herkes ben buLdum diyor.. nasıL ıspatLıcaksınız bunu biLmem ... bu şeyin oLayına döndü krem beyaz ben buLdum ben buLdum..gibi oLdu
herkes ben buLdum diyor.. nasıL ıspatLıcaksınız bunu biLmem ... bu şeyin oLayına döndü krem beyaz ben buLdum ben buLdum..gibi oLdu
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
şilide ne yetenekler varmış bee
slm arkadaslar fm2007 oynamaya yeni basladım
fakat şimdiki oyunları hepsini oynadım...
AS Roma yı sectim fakat transfere ayrılan para 2.1m euro, ve montella sakat, genc ve geleceği olan bir futbolcu sölermisiniz bana?? fiyatıda uygun olsun![]()
2005 de adu guarin wagner roth gibi oyuncuları almıstım
Ben Serhat Can ve Rafael(Türk)'i keşfettim![]()
cm 01/02 cherno samba vardı çok iyi bir oyuncuydu.
cm cdsi bozulmasaydı hala cm oynardım.
ne günlerdi be
ballacki buffonu del piero yu tevezi ben kesfetmstim :d
cm 2001 de todorrowwu bide petrovu herkese anlatiyodum nerde simdi o eski hallerinden eser....
01-02 Bojan Djordjic ve Wael Reyad bi cesit Aghahowa versiyonlari![]()
burduli, burnadze, patrico perez
2007 de, sebastian zuniga, nicolas millian, micheal scmoller, kostadinov, inostroza ..
bunlar 2007 de 200-300 K ya aldım.. kostadinov hariç diğerlerini sattım 25-30 M Euro arası, Kostadinov 55 M Euro.. satmıyom![]()
bende fm 2007 de kwabena agouda yı buldum
fm cm çıkmadan öncede pele ve maradona'yıda ben keşfetmiştim![]()
hey gidi günler hey
![]()
![]()
cem sultan iyi bir tercih
guzel calisma olmus tebrik ve tesekkur ederim
bide su topcuya bakin dostlar
sergio aguero 18 yasinda pahali ama nasil oynuyor gorunuz....
iyide genc yetenek bulmak icin bi tane scout programi yetmez mi. nasilsa her yeni oyunda oyuncularin ozellikleri az veya cok degisiyor. hatta 2006 da epeyce degisiyordu. volkan babacanin potansiyel ve ozellikleri 180 ile 150 arasinda oyundan oyuna farkediyordu. 2007 de de ayni sorun varsa kendi oyununuzda buldugunuz bir yildiz oyuncu baska bir oyunda yildiz olmayabilir. bende epeyce scout aradim ama bulamamistim. bulduklarimda calismamisti. dun gece son bi gayretle tekrar aradim ve isime yarayan bir tane buldum. en azindan calisiyor. linkini buraya ekliyorum indirip bi deneyin, ama turkce degil.
http://www.cmukraine.org.ua/cgi-bin/...scout_2007.zip
Belki SÖlediler Ama Gonzalo higuain Alıın müthiş forvet adam Süper Borre Hekes Bİlio Ve Tomas Sivok Mütiş Defansif ortasaha Bunlar yeterBEn bu adamlarla Gs yönetiom 4 yıldır sırtım yere gelmedi
![]()
marcelo. ilsinho. sturridge. lasse qvist. huntelaar. borre. jo. ustari. bojan. vela. bendtner.
sizce oyundaki en iyi turk kaleci kim
Fm 2004 müydü robinho
cm 2003'de kezmanı ben buldum
bende cm 2003/2004 arda turanı 2006 yılında kesfettiğimi düşünüyorum çünkü ismiyle soyismini karıştırıdım hep ona turan arda derdim ozman hepsi 20 tabii
Yaw arkadaşlar ben cardenası bulamıyorum arıyorum çıkmıo sizde de oluo mu?
isaac promise (hihihi)
Bojan
Nicolas Millan
Sharmen Cardenas
Henri Saivet(SUPER!)
Ezequiel Lavezzi
Hepsi baya iyi.![]()
Bence Batuhan Karadeniz süper Beşiktaşta oynuyor hemde ucuz...
Madriddeki
R.De.La.Red
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lennon 2006 da mukemmeldi. 2007 de deneyen varmi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
guzel de icinde ise yaramaz oyuncularda cok