Devam.....

Bunun, nerede FM yalanlarýn real eðlencesinin olduðu olduðu Re Ranking. Orada 50'den sonra senin takýmýnýn bir slight re rankinði olmasý için seems bir seasonun, bir seasonun sonunda bir serious re rankingle %i. Kullanýcý takýmlarýna karþý farklý strategiesi baþlatýrken AI'da bu results, ve second season slump syndrome için reason mudur. Slightlyde season re ranking resultsun ortasýnda takýmda bir serious damlasýna performanceyi götürebilen daha savunan AI set ups, eðer systemse, sen çalýþtýrýyorsun, fazla muhafazakarsýn. O zaman eðer sen, some placesi düþürürsen, sen, yeniden sonraki seasonda re ranked olacaksýn, senin bitirmende yeniden succeede taktiðe ve restarts olan çembere izin veren positionu temel aldý. Yine de, eðer senin taktik zeka keskinliðin, season re rankýn ortasýnda karþýlamasý için sufficientse, ve sen, significantlyý beklenenden masada daha yüksek bitirirsen, sen, sonra çok daha fazla savunan bir AI'i seasona bakacaksýn, ve, bundan dolayý senin taktiðini ayarlamalýsýn. Bunu yapmasý için baþarýsýzlýk performance azaltýlan bir seriouslyda result yapacak.

Benim, Juventus'un üzerinde bir seasondan sonra onlarýn seriously underperformed, (4üncü olarak 10uncu olarak olmaktan sonra bitirdi, ve benim devraldýðým zaman struggling) hangisinde sahip olmuþ olduðunu aldýðým örnek. Ben, benim preferred biçim tipime uymasý için birisi veya iki yeni playersi satýn aldým, ama aynen büyükte squad sahip olmuþ muydu. Ben, dýþarý benim taktik systemim ve playede season olaný yerine getirdim. Results: (Her oyun kazand&yacute Seria'ya bir (34 3 1), Coppa Italia ve CL kazandý. Scoring olan benim amacým, gerçek olmayandý, ikiyle (Reserve striker ve AMC) 20+, 60+ olan bir aða düþüren 30 +i ve regular FC olan players scoring. Savunma, (0.6 bir oyun) daha az etkileyiciydi. Stillin, Seria'ya bir (33 2 3) ve CL kazandýðý benim olduðu seasonun olduðu takip eden, ama oldukça daha az scored. Ben de, çok fazla daha az (0.4 bir oyun)u kabul ettim.

Buna sondur, öyle izle:

1: Season'da bir AI still, ben ve systems olan played semi-saldýrmayý yenmeyi denedi. Benim taktiðim, amaç bakýmýndan (FCs'in ve AMC'in olduðu yüksek zeka) scorinði karþýladý, ve, yeteri kadar savunur þekilde neredeyse bir oyuna season bütünüyle kazanmasý için soliddi.

2: Season ikide ben, Ýtalya'da en iyi takým olarak re rankeddim. O zaman AI, stoppingde scoringden beni odakladý. Benim savunmam, yapmak için daha az sahip olmuþtu, ama benim saldýrým, daha sert çalýþmak zorundaydý. Ben, neredeyse (Milans ve Roma'da istisnayla) 3 3 2 1 1i'ne karþý her oyun gündeme geldim. Ben neredeyse her zaman, benim, previous seasonu yapmýþ olduðum gibi onlarýn arasýnda swappingden ratherin olduðu taktiðe saldýrýrken playa benim çoðum zorlandým.

3: Baþlýðý kazanmak, veya performinðin üzerinde, akýmda sana karþý AI strategyde büyük bir shiftte ranking resultsu temel aldý. Daha savunan olacak, ve sen, daha saldýrý olmalýsýn, (Second Season Slump olan see) onu karþýlamaya dikkat etmiþ olmalýdýr.

Zeka bütünüyle bu nasýlý yaptýðý, düþünürken zekayý etkiler. Ben, onun, bir taktiðin, nasýl successful uzun vadeli olduðu bakýmýndan yaptýðýný düþünürüm, hangisi something kullanýcýlarýnýn, dikkate almak zorunda olduðudur. Bütünüyle iyidir, ve bir taneye season harika taktiðini almak için iyi, ama, profesyonel bir oyunda tutarlý bir performer olmak zorunda. Zeka için iki uç noktadaki settingsin olduðu deconstructsun olduðu takip eden, (Ýkinin Rulesi'nin bir açýklamasý için see yapýlar&yacute iki& global zekanýn Rulesi.

Strengths RoT'un, üç ana avantajý olduðu iki zekanýn Rulesi.

Ýlk olarak, her zaman, temizlemelerden sonra tezgahlar veya runu baþlatmak için players yüksek pitchin yukarýsýný uygun tutar. FCs'in yüksek saldýran zekasý ve AMC garanti verir ki onlar, topu aldýðý andan itibaren, onlar, seçeneklere saldýrmayý arayacak. Onun, sýk sýk RoT taktiðinin, ileriye AI poursun olduðu gibi oyunun sonunun yakýnýnda situationsun olduðu 2'de3i aldýðý gibi kabul oylarýna saldýrmaya karþý müstesna olarak etkili olduðu bu yol, arkada ikiyi býrakmak. Kendisine üzerinde FCs mandalýnýn, onun olduðu iyi bir þansý yaratmak için muhtemel olduðu herhangi bir ileri top, eðer alsaydý, oyundan öldürecek.

Secondly, her zaman, savunan bir ünite olarak bir arada çal&yacute;&thorn;&yacute;rken be&thorn;e playersi var. Yüksek pressingle onun, çabukça topu ve yüksek pitchin yukar&yacute;s&yacute;n&yacute; kazand&yacute;&eth;&yacute; gibi daha savunan biçimlerin oldu&eth;u bu tezgahlar, kar&thorn;&yacute;tl&yacute;&eth;&yacute;n, bir sald&yacute;r&yacute; için kendi reorganiseye bir &thorn;ans&yacute; olmadan önce. Arkada ço&eth;unlukla kutuya çabuk bir top, iyi bir f&yacute;rsat&yacute; yarat&yacute;r. Bir RoT systemin, onun, 2d'da nas&yacute;l bakt&yacute;&eth;&yacute;ndan haberdar olacak oldu&eth;u play&yacute;n oldu&eth;ular, birisine kadar ön5ün onlar&yacute;n aras&yacute;nda arkada5 playing possession futboluyla, spaceye bir hareketi yap. Böylece, (Zeka + pressing + d-çizgisi) stays securenin <http olan oldu&eth;u savunan ünite: // toplum. Sigames. Com/ arife/ meydanlar/ bir/ tpc/ f/ 1519717/ m/ 1232021662>, ve hangisi oldu&eth;u, (Zeka) topa playing risky ileri paslar&yacute;ndan ratheri tutar. &Yacute;zlemek için güzel olan particularly de&eth;ildir, ama, iyi etkilidir.

Üçüncü avantaj, (Ben dü&thorn;ünürüm) onun, re ranking proof oldu&eth;udur. Zekalar&yacute;n savunan players olan spilt so, savunmak ve sald&yacute;rganlarda onun, (Bir alana) hem sald&yacute;ran ve savunan AI strategiesi kar&thorn;&yacute;lad&yacute;&eth;&yacute; gibi re rankin&eth;e a&thorn;a&eth;&yacute; a&eth;&yacute;rca kar&thorn;&yacute; shouldn 't dü&thorn;ü&thorn;ünün oldu&eth;una sald&yacute;rmakta odaklad&yacute;&eth;&yacute; için.

Sadece benim see benim için, estetik bir tane olan bir ana zaaf olan oldu&eth;u zaaflar. Playersin de, d&yacute;&thorn;ar&yacute; stretched oldu&eth;u gibi playa hemen hemen imkans&yacute;z bir ikna etme short passing oyunudur. Ben, shouldun, onlar&yacute;n, her zaman bir arada yak&yacute;n oldu&eth;u gibi short passin&eth;e set oldu&eth;u ön üçe inan&yacute;r&yacute;m, ama shouldun, kar&yacute;&thorn;&yacute;&eth;a set/ direkt oldu&eth;u tak&yacute;m&yacute;n kalan&yacute;. Ben, RoT izlemek, passin&eth;in bir staggered systemine direktte bak&yacute;c&yacute;yla, shorterin, daha ço&eth;a FBs'in oldu&eth;u iki çentikte DCs'i çal&yacute;&thorn;t&yacute;r&yacute;r&yacute;m. Birçok amaç, direkt toplar yoluyla scoredin, arkay&yacute; olu&thorn;turdu&eth;udur, karma&thorn;&yacute;k passing yoluyla rather hareket ettirir, ama esteti&eth;in d&yacute;&thorn;&yacute;nda ben bir re&thorn;it olarak onun problem olan oldu&eth;u see yapmam.

O Strengths olan global zeka, herkesin, ayn&yacute; zekada oldu&eth;u gibi daha uygulanabilir bir tak&yacute;m-ahlak sistemini bir RoT system ve tekliflerden in&thorn;a etmek için daha kolay olan büyük k&yacute;s&yacute;md&yacute;r. Short passing, yerine getirmek için daha kolay olacak, ve tak&yacute;m, güzel futbol olan playa muhtemeldir. Tak&yacute;m, bir ünite, savunma ve sald&yacute;rma olarak en masseyi çal&yacute;&thorn;&yacute;r. Estetik olarak, bir RoT systemden çok daha fazla pleasing olmak için muhtemeldir.

Onun, aynen bu yüzden AI plays&yacute;n kullan&yacute;c&yacute;lar olan oldu&eth;u gibi systemin tipi oldu&eth;u zaaflar, o playing taraf&yacute;ndan büyük avantaj&yacute; kazanm&yacute;yor, ve player kalitesi, daha önemli olur. Ben, kullan&yacute;c&yacute;n&yacute;n, içeride dolu faydaya oyunun, RoT'un verdi&eth;ine yarar sa&eth;lad&yacute;&eth;&yacute;n&yacute; al&yacute;yor oldu&eth;unu dü&thorn;ünmem.

Ben, onun, bir tane olarak suya season metotunu tuttu&eth;unu dü&thorn;ünürüm, ama, bundan sonra ba&thorn;ar&yacute;s&yacute;z olmaya ba&thorn;layabilirim. E&eth;er benim re ranking teorim, o zaman do&eth;ru bir tane-zekaysa, taktik midir, onun, tak&yacute;mlara kar&thorn;&yacute; kolayca, metotun oldu&eth;u bir-zekay&yacute; kar&thorn;&yacute;layan tamamen farkl&yacute; strategies olan playing gündeme geliyor oldu&eth;u gibi bir re&thorn;itten sonra struggleye muhtemel re ranking midir. E&eth;er GM, (Bir üçüncü place sonuna götürmek) 12 season birisiyse, kullan&yacute;c&yacute;n&yacute;n &thorn;imdi, daha savunan AI systemse kar&thorn;&yacute; gündeme geliyor oldu&eth;u gibi 15 season iki olmaya ihtiyaç duyabilir.

Ben de, onun struggle kar&thorn;&yacute; içeride taktik de&eth;i&thorn;tirmeler olan oyun yapacak oldu&eth;unu dü&thorn;ünürüm. Ben, onun, RoT olarak bir 4 2 4ü'ne kar&thorn;&yacute; playin&eth;in oldu&eth;u zaman aksine-sald&yacute;ran dostluk maç&yacute;n&yacute;n oldu&eth;u gibi oldu&eth;unu dü&thorn;ünmem. Haydi, seeye rules onun neden oldu&eth;u olan zekaya bakal&yacute;m.

Global zeka olan örnek: DCs zekas&yacute;, 10'dur. (6 zeka) playa çok daha fazla muhtemel onun RoT kar&thorn;&yacute; taraf&yacute;ndan ileri bir toptur. Yine de, onun 10'un zekas&yacute;yla bir FC'a oldu&eth;u playingdir. 16'&yacute;n 18 veya 14 veya bir AMCi'nin bir FCi'ne top olan RoT DC plays. GM FC, a&thorn;a&eth;&yacute; slowa muhtemel oyundur, ve, çabuk bir k&yacute;r&yacute;ktan bir safe pass ratheri arar, oysa RoT FCs, amaç için gider.

Benim için, buradan a&thorn;a&eth;&yacute; global zeka &thorn;elalesi. System, RoT'dan daha büyük bir alana ileri toplar&yacute; aramas&yacute; için DCs'i söyler, ama onlar&yacute;n, onlar yapt&yacute;&eth;&yacute; zaman, öyle verimli bir &thorn;ekilde RoT'da oldu&eth;u gibi kullan&yacute;lma. Bu, bana sensenin ço&eth;unu yapmaz. Ben, GM'in, (Hepimizin, hangisini in&thorn;a etmeyi denedi&eth;imiz) superior sidesle çal&yacute;&thorn;t&yacute;&eth;&yacute;n&yacute; kabul edebilirim, ama bir safe olarak de&eth;il, sald&yacute;r&yacute;y&yacute; kar&thorn;&yacute;layabilmeye ihtiyaç duyan season systemde season, ne kadar egemen olsa.

1 daha fazla zeka üzerine almalar&yacute;: Bir positioning aleti olarak zeka. Ne kadar bir playerin, sald&yacute;rma veya savunan vazifelerle yard&yacute;mc&yacute; oldu&eth;u ilgilendirilen primarilydir. Böylece, 6'&yacute;n zekas&yacute;yla bir DC, savunan vazifeler 70'de zaman&yacute;n %i konsantre olacak, ve, kat&yacute;lmak/ hareketler 30'u zaman&yacute;n %i'ne sald&yacute;rmaktan starta bakacak. 18'in zekas&yacute;yla bir FC, 90'&yacute; zaman&yacute;n %i'ne sald&yacute;rmaya bakacak. Bunun oldu&eth;u her playerin position reflectsi, 18'in FCsi'yle 4'ün 12 ve DCsi'nden 10'dan daha yüksek daha derin staying pitchin yukar&yacute;s&yacute; staying. Yine de, partially&yacute;n, DCs'in, onlar&yacute;n ana hat positional vazifelerini b&yacute;rakmak ve yard&yacute;mc&yacute;ya hareketin ortas&yacute;nda FCs olmak için olas&yacute;s&yacute;z oldu&eth;u gibi positioning olan zekay&yacute; çi&eth;nedi&eth;i position tipi.

2: Bir risk/ reward ajan&yacute; olarak zeka. Bir playerin, ne kadar muhtemelle sald&yacute;ran bir hareketi yapmak oldu&eth;u ilgilendirilen primarilydir. Böylece, 6'&yacute;n zekas&yacute;yla bir DC sadece, sald&yacute;ran bir hareketi yapacak, e&eth;er, >70 % olmak olarak hareketi succeede muhtemel yarg&yacute;larsa. 18'in bir zekas&yacute;yla bir FC giden yapacak, dü&thorn;ünse bile, hareketin, succeedin&eth;in >10 % &thorn;an&yacute; var.

3: Bir pass tip göstergesinin oldu&eth;u gibi zeka. Pass&yacute;n tipiyle bir player ilgilendirilen primarilydir, yapacak. 6'&yacute;n zekas&yacute;yla bir DC sadece zaman&yacute;n %i olan ileri bir top 30'un oldu&eth;u play yapacak. 18'in zekas&yacute;yla bir FC zaman&yacute;n %i olan bir ileri pas 90'&yacute;n oldu&eth;u shoot/ play yapacak.

Ba&thorn;lang&yacute;çta benim ak&yacute;lda üzerine alma1la planned biçim yap&yacute;lar&yacute;n&yacute;n oldu&eth;u olmas&yacute;na ra&eth;men &thorn;imdi ben, muhtemelen olmak için üzerine almaya2 inan&yacute;r&yacute;m. Ben, onun neden oldu&eth;unu aç&yacute;klamay&yacute; deneyece&eth;im.

Bir risk olarak zeka/ reward ajan&yacute;n&yacute;n, dü&thorn;ünürken positionalda onun rootu var. &Yacute;nkar edilemez &thorn;ekilde yüksek sald&yacute;ran bir zekayla bir player aynen kendi daha yüksek positionsun bir playerden pitchin yukar&yacute;s&yacute; savunan bir zekayla position olan oldu&eth;u. Yine de, bizim, (Position yazar, sarrows, yavrula, arabalar) positionin&eth;i kararla&thorn;t&yacute;rmas&yacute; için di&eth;er aletlerimiz var. So, biz, onu tan&yacute;mlamas&yacute; için üçüncü bir alete neden ihtiyaç duydu&eth;umuz? Probably&yacute;n yapmad&yacute;&eth;&yacute; biz. Henüz, kendisiyle yüksek bir zekayla bir playerin, daha fazla a&thorn;a&eth;&yacute; (Ve savunmas&yacute; için FC refusesin oldu&eth;u yüksek bir zeka, oysa FC'in döndü&eth;ü alçak bir zeka) birisinden pitchin yukar&yacute;s&yacute;n&yacute; ald&yacute;&eth;&yacute; screen kan&yacute;t&yacute;nda vard&yacute;r. Bunun için reason, nedir?

Ben, onun, related nas&yacute;l zekan&yacute;n, di&eth;er taarruz veya savunan seçenekleri etkiledi&eth;i oldu&eth;una inan&yacute;r&yacute;m. Hareketler 90'a zaman&yacute;n %i'ne sald&yacute;r&yacute;rken yapmas&yacute; için 18 bak&yacute;&thorn;&yacute;n bir zekas&yacute;yla bir FC. Onun, topun possessionunda bu seçenekler olmad&yacute;&eth;&yacute; zamana, reduced olacak, ötede top, (Runsu ilet) hareket ettirir. (Onun zaman&yacute;n %i olan 90 hangisi yapt&yacute;&eth;&yacute, bakmas&yacute; için onu yapan runun oldu&eth;u bir forveti yapmak için &thorn;anslar&yacute; aramaya kadar repositionin&eth;in oldu&eth;u onun sabitidir, daha fazla strike partner olan onun alt zekas&yacute;n&yacute;n oldu&eth;undan pitchin yukar&yacute;s&yacute; oldu&eth;u gibi. Possessionda oldu&eth;u andan itibaren, ba&thorn;tan sona seçene&eth;e toplara sahip olacak, e&eth;er top, uzun at&yacute;&thorn;, veya temel shotla run, amaca yak&yacute;nsa. Onun bireysel ö&eth;retmeleri, onun, ne kadar s&yacute;k her birini denemek için izin verildi&eth;inden onu bilgilendirir. E&eth;er uzun at&yacute;&thorn;lar, rarelyse, ama topla top ve rundan yüksek, onun, onu dü&thorn;ündü&eth;ünü farzederken onlar&yacute;n birisinden pulla iki hareketi deneyecek, succeedin&eth;in >10 % &thorn;ans&yacute;na sahip ol. E&eth;er birisi, ço&eth;unluklaysa, ve o kar&yacute;&thorn;t&yacute;r&yacute;lan di&eth;eri, 50 seçenek ço&eth;unlukla denemek için daha muhtemel olan% olan.

Di&eth;er nitelikler, onun success ratesini kararla&thorn;t&yacute;rmak için muhtemeldir. Playsa part&yacute;n oldu&eth;u bir re&thorn;iti yaparken karar, ama bütünüyle ekip çal&yacute;&thorn;mas&yacute;, damlama, passing, yetenek, yarat&yacute;c&yacute;l&yacute;k ve bitirmenin, onlar&yacute;n rolesi var. Ayn&yacute; &thorn;ekilde, onun bak&yacute;yor oldu&eth;u playerin kaliteleri onun hareketlerinin stop birço&eth;u yapacak. Henüz, onun, sucha onun, onlar&yacute; denemekte tutacak oldu&eth;u yüksek bir zekas&yacute; oldu&eth;u gibi.

Aç&yacute;kça alçak zekalarla Players farkl&yacute; bir yolda risk/ reward situationda bak&yacute;&thorn;&yacute;n oldu&eth;u ve böylece play, toplara sald&yacute;r&yacute;yor olan yapmayan, a&eth;&yacute;rca e&eth;er reward faktörü, riskten a&eth;&yacute;r basmazsa.

So, nas&yacute;l bunu kullanman&yacute;n oldu&eth;u?

Aç&yacute;kça (Fazla kolayca toptan uza&eth;a stupid ileri paslar&yacute;yla ver) veya (Playa topta sallanacak, ve refuse, pressing sald&yacute;rganlar&yacute;ndan pressurenin alt&yacute;nda puta kadar toplar&yacute; iletir) fazla alçak olan fazla yüksek bir zekayla play DCs'a kötü bir fikirdir. Alçak zekayla bir striker asla, yar&yacute;m-&thorn;anslarda almayacak. Bundan sonra, gitmesi için yolun oldu&eth;u RoT seems. Sadece DCs'la systeme playin&eth;in, reward&yacute;n, yaratmaya bakarken risk, FCs/ ço&eth;u zaman ortada somewhere olurken midfieldle shoottan a&eth;&yacute;r bast&yacute;&eth;&yacute; zaman toplar&yacute; iletti&eth;ini dengeler.

Zeka seçenek mant&yacute;&eth;&yacute;yla aletlere sald&yacute;r&yacute;rken (Toplardan, uzun at&yacute;&thorn;lar raketlerin oldu&eth;u, runsu iletir, topla run) birle&thorn;tirmenin, ruleye nas&yacute;l sahip oldu&eth;u bak&yacute;m&yacute;ndan. Topun oldu&eth;u DCs shouldn 't haç&yacute;, ileriye runs, topla run veya onlar&yacute;n primary i&thorn;inin, savunmak oldu&eth;u gibi birçok uzun at&yacute;&thorn;&yacute; almay&yacute; yapar. Position aleti, di&eth;er ö&eth;retmelere onlar&yacute;n stay arkada e&eth;er, runsu iletmeyecek olsa soyu çi&eth;ner, t&yacute;k&yacute;rdan. E&eth;er oysa, onlar, hareketlere sald&yacute;rmay&yacute; birle&thorn;tirecek, sadece ve sadece onlar inan&yacute;rsa, onlar&yacute;n, olman&yacute;n bir >70 % &thorn;an&yacute; var. Kendisine percentagenin, (3 olarak 10 zamandan d&yacute;&thorn;ar&yacute; ben, aksine-sald&yacute;r&yacute;lan oldu&eth;u zaman arkada shortun oldu&eth;u bir adam olaca&eth;&yacute;m) benim için fazla tehlikeli ba&thorn;tan sona onlar&yacute;n sald&yacute;ran seçeneklerinin toplar olan oldu&eth;u restrictin oldu&eth;u benim oldu&eth;u so oldu&eth;u. E&eth;er onlar&yacute;n yap&yacute;yor olan iyi karar&yacute; varsa, ve o zaman toplardan passing skillsse, yapmal&yacute;d&yacute;r, (Kar&yacute;&thorn;&yacute;kla birle&thorn;tirdi, /, passin&eth;i yönelt) öyle onlar, sadece onlar&yacute;n, onlar&yacute;n succeedin&eth;in bir >70 % &thorn;an&yacute; oldu&eth;una inand&yacute;&eth;&yacute; zaman onlara vuracak. Bir topun, ayr&yacute; bir savunmay&yacute; y&yacute;rtabildi&eth;i Such.

Daha fazla yukar&yacute;ya (Veya daha geni&thorn; role olan onunki) daha muhtemel player plays&yacute;n, &thorn;anslara sald&yacute;r&yacute;rken (Engellemenin riskinin oldu&eth;u daha az, etci engeller) yapabilecek oldu&eth;u pitch. Bir RoT system shouldda zekan&yacute;n her yüzeyi, daha onlar&yacute;n niteliklerine güvenirken aletlere sald&yacute;rmak verilir. Bu yüzden bütün players shouldun, toplardan somesi var, deniz yolculu&eth;u, topla run, uzun at&yacute;&thorn;lar seçenekli. Ço&eth;unlukla DMCs should, uzun at&yacute;&thorn;larda ve toplardan konsantre olur. Geni&thorn; players geçebilir, topla run, toplardan play, ama, hangisi olmad&yacute;&eth;&yacute;, aç&yacute;lar&yacute;n, onlara kar&thorn;&yacute; olacak oldu&eth;u gibi birçok uzun at&yacute;&thorn;&yacute; yapar. Ba&thorn;tan sona için AMCs should bak&yacute;&thorn;&yacute; primarilyin oldu&eth;u toplar, ama, topla uzun at&yacute;&thorn;lar ve runa da müsait sahip ol. FCs, her &thorn;eyi yapabilir.