-
Gaziantep ve Ankaragücü maçlarından sonra iyice morallenmiştik.Önümüzde Uefa kupasında gruplara kalmak için mücadele edeceğimiz Vit.Setubal vardı.Setubal'i ne önemsedim nede analiz ettim.İlk maç deplesmanda oynanacaktı.Uçakta giderken yanıma Mahmut Uslu ve Nihat Özdemir geldi,bana bu maçtan neler beklediğimi sordular.İşte uzun ve güzel sohbetimiz:
Mahmut:Bu maça oyuncular nasıl hazırlandı,Vit.Setubal nasıl bir takım?
Ben:Efendim antremanlarda gözüme en çok Okan Yılmaz ve Alex batıyor
onlardan bu maç çok şey bekliyorum.
Nihat:Peki kazanabilecek miyiz?
Ben:Elbette çok rahat kazanırız.
Nihat:İnşallah Sakaryaspor maçı gibi son dakikalara sıkıntılı girmeyiz.
Ben:Girmeyeceğimizden emin olabilirsiniz.Çok rahat bir maç olacak.Söz veriyorum
Mahmut:Transfer görüşmelerini Aziz Yıldırım hızlandırmak istiyor.Bizden size gidip transfer listesini bize vermenizi istedi.
Ben:Şu anda transfer listem yanımda değil.Ama şimdi konuşarak aklımdakileri söyleyebilirim.
Nihat:Olur söyleyin lütfen hocam.
Ben:Mehmet Topuz,İlhan Parlak,Maldonado,Dean Ashton,Arda Turan,Cem Sultan
Mahmut:Arda mı?
Ben:Evet Arda...Bize gelirse büyük katkı sağlar
Nihat:Cem Sultan da Galatasary da oynuyor değil mi?
Ben:Evet...
Vit.Setubal Heyecanı
Bu konuşmalardan sonra sonunda Portekiz'e gelmiştik.Maç öncesi oyuncularıma bu maçta galibiyet beklediğimi söyledim.Herkes kolay bir maç olacağından emin gibiydi.Maça çok etkili başladık.Zaten 21.dk da Kezman ın ayağından gol geldi.Etkili oyunumuz 2.yarıda sürdü.Ancak 82.dk da şok bir gol yedim.Skor 1-1 olmuştu ve son 8 dk vardı maçın bitmesine.Mahmut Uslu ve Nihat Özdemir'e söz vermiştim.Sözümü tutmalıydım.Hücum oynamaya başladım.84 de Önder Turacı,90.dk da ise Okan Yılmaz sahneye çıkıp durumu 3-1'e getiriyorlardı ve maç bu şekilde bitiyordu.
http://img57.imageshack.us/img57/3994/stuppejn6.jpg
Yine odama çıkarken önümüzdeki maçı düşünüyordum:K.Erciyesspor
--------------------------------------------------
Arkadaşlar sadece 1 maç yazdığım için özür dilerim bazı sebeplerden dolayı böyle oldu.Akşama en az 2 maç yazcam.En fazla 3 veya 4 maç yazarım
Mesaj Yetkileri