Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 291 sonuç

Konu: Toutatis_V1_Avrupa da da başarıyı yakalayın. Sigames'ten :)

1. Default

kanat oyuncularının üstünde -sanırım- ileri çıkabileceklerini belirten sarı oklar varya onları nasıl yapabiliyoruz. Yani o kendindenmi oluyor yoksa bi özelliği falanmı açmak lazım? pardon arkadaşlar valla daha bu sene başladım managerlik oyunlarınada :S

2. Default

Mouse sağ tuşa basılı tutarak desteklemisini istediğiniz yere çekiyorsunuz. Bu kadar basit

Saol ya bi deniyelim.Şu Bursasporumuzu şampiyon yapalım...

4. Default

Mokoena ve Vilakazi yi almanı tavsiye ederim. İkisi de çok ucuz furbolcular. Ayrıca Colo Colo takımına da bir gözat. Çok kaliteli ve ucuz furbolcular bulunmakta.

İyi Fm'ler.

süper bi taktik gterçekten dengeli bu taktiğin işe yaraması için kanat oyuncularınızın çok iyi olması lazım

Öncelikle tebrik edeyim, paylaştığın için taktiğini,

Bende Fenerbahçeyi aldım, ve taktiğini uyguladım, Ligte hep kazandım (daha 10 maç oynadım Avrupada ise aynı başarı yok gruplara çıktım, gruplarda ise hep beraberlik aldım, (chievo, lille , ajax).

Ama eline sağlık inşallah gruptan çıkarız.

Not: Bursasporu 10 kişi yendim 2-0

Vay Be Gerçekten Güzel Sonuçlar Var Barcelona Filan Mağlup Edilmiş Araştırman İçin Sağol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben denedim bu taktiği hem büyük klüplerde hemde küçük klüplerde.. Bence bu taktiğe göre pivot santrafor hiçbi işe yaramıyo.. sadece şuta dayalı olması lazım gibime geldi benim forvetlerin.. bide büyük takımlarda iyi bi taktik ama küçük takımlarda fazla işlemiyo.. umarım v.2 de düzelir.

Quote Originally Posted by necohan View Post
    Öncelikle tebrik edeyim, paylaştığın için taktiğini,

Bende Fenerbahçeyi aldım, ve taktiğini uyguladım, Ligte hep kazandım (daha 10 maç oynadım Avrupada ise aynı başarı yok gruplara çıktım, gruplarda ise hep beraberlik aldım, (chievo, lille , ajax).

Ama eline sağlık inşallah gruptan çıkarız.

Not: Bursasporu 10 kişi yendim 2-0
    Ve evet gruplarda son 2 maçımı kazanarak 1. olarak çıktım. Ligi ise garantiledim gibi

10. Default

Şu anda taktiği İngiltere Conference alt ligi takımlarından Bedford ile deniyorum.
    Futbolcuların özellikleri içler acısı V1 hali ile çok fazla başarılı olamadım. Maçların çoğu başabaş gitti.
    Fakat defans çizgisi kademesini 7 ye getirdiğimde başarılı sonuçlar elde etmeye başladım. Anlayacağınız küçük takımlarda defans çizgisini 7 ye çekiyorsunuz. 10 maç üst üste gol yemedim ve 8 galibiyet aldım. Kısa süre içerisinde Bedford ile ilgili resimleri de ekleyeceğim

Herkese Selam

İnanamayacaksınız ama bu taktikle ilk senemde Fenerbahce alabileceğim tüm kupaları aldım, şampiyonlar liginide aldım. Üstelik kadromda pek bişi yok.Tuncayıda sattım

İşte Maçlar

Bu da Kadro

Dostum Taktik Harika Cok Guzel Olmus Ama Ben Orta Sahadaki Kanatlari Biraz Daha Ileri Aliyorum Ve Daha Cok Gol Atiyorum Ogle Denersen Sen Anlarsin Ama Taktik Saglam Emegine Saglik

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

ya taktikle ilgili hep problem yaşamıştım sitenizide biliyodum ama evde internet olmadığından biraz gecikti üyeliğim ve bu taktik çook işime yaradı sağolasınız şekersporu TSL ye çıkardım

14. Default

ben bu taktigi kullaniyorum cok basarılı oldum saolsasin

süper olmus saol

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

çok güzelmiş saol

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bende tutmadı LiLLe oynuyorum. bu taktiği kuLLanana kadar normaL 4-4-2 de 3 macta 2 gaLibiyet 1 beraberLiğim vardı bu taktiği kuLLanmaya basLayınca marsiLyayı 2-1 yendim ardından nantes a 4-1 sedana kendi sahamda 2-0 nancy e deplasmanda 3-0 monaco iLe de 1-1 kaLınca hemen değiştirdim..bende işe yaramadı beLkide fransa futboLuna göre deiLdi biLemiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

18. Default

Yorumların çoğunun olumlu olması sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Su ana kadar yerli yabanci sitelerden buldugum taktikler arasinda en iyisi bu taktik. EN son ilk sezonumda Liverpool ile 11 puan geriden gelip son haftada sampiyon oldum. Sampiyonlar liginde ise finalde Barcelona'yi 4-3 yendim normal suerde. Bu mactan gercek mac kadar zevk aldim.

Taktikle ilgili tek sorunum ise ortasahanin ortasindaki iki adam cok etkisiz oluyor ben, Alanso, Gerard, Sissosko ve Sivok'u donusumlu oynatiyorum. Hicbiri ne maci domine ediyor ne de yuksek puanlara ulasabiliyorlar. Yani bu kadar iyi adamlari satmaya da kiyamiyorum.

Sevgili Toutatis bu konuda herhangi bir fikrin olabilir mi? (gerci adam sen de zaten tum kupalari almissin daha ne istiyorsun diyebilirsin ama iste kafama takildi)

Tesekkurler ve Saygilar...

20. Default

Orta saha daki oyuncuların performansı ben de genelde iyi oluyor. Oyuncu özelliklerini Gerrard kalitesine göre ayarlarsan iyi olur. Yani biraz daha hücuma dönük işler verebilirsin.

Selçuk ve de Aurelio bu taktikle iyi puanlara ulaşıyor. Gerard da muhtemelen iyi puanlara ulaşacaktır. Ortasaha nın ortasının sağındaki oyuncu hücuma daha dönük oluyor. Ona göre bir yerleştirme yapabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

karsılastıgım en güzel taktikk.............kullandım ve gs nin vazgecilmezi oldummmmmmmmm

22. Default

Teşekkürler arkadaşım yorumun için. Bir olumlu yorum daha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

link ölü yada inmiyor

Wink Perfect Tactics

Kardes sagolasin kusursuz bir taktik valencia ile 3 senede 2 lig + 1 lig ikincisi ve 3 kez sampiyonlar ligi aldim +super kupa da dahil tabi.

Kadrom ;
    GK- Igor Akinfeev

DR- Phillip Lahm
    DL- Asier Del Horno
    DC- Ze Castro
    DC- Raul Albiol

MR- Wesley Sneijder
    ML- Vicente
    MC- Francesc Fabregas
    MC- Javier Mascherano

FC- Fernando Torres
    FC- David Villa

Senin taktik tam isabet yani sagolasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ilhan22gs View Post
    Kardes sagolasin kusursuz bir taktik valencia ile 3 senede 2 lig + 1 lig ikincisi ve 3 kez sampiyonlar ligi aldim +super kupa da dahil tabi.

Kadrom ;
    GK- Igor Akinfeev

DR- Phillip Lahm
    DL- Asier Del Horno
    DC- Ze Castro
    DC- Raul Albiol

MR- Wesley Sneijder
    ML- Vicente
    MC- Francesc Fabregas
    MC- Javier Mascherano

FC- Fernando Torres
    FC- David Villa

Senin taktik tam isabet yani sagolasın.
    Arkadasim kusura bakma ama o kadroyu 3 yasinda cocuga ver Mars Sampiyonu yapsin. Saygilar...

Hedef forveetin uzaktan şutlarının iyi olması sanırım taktiği doğrudan etkiliyor. Kesinlikle taktiği sezon başından kullanmalısınız. Ben öbür türlü başırılı gidiyordum sonra buna geçtim vs vs olayına girmemelisiniz.

27. Default

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.

Uygun taktik oluşturamayıp FM den soğuyanlara, yorumlarınız taktik seçme konusunda yardımcı olacaktır.

Olumlu yorumların fazlalılığı gerçekten çok sevindirici.

inorax link ölü deil ben yükledim taktiği ve hiç bi sorun çıkmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Senin taktige ihanet edip ikinci sezonda baska taktige gectim, 10 mac sonra tekrar buradayim, huzurlu huzurlu oynuyorum simdi))

abı ben bır turlu bu taktıgı ındıremedım daha yenıyım bılmıyorum yardım edermısınız lutfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ındıremıyorum arısto suan ıcerdesın kardesım bı yardım edermısn?

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri