus'un üzerinde bir seasondan sonra onlarýn seriously underperformed, (4üncü olarak 10uncu olarak olmaktan sonra bitirdi, ve benim devraldýðým zaman struggling) hangisinde sahip olmuþ olduðunu aldýðým örnek. Ben, benim preferred biçim tipime uymasý için birisi veya iki yeni playersi satýn aldým, ama aynen büyükte squad sahip olmuþ muydu. Ben, dýþarý benim taktik systemim ve playede season olaný yerine getirdim. Results: (Her oyun kazandý
Seria'ya bir (34 3 1), Coppa Italia ve CL kazandý. Scoring olan benim amacým, gerçek olmayandý, ikiyle (Reserve striker ve AMC) 20+, 60+ olan bir aða düþüren 30 +i ve regular FC olan players scoring. Savunma, (0.6 bir oyun) daha az etkileyiciydi. Stillin, Seria'ya bir (33 2 3) ve CL kazandýðý benim olduðu seasonun olduðu takip eden, ama oldukça daha az scored. Ben de, çok fazla daha az (0.4 bir oyun)u kabul ettim.
Buna sondur, öyle izle:
1: Season'da bir AI still, ben ve systems olan played semi-saldýrmayý yenmeyi denedi. Benim taktiðim, amaç bakýmýndan (FCs'in ve AMC'in olduðu yüksek zeka) scorinði karþýladý, ve, yeteri kadar savunur þekilde neredeyse bir oyuna season bütünüyle kazanmasý için soliddi.
2: Season ikide ben, Ýtalya'da en iyi takým olarak re rankeddim. O zaman AI, stoppingde scoringden beni odakladý. Benim savunmam, yapmak için daha az sahip olmuþtu, ama benim saldýrým, daha sert çalýþmak zorundaydý. Ben, neredeyse (Milans ve Roma'da istisnayla) 3 3 2 1 1i'ne karþý her oyun gündeme geldim. Ben neredeyse her zaman, benim, previous seasonu yapmýþ olduðum gibi onlarýn arasýnda swappingden ratherin olduðu taktiðe saldýrýrken playa benim çoðum zorlandým.
3: Baþlýðý kazanmak, veya performinðin üzerinde, akýmda sana karþý AI strategyde büyük bir shiftte ranking resultsu temel aldý. Daha savunan olacak, ve sen, daha saldýrý olmalýsýn, (Second Season Slump olan see) onu karþýlamaya dikkat etmiþ olmalýdýr.
Zeka bütünüyle bu nasýlý yaptýðý, düþünürken zekayý etkiler. Ben, onun, bir taktiðin, nasýl successful uzun vadeli olduðu bakýmýndan yaptýðýný düþünürüm, hangisi something kullanýcýlarýnýn, dikkate almak zorunda olduðudur. Bütünüyle iyidir, ve bir taneye season harika taktiðini almak için iyi, ama, profesyonel bir oyunda tutarlý bir performer olmak zorunda. Zeka için iki uç noktadaki settingsin olduðu deconstructsun olduðu takip eden, (Ýkinin Rulesi'nin bir açýklamasý için see yapýlarý
iki& global zekanýn Rulesi.
Strengths RoT'un, üç ana avantajý olduðu iki zekanýn Rulesi.
Ýlk olarak, her zaman, temizlemelerden sonra tezgahlar veya runu baþlatmak için players yüksek pitchin yukarýsýný uygun tutar. FCs'in yüksek saldýran zekasý ve AMC garanti verir ki onlar, topu aldýðý andan itibaren, onlar, seçeneklere saldýrmayý arayacak. Onun, sýk sýk RoT taktiðinin, ileriye AI poursun olduðu gibi oyunun sonunun yakýnýnda situationsun olduðu 2'de3i aldýðý gibi kabul oylarýna saldýrmaya karþý müstesna olarak etkili olduðu bu yol, arkada ikiyi býrakmak. Kendisine üzerinde FCs mandalýnýn, onun olduðu iyi bir þansý yaratmak için muhtemel olduðu herhangi bir ileri top, eðer alsaydý, oyundan öldürecek.
Secondly, her zaman, savunan bir ünite olarak bir arada çalýþýrken beþe playersi var. Yüksek pressingle onun, çabukça topu ve yüksek pitchin yukarýsýný kazandýðý gibi daha savunan biçimlerin olduðu bu tezgahlar, karþýtlýðýn, bir saldýrý için kendi reorganiseye bir þansý olmadan önce. Arkada çoðunlukla kutuya çabuk bir top, iyi bir fýrsatý yaratýr. Bir RoT systemin, onun, 2d'da nasýl baktýðýndan haberdar olacak olduðu playýn olduðular, birisine kadar ön5ün onlarýn arasýnda arkada5 playing possession futboluyla, spaceye bir hareketi yap. Böylece, (Zeka + pressing + d-çizgisi) stays securenin <http olan olduðu savunan ünite: // toplum. Sigames. Com/ arife/ meydanlar/ bir/ tpc/ f/ 1519717/ m/ 1232021662>, ve hangisi olduðu, (Zeka) topa playing risky ileri paslarýndan ratheri tutar. Ýzlemek için güzel olan particularly deðildir, ama, iyi etkilidir.
Üçüncü avantaj, (Ben düþünürüm) onun, re ranking proof olduðudur. Zekalarýn savunan players olan spilt so, savunmak ve saldýrganlarda onun, (Bir alana) hem saldýran ve savunan AI strategiesi karþýladýðý gibi re rankinðe aþaðý aðýrca karþý shouldn 't düþüþünün olduðuna saldýrmakta odakladýðý için.
Sadece benim see benim için, estetik bir tane olan bir ana zaaf olan olduðu zaaflar. Playersin de, dýþarý stretched olduðu gibi playa hemen hemen imkansýz bir ikna etme short passing oyunudur. Ben, shouldun, onlarýn, her zaman bir arada yakýn olduðu gibi short passinðe set olduðu ön üçe inanýrým, ama shouldun, karýþýða set/ direkt olduðu takýmýn kalaný. Ben, RoT izlemek, passinðin bir staggered systemine direktte bakýcýyla, shorterin, daha çoða FBs'in olduðu iki çentikte DCs'i çalýþtýrýrým. Birçok amaç, direkt toplar yoluyla scoredin, arkayý oluþturduðudur, karmaþýk passing yoluyla rather hareket ettirir, ama estetiðin dýþýnda ben bir reþit olarak onun problem olan olduðu see yapmam.
O Strengths olan global zeka, herkesin, ayný zekada olduðu gibi daha uygulanabilir bir takým-ahlak sistemini bir RoT system ve tekliflerden inþa etmek için daha kolay olan büyük kýsýmdýr. Short passing, yerine getirmek için daha kolay olacak, ve takým, güzel futbol olan playa muhtemeldir. Takým, bir ünite, savunma ve saldýrma olarak en masseyi çalýþýr. Estetik olarak, bir RoT systemden çok daha fazla pleasing olmak için muhtemeldir.
Onun, aynen bu yüzden AI playsýn kullanýcýlar olan olduðu gibi systemin tipi olduðu zaaflar, o playing tarafýndan büyük avantajý kazanmýyor, ve player kalitesi, daha önemli olur. Ben, kullanýcýnýn, içeride dolu faydaya oyunun, RoT'un verdiðine yarar saðladýðýný alýyor olduðunu düþünmem.
Ben, onun, bir tane olarak suya season metotunu tuttuðunu düþünürüm, ama, bundan sonra baþarýsýz olmaya baþlayabilirim. Eðer benim re ranking teorim, o zaman doðru bir tane-zekaysa, taktik midir, onun, takýmlara karþý kolayca, metotun olduðu bir-zekayý karþýlayan tamamen farklý strategies olan playing gündeme geliyor olduðu gibi bir reþitten sonra struggleye muhtemel re ranking midir. Eðer GM, (Bir üçüncü place sonuna götürmek) 12 season birisiyse, kullanýcýnýn þimdi, daha savunan AI systemse karþý gündeme geliyor olduðu gibi 15 season iki olmaya ihtiyaç duyabilir.
Ben de, onun struggle karþý içeride taktik deðiþtirmeler olan oyun yapacak olduðunu düþünürüm. Ben, onun, RoT olarak bir 4 2 4ü'ne karþý playinðin olduðu zaman aksine-saldýran dostluk maçýnýn olduðu gibi olduðunu düþünmem. Haydi, seeye rules onun neden olduðu olan zekaya bakalým.
Global zeka olan örnek: DCs zekasý, 10'dur. (6 zeka) playa çok daha fazla muhtemel onun RoT karþý tarafýndan ileri bir toptur. Yine de, onun 10'un zekasýyla bir FC'a olduðu playingdir. 16'ýn 18 veya 14 veya bir AMCi'nin bir FCi'ne top olan RoT DC plays. GM FC, aþaðý slowa muhtemel oyundur, ve, çabuk bir kýrýktan bir safe pass ratheri arar, oysa RoT FCs, amaç için gider.
Benim için, buradan aþaðý global zeka þelalesi. System, RoT'dan daha büyük bir alana ileri toplarý aramasý için DCs'i söyler, ama onlarýn, onlar yaptýðý zaman, öyle verimli bir þekilde RoT'da olduðu gibi kullanýlma. Bu, bana sensenin çoðunu yapmaz. Ben, GM'in, (Hepimizin, hangisini inþa etmeyi denediðimiz) superior sidesle çalýþtýðýný kabul edebilirim, ama bir safe olarak deðil, saldýrýyý karþýlayabilmeye ihtiyaç duyan season systemde season, ne kadar egemen olsa.
1 daha fazla zeka üzerine almalarý: Bir positioning aleti olarak zeka. Ne kadar bir playerin, saldýrma veya savunan vazifelerle yardýmcý olduðu ilgilendirilen primarilydir. Böylece, 6'ýn zekasýyla bir DC, savunan vazifeler 70'de zamanýn %i konsantre olacak, ve, katýlmak/ hareketler 30'u zamanýn %i'ne saldýrmaktan starta bakacak. 18'in zekasýyla bir FC, 90'ý zamanýn %i'ne saldýrmaya bakacak. Bunun olduðu her playerin position reflectsi, 18'in FCsi'yle 4'ün 12 ve DCsi'nden 10'dan daha yüksek daha derin staying pitchin yukarýsý staying. Yine de, partiallyýn, DCs'in, onlarýn ana hat positional vazifelerini býrakmak ve yardýmcýya hareketin ortasýnda FCs olmak için olasýsýz olduðu gibi positioning olan zekayý çiðnediði position tipi.
2: Bir risk/ reward ajaný olarak zeka. Bir playerin, ne kadar muhtemelle saldýran bir hareketi yapmak olduðu ilgilendirilen primarilydir. Böylece, 6'ýn zekasýyla bir DC sadece, saldýran bir hareketi yapacak, eðer, >70 % olmak olarak hareketi succeede muhtemel yargýlarsa. 18'in bir zekasýyla bir FC giden yapacak, düþünse bile, hareketin, succeedinðin >10 % þaný var.
3: Bir pass tip göstergesinin olduðu gibi zeka. Passýn tipiyle bir player ilgilendirilen primarilydir, yapacak. 6'ýn zekasýyla bir DC sadece zamanýn %i olan ileri bir top 30'un olduðu play yapacak. 18'in zekasýyla bir FC zamanýn %i olan bir ileri pas 90'ýn olduðu shoot/ play yapacak.
Baþlangýçta benim akýlda üzerine alma1la planned biçim yapýlarýnýn olduðu olmasýna raðmen þimdi ben, muhtemelen olmak için üzerine almaya2 inanýrým. Ben, onun neden olduðunu açýklamayý deneyeceðim.
Bir risk olarak zeka/ reward ajanýnýn, düþünürken positionalda onun rootu var. Ýnkar edilemez þekilde yüksek saldýran bir zekayla bir player aynen kendi daha yüksek positionsun bir playerden pitchin yukarýsý savunan bir zekayla position olan olduðu. Yine de, bizim, (Position yazar, sarrows, yavrula, arabalar) positioninði kararlaþtýrmasý için diðer aletlerimiz var. So, biz, onu tanýmlamasý için üçüncü bir alete neden ihtiyaç duyduðumuz? Probablyýn yapmadýðý biz. Henüz, kendisiyle yüksek bir zekayla bir playerin, daha fazla aþaðý (Ve savunmasý için FC refusesin olduðu yüksek bir zeka, oysa FC'in döndüðü alçak bir zeka) birisinden pitchin yukarýsýný aldýðý screen kanýtýnda vardýr. Bunun için reason, nedir?
Ben, onun, related nasýl zekanýn, diðer taarruz veya savunan seçenekleri etkilediði olduðuna inanýrým. Hareketler 90'a zamanýn %i'ne saldýrýrken yapmasý için 18 bakýþýn bir zekasýyla bir FC. Onun, topun possessionunda bu seçenekler olmadýðý zamana, reduced olacak, ötede top, (Runsu ilet) hareket ettirir. (Onun zamanýn %i olan 90 hangisi yaptýðý
, bakmasý için onu yapan runun olduðu bir forveti yapmak için þanslarý aramaya kadar repositioninðin olduðu onun sabitidir, daha fazla strike partner olan onun alt zekasýnýn olduðundan pitchin yukarýsý olduðu gibi. Possessionda olduðu andan itibaren, baþtan sona seçeneðe toplara sahip olacak, eðer top, uzun atýþ, veya temel shotla run, amaca yakýnsa. Onun bireysel öðretmeleri, onun, ne kadar sýk her birini denemek için izin verildiðinden onu bilgilendirir. Eðer uzun atýþlar, rarelyse, ama topla top ve rundan yüksek, onun, onu düþündüðünü farzederken onlarýn birisinden pulla iki hareketi deneyecek, succeedinðin >10 % þansýna sahip ol. Eðer birisi, çoðunluklaysa, ve o karýþtýrýlan diðeri, 50 seçenek çoðunlukla denemek için daha muhtemel olan% olan.
Diðer nitelikler, onun success ratesini kararlaþtýrmak için muhtemeldir. Playsa partýn olduðu bir reþiti yaparken karar, ama bütünüyle ekip çalýþmasý, damlama, passing, yetenek, yaratýcýlýk ve bitirmenin, onlarýn rolesi var. Ayný þekilde, onun bakýyor olduðu playerin kaliteleri onun hareketlerinin stop birçoðu yapacak. Henüz, onun, sucha onun, onlarý denemekte tutacak olduðu yüksek bir zekasý olduðu gibi.
Açýkça alçak zekalarla Players farklý bir yolda risk/ reward situationda bakýþýn olduðu ve böylece play, toplara saldýrýyor olan yapmayan, aðýrca eðer reward faktörü, riskten aðýr basmazsa.
So, nasýl bunu kullanmanýn olduðu?
Açýkça (Fazla kolayca toptan uzaða stupid ileri paslarýyla ver) veya (Playa topta sallanacak, ve refuse, pressing saldýrganlarýndan pressurenin altýnda puta kadar toplarý iletir) fazla alçak olan fazla yüksek bir zekayla play DCs'a kötü bir fikirdir. Alçak zekayla bir striker asla, yarým-þanslarda almayacak. Bundan sonra, gitmesi için yolun olduðu RoT seems. Sadece DCs'la systeme playinðin, rewardýn, yaratmaya bakarken risk, FCs/ çoðu zaman ortada somewhere olurken midfieldle shoottan aðýr bastýðý zaman toplarý ilettiðini dengeler.
Zeka seçenek mantýðýyla aletlere saldýrýrken (Toplardan, uzun atýþlar raketlerin olduðu, runsu iletir, topla run) birleþtirmenin, ruleye nasýl sahip olduðu bakýmýndan. Topun olduðu DCs shouldn 't haçý, ileriye runs, topla run veya onlarýn primary iþinin, savunmak olduðu gibi birçok uzun atýþý almayý yapar. Position aleti, diðer öðretmelere onlarýn stay arkada eðer, runsu iletmeyecek olsa soyu çiðner, týkýrdan. Eðer oysa, onlar, hareketlere saldýrmayý birleþtirecek, sadece ve sadece onlar inanýrsa, onlarýn, olmanýn bir >70 % þaný var. Kendisine percentagenin, (3 olarak 10 zamandan dýþarý ben, aksine-saldýrýlan olduðu zaman arkada shortun olduðu bir adam olacaðým) benim için fazla tehlikeli baþtan sona onlarýn saldýran seçeneklerinin toplar olan olduðu restrictin olduðu benim olduðu so olduðu. Eðer onlarýn yapýyor olan iyi kararý varsa, ve o zaman toplardan passing skillsse, yapmalýdýr, (Karýþýkla birleþtirdi, /, passinði yönelt) öyle onlar, sadece onlarýn, onlarýn succeedinðin bir >70 % þaný olduðuna inandýðý zaman onlara vuracak. Bir topun, ayrý bir savunmayý yýrtabildiði Such.
Daha fazla yukarýya (Veya daha geniþ role olan onunki) daha muhtemel player playsýn, þanslara saldýrýrken (Engellemenin riskinin olduðu daha az, etci engeller) yapabilecek olduðu pitch. Bir RoT system shouldda zekanýn her yüzeyi, daha onlarýn niteliklerine güvenirken aletlere saldýrmak verilir. Bu yüzden bütün players shouldun, toplardan somesi var, deniz yolculuðu, topla run, uzun atýþlar seçenekli. Çoðunlukla DMCs should, uzun atýþlarda ve toplardan konsantre olur. Geniþ players geçebilir, topla run, toplardan play, ama, hangisi olmadýðý, açýlarýn, onlara karþý olacak olduðu gibi birçok uzun atýþý yapar. Baþtan sona için AMCs should bakýþý primarilyin olduðu toplar, ama, topla uzun atýþlar ve runa da müsait sahip ol. FCs, her þeyi yapabilir.
Mesaj Yetkileri