vanden borre
vanden borre
bence ezequiel garay adamı iyi yetiştirirseniz world-class centre back yazıyo adamda ilk aldığımda ilerdeki walter samuel diyorlardı alakası yok ama samuel bu adamın eline su dökemez hem ucuz hem de süper
Per Mertesacker
Peter Ramage... Liverpool e alırım hep...
steven taylor newcastle'daki
çalışma için saolun ayrıca galatasaray daki aydın yılmazı 2 sezon oynatın sonra yıldız oluyor ben adanademir de oynattım şu an 14milyon €
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide carrusca
cafercan-ali öztürk
carrusca - aydın yılmaz - deniz yılmaz
mehmet güven
ergün teber -garay- stephanov -uğur uçar
volkan babacan
(zeki)soyadını bilmiom 17 yaşında reflex20 birebir18
beyler nilmar corinthians ta alın görün baska da bisey demiyorum
Oda bisi mi C.ronaldo bnm amcamin oglu zuhazuhazuha
gustavo pinedo
benim oyunda
bitiricilik:19
firikik:20
teknik:16
özel yetenek:15
kafa:20
hız:16
hızlanma:18
yok mu 2012de genc yetenek bilen
Domenico Criscito-Juventus
defans-180 civarı PA
Ferin Erkan ...
türk ibrahim toraman yabancı puyol
kolo torue chelsea tam 75M dolara sattimmmm oyunun defance oyuncularinda dunya rekoru
bence andrea barzagli palermoda udinese de felipe var ozellikle bu felipeyi alın adam daha 21 yasında cok saglam bi defans kanat savunmacısı olarakta yine palermoda oynuyan chiristian zaccardo ve fluminensede oyniyan marcelo
Petri pasanen
Venden Borre
ucuz ve cok kaliteli. buyuk kuluplere de alabilirsiniz. 1-2 sezon sonra tum kulupler pesinde kosacak
vanden borre baya bi müthişşşş herkeste var...![]()
petri pasanen tabiki
saol sanada bi oyunvu rafeal sobis betisli bide farnendo cavaneghi
pique ve chielli değişmem...
diego lugano
vela icin ne var yok verin unutmayin mutlaka faydasini goreceksiniz en son 64 m euro istediler vermedim
Diego Lugano (Micah Richards)---- Vincent Kompany
arkadaslar kimse song u yazmamis gerekli komutelri aldigi zaman cok iyi bir defans oynucusu
mehmet topuz-song-garay-marcelo
arkadaslar italya liginde oynayabilecek sağlam bi dc ariorum...
suan fiorentinada oynuyorum ve tek zayıf noktam savunmam... cok sağlam bi adam lazım bana defansı toplicak...