1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Fenerbahçe Kariyeri(m)Efsanenin Doğuşu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

Yine Samandıra Tesislerine döndüm.Orda odama çıktım ve gelecek maçımızın kasetini izledim gelecek maçı Gaziantepspor ile yapacaktım ligde kötü durumdaydılar ve bu maçı kazanmaları lazımdı.Ancak benimde kazanmam lazımdı.Gaziantep i çok iyi analiz ettim.Savunmanın ortasında çok açık veriyorlardı.Bunu kullanmam lazımdı.Maça çıkmadan önce soyunma odasında bu maçı kazanmamız gerektiğini oyuncularıma söyledim.Onlarda benim gibi düşünüyorlardı elbette.Soyunma odasında kadroyu açıkladım.Forvette Kezman-Deivid değil Kezman-Okan oynayacaktı.Deivid buna biraz bozulsada pek umrumda değildi.Zaten Deivid i ara transfer döneminde satmak istiyordum.

Gaziantep Destanı

Maç için herşey hazırdı,ve maç başladı, çok etkili başlamıştım maça.Kanatları kullanmayıp göbekten hücüm ediyordum ve çok faydası oluyordu.Gaziantep i doğru analiz ettiğime sevinmiştim ve ardından tabi goller gelmeye başladı hemde üst üste.Deplesmanda oynadığım bu maç sonunda 5-0 lık galibiyet almıştım.Okan Yılmaz hattrick yapmış,Kezman ve Deivid 1 gol atmıştı.(Deivid sonradan oyuna girdi...)

http://img409.imageshack.us/img409/9972/gazsc9.jpg

Basın Toplantısı
    Muhabir:Gaziantep filelerine 5 gol bıraktınız neler söyleyeceksiniz?
    Ben:Çok mutluyuz zevkli bir maçtı.Etkili ataklar geliştirdik ve goller tabiki geldi.
    Muhabir:Deivid'i bu maçta ilk 11'e almadınız ancak oyuna girince golünü attı, ne diyorsunuz bu duruma
    Ben:Deivid in yerine aldığım Okan 3 gol attı.Okan Deivid ile kıyaslanamaz.
    Muhabir:Yani artık ilk 11 de Okan'ı görreceğiz öyle mi?
    Ben:Öyle görünüyor...
    Beni:Arkadaşlar başka sorunuz yoksa toplantı bitmiştir.
    Muhabirler:Yooooook!!!!
    Ben:O zaman Byeee!

UEFA KURA ÇEKİMİ

Kurada Vit.Setubal ile eşleşmiştim.Çok kötü bir takım gibi gözüktü gözüme.Bu yüzden pek analiz etmedim..

Sırada Ankaragücü maçı vardı.Ben Tesislerde Ankaragücü nün maç kasetlerini izlesemde bir türlü analiz edemiyordum.Bu durum vanımı sıkıyordu.Maç günü iyice yaklaşsada ben oyuncularıma hiçbirşey söyleyemiyordum.

Maç Günü gelip çattı ben çok sıkıntılı bir şekilde maça çıktım.Oyuncularıma bu maçı kazanmamız gerrektiğini söyledim.

Ankaragücü Maçı

Maç başladı, etkili başlayamamıştım,bundan korkuyordum.Bizim için en önemli atak(daha doğrusu tek atak)24.dk da gelmişti.Onda da gol atmıştım.Okan Yılmaz atmıştı ve Okan artık benim için banko oyuncu olmuştu.İlk yarı çok sıkıcı geçti.İkinci devreye başlamadan önce oyuncularıma performansınız düşüyor düşürmeyin diye bağırdım ve bir güzel fırça attım.Ancak işe yaramamıştı.62.dk da varlık gösteremeyen Kezman ı çıkartıp Deivid i aldım ve deivid girdikten 10 dk sonra durumu 2-0 a getirdi ve maç böyle bitti.

http://img128.imageshack.us/img128/8159/ankarask4.jpg

Basın Toplantısı
    Muhabir:Zevkli bir maç izleyemedik.Gaziantep maçındaki gibi çok pozisyona giremediniz ne söyleyeceksiniz?
    Ben:Evet pek zevkli değildi ama kazanan biz olduk mutluyuz.
    Muhabir:Hiç puan kaybınız yok ligde.Sizce sezon sonuna kadar böyle gider mi?
    Ben:Böyle gitmesini umuyorum umarım böyle devam eder.
    Muhabir:Peki şampiyonluğa inanıyor musunuz?
    Ben:Elbette inanıyoruz.
    Ben:Arkadaşlar toplantı bitmiştir.Teşekkürler!

Devamı akşam(19.00 gibi.)bekleyin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fm26 View Post
    BU YAZILARI YAZDIĞIN VAKTİ FM OYNAYARAK DEĞERLENDİRSEYDİN FENERBAHÇEYLE 10 KEZ ŞAMPİYON OLURDUN NE YALAN SÖYLİYİM AÇTIĞIN KONU BANA İLHAM KAYNAĞI OLDU, HEMEM FM Yİ AÇIP,ESES LE KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETCEM,3 SEZONUM LİG 2.OLDUM VE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEMESİNDE ADI AKLIMA GELMEDİ Bİ TAKIMI 3-0/0-1/LE GEÇTİM VE VİLLAREAL LE 1.MAÇIMI 1-0 KAYBETTİM
    Zaten devre arası çoooooktan bitti.Ben şu an ligin son haftalarına gircem ama artık oynamıyorum.Bunları yazıyorum.Gayet zevkli oluyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Pro Soccer 5 View Post
    Yine Samandıra Tesislerine döndüm.Orda odama çıktım ve gelecek maçımızın kasetini izledim gelecek maçı Gaziantepspor ile yapacaktım ligde kötü durumdaydılar ve bu maçı kazanmaları lazımdı.Ancak benimde kazanmam lazımdı.Gaziantep i çok iyi analiz ettim.Savunmanın ortasında çok açık veriyorlardı.Bunu kullanmam lazımdı.Maça çıkmadan önce soyunma odasında bu maçı kazanmamız gerektiğini oyuncularıma söyledim.Onlarda benim gibi düşünüyorlardı elbette.Soyunma odasında kadroyu açıkladım.Forvette Kezman-Deivid değil Kezman-Okan oynayacaktı.Deivid buna biraz bozulsada pek umrumda değildi.Zaten Deivid i ara transfer döneminde satmak istiyordum.

Gaziantep Destanı

Maç için herşey hazırdı,ve maç başladı, çok etkili başlamıştım maça.Kanatları kullanmayıp göbekten hücüm ediyordum ve çok faydası oluyordu.Gaziantep i doğru analiz ettiğime sevinmiştim ve ardından tabi goller gelmeye başladı hemde üst üste.Deplesmanda oynadığım bu maç sonunda 5-0 lık galibiyet almıştım.Okan Yılmaz hattrick yapmış,Kezman ve Deivid 1 gol atmıştı.(Deivid sonradan oyuna girdi...)

http://img409.imageshack.us/img409/9972/gazsc9.jpg

Basın Toplantısı
    Muhabir:Gaziantep filelerine 5 gol bıraktınız neler söyleyeceksiniz?
    Ben:Çok mutluyuz zevkli bir maçtı.Etkili ataklar geliştirdik ve goller tabiki geldi.
    Muhabir:Deivid'i bu maçta ilk 11'e almadınız ancak oyuna girince golünü attı, ne diyorsunuz bu duruma
    Ben:Deivid in yerine aldığım Okan 3 gol attı.Okan Deivid ile kıyaslanamaz.
    Muhabir:Yani artık ilk 11 de Okan'ı görreceğiz öyle mi?
    Ben:Öyle görünüyor...
    Beni:Arkadaşlar başka sorunuz yoksa toplantı bitmiştir.
    Muhabirler:Yooooook!!!!
    Ben:O zaman Byeee!

UEFA KURA ÇEKİMİ

Kurada Vit.Setubal ile eşleşmiştim.Çok kötü bir takım gibi gözüktü gözüme.Bu yüzden pek analiz etmedim..

Sırada Ankaragücü maçı vardı.Ben Tesislerde Ankaragücü nün maç kasetlerini izlesemde bir türlü analiz edemiyordum.Bu durum vanımı sıkıyordu.Maç günü iyice yaklaşsada ben oyuncularıma hiçbirşey söyleyemiyordum.

Maç Günü gelip çattı ben çok sıkıntılı bir şekilde maça çıktım.Oyuncularıma bu maçı kazanmamız gerrektiğini söyledim.

Ankaragücü Maçı

Maç başladı, etkili başlayamamıştım,bundan korkuyordum.Bizim için en önemli atak(daha doğrusu tek atak)24.dk da gelmişti.Onda da gol atmıştım.Okan Yılmaz atmıştı ve Okan artık benim için banko oyuncu olmuştu.İlk yarı çok sıkıcı geçti.İkinci devreye başlamadan önce oyuncularıma performansınız düşüyor düşürmeyin diye bağırdım ve bir güzel fırça attım.Ancak işe yaramamıştı.62.dk da varlık gösteremeyen Kezman ı çıkartıp Deivid i aldım ve deivid girdikten 10 dk sonra durumu 2-0 a getirdi ve maç böyle bitti.

http://img128.imageshack.us/img128/8159/ankarask4.jpg

Basın Toplantısı
    Muhabir:Zevkli bir maç izleyemedik.Gaziantep maçındaki gibi çok pozisyona giremediniz ne söyleyeceksiniz?
    Ben:Evet pek zevkli değildi ama kazanan biz olduk mutluyuz.
    Muhabir:Hiç puan kaybınız yok ligde.Sizce sezon sonuna kadar böyle gider mi?
    Ben:Böyle gitmesini umuyorum umarım böyle devam eder.
    Muhabir:Peki şampiyonluğa inanıyor musunuz?
    Ben:Elbette inanıyoruz.
    Ben:Arkadaşlar toplantı bitmiştir.Teşekkürler!

Devamı akşam(19.00 gibi.)bekleyin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Zaten devre arası çoooooktan bitti.Ben şu an ligin son haftalarına gircem ama artık oynamıyorum.Bunları yazıyorum.Gayet zevkli oluyor

BİR FENERLİ OLARAK BAŞARININ DEVAMINI DİLERİM

Mesaj Yetkileri