Artık önümde Sakaryaspor vardı.Kendi evimde oynayacağım için rahat bir galibiyet olmasını bekliyordum.Odama doğru çıkarken asansörde Nihat Özdemir'i gördüm.Beni tebrik etti,elimi sıktı.Güvenlerini boşa çıkarmadığımı söyledi ve Sakaryaspor maçı için şans diledi.Bende teşekkür edip,sabretmeleri gerektiğini bu yıl mutlaka kupa kazanacağımızı söyledim.

Sakaryaspor Zorlu Maç

Tüm oyuncularım bu maçı çantada keklik görüyordu.Tabi bende öle görüyordum.Maça başlamadan önce Galibiyet beklediğimi fazla zorlanmadan kazanabileceklerini belirttim.

Maç başladı,ancak ilk yarıda ne bir oyun vardı ne bir gol...dk 20 oldu yok,30 oldu yok,40 oldu yok,45 oldu ilk yarı bitti.Bende bizimkileri bi güzel fırçaladım.Onlarda bunun farkındaydı.Sakaryaspor çok iyi kapanmıştı ve bize pozisyon vermiyorlardı.İkinci yarı başladı.dk 60 oldu yok,70 oldu yok,75 oldu yok,80 oldu derken aklımda bir şimşek çaktı.Bu maç Okan Yılmaz ın maçıydı.Okan'ı Sakaryaspor dan transfer etmiştim ve Sakarya yı en iyi tanıyan o idi.Sahaya sürer sürmez topla ilk buluşmasında Okan golünü attı.80. dk da ilk pozisyonda gol atmıştım.80.dk ya kadar hiç atak yoktu ancak,bir geldim pir geldim golü attım gittim.86.dk da Cangele adlı oyuncuları kırmızı kart gördü ve maç 1-0 bitti.oyuncularıma da kazandığımıza rağmen kötü oynadığımızı söyledim.

http://img79.imageshack.us/img79/5830/skaksazp1.jpg

Basın Toplantısı
Muhabir:Çok sıkıcı bir maçtı ancak kazandınız.Neler söyleyeceksiniz?
Ben:Öncelikle sıkıcı bir maç olduğunu kabul etmekle başlayayım.Oyuncularım bu maçı çok kolay gördükleri için yani rakibi küçümsedikleri için etkili olamadılar.Yinede kazanmayı bildik
Muhabir:Okan Yılmaz adlı oyuncu sakatlıktan yeni çıktı ve siz onu oynattınız.Oynadı ve hatta bir gol attı,neler söyleyeceksiniz?Artık ilk 11 de Okan'ı görür müyüz?
Ben:Antrenmanlardaki başarısına bağlı...
Muhabir:Mateus 'un sözleşmesi fesh mi edilecek?
Ben:Evet!Yarın Mateus'un sözleşmesi fesh edilecek.
Ben:Arkadaşlar toplantı bitmiştir.Teşekkürler!

Yoldaki lokantada biraz atıştırdıktan sonra tekrar tesislere döndüm.Orda Aziz Yıldırım vardı.Onla sohbetimiz:
Aziz:Gerçekten ligde iyi gidiyoruz.Tebrik ederim ancak bir yıldız istiyorum.Yeterli bütçemiz var.14MN bütçe ile etkili bir oyuncu almanı istiyorum.
Ben:Önerinizi düşüneceğim efendim.Teşekkür ederim gerçekten iyi gidiyoruz.Önümüzde Shaktar maçı var o maçı da yeneceğiz emin olun.
Aziz:Benim şimdi gitmem lazım.İyyi akşamlar sana..
Ben:Size de iyi yakşamlar efendim.

Odama çıkıp biraz uyuduktan sonra kalktığımda saat sabahın körüydü 06:00 da uyandım ve Shaktar maçındaki taktiğimi belirledim.07:00 da antreman vardı.Antremanda oyuncularıma Shaktar maçında atak oynamamız gerektiğini 1-0 lık sonucun bile bize turu getirdiğini söyledim.Ancak onlar 0-0 bile kalsa tur atlayacaklardı.Nerdeyse her şeyi söyledim onlara.Ama yine bir şeyi unuttum:Julius Aghohowa

Shaktar Hüsranı

Maça iyi başlamıştı onlar.Etkili ataklar yapıorlardı.13.dk da teslim olduk.Julius Aghahowa golün altına imza atmıştı.Ancak 3 dk sonra Kezman skoru 1-1 yaptı.Yine 14 dk sonra Aghahowa sahneye çıkmıştı ve skoru 2-1 e getirdi.Daha sonra ne kadar pres yapsam ne kadar gol arasam ne kadar iyi oynasamda gol gelmiyordu.Üstüne birde 71.dk da Serkan kırmızı kart görünce olan oldu.Bu maçı kaybediyordum ve kaybettim.Sonuç:2-1 di

http://img296.imageshack.us/img296/2...arrrrdabx0.jpg

Bekle Bizi UEFA Road The Glasgow

Artık umutlar UEFA ya kalmıştı.Basın toplantısı düzenleyemedim.Çünkü deplesmana gitmiştik.Bu sıkıntıyla uçağa bindik ve İstanbul a indik.Glasgow a gitmemiz lazımdı.UEFA finali Glasgow da oynanacaktı ve biz oraya gidecektik bunu ben değil içimdeki ses söylüyordu.

Devamı AZ sonra !