Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: "Beğenmiyorlarsa bize versinler"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Arkadaşlar benim inandığım bişey var Alexi yuhalıyanlar 55000 içinde 55 aptal!.Ki bunları Fenerbahçe'li olarak görmüyorum o 3-1lik yenilgi havasıyla gerçek taraftarlar seslerini çıkaramadı malesef.
    55 aptal? 55 kişiden o kadar ses çıkarmı tepki yanlış ama alex'in gitmesi gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Niye aynı değil? O zaman Alex koşuyormuydu? Bugün koşmuyor, mücadele etmiyor diye tartışılıyor. O zamanlarda Alex böyleydi.. Ne değişti?

Alex o zamanlardaki gibi olsun o zaman. Tamam o zaman da koşmuyordu, o zaman da mücadele etmiyordu ama her maç ya golü ya da asisti oluyordu mutlaka. İşte fark burada, o zaman mücadele etmese de bir katkısı oluyordu, şimdi hem mücadele etmiyor, hem de bir katkısı yok.

Bu arada bu haftaki Sakarya maçında patlama yapabilir diye düşünüyorum.

Bir mesajda da Alex, Tuncay ve Api gidecek denilmiş. Alex ile zaten sözleşme yenilenmeyecekse gidecek, Api de satılacak, bu sezon başında satılacaktı ama 100. yıl diye takımda kaldı, iyi bir fiyata gideceğinden şüphem yok. Tuncay da şu anda sözleşmemi düşünmüyorum dedi. Eğer Alex'e 3,5 milyon Euro verilmesi düşünülüyorsa Tuncay 5 milyon hakediyor. Ama Tuncay şu aşamada Fenerden ayrılacağını sanmıyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Arkadaş bu alex türkiyede iyi oynuyo gol atıyo falan filan...Türkiye'de oynamak kolay.yeteneğide varsa daha kolay.alex takım iyi olunca oynamaya başlıyor işte oda ara sıra bi kere çıkıpta bu sezon takımı kurtarmadı madem bizim yıldızımız takımı kurtaracak iyi olacak.türkiyede oynuyo ediyo iyi zannediyoruz ama avrupa arenasına çıkınca böyle afallıyo böylece nasıl bir oyuncu olduğunuda çıplak gözle görebiliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Arkadaşlar benim inandığım bişey var Alexi yuhalıyanlar 55000 içinde 55 aptal!.Ki bunları Fenerbahçe'li olarak görmüyorum o 3-1lik yenilgi havasıyla gerçek taraftarlar seslerini çıkaramadı malesef.
    1. 55 kişi fln diildi saten bos konusuosun stadın buyuk bolumu protesto etti
    2. alex in ıslıklanmasının sebebi su an oynadıı futbolun kotu olması diil herkes kotu oynayabilir ama kotu mucadele edemes ayrıca kontrat olayından sonaki performans dusukluununde bunda cok buyuk etkisi war
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ben alexin isliklandigini tam duymadim ama volkan topu eline aldiginda tum stad islikladi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Batuhan sen de haklisin ama soylediginin tam tersi de halen gecerli. Bu maclarda iyi oynayip, cok mucadele edip sakatlanirsa Luciano gibi yollanilmayacagini nereden biliyor Alex?

3 senelik kontrati olsa, cikip savasir.. Sakatlanirsa da Fenerbahce'nin ona bakacagini bilir, kazanacagi parada eksiklik olmayacagi garanti altindadir. Ama sakatlanir ve kontrati yenilenmezse bu nedenle de aldigi paranin yarisina bir kontrat imzalamak zorunda kalirsa veya sakatligi cok ciddi olur ve bir daha futbolcu olarak hic para kazanamazsa ne olacak? Alex'in ailesine Fenerbahce bakacak mi? Bakacaksa neden simdiden kontrat yenilemesin? Bakmayacaksa neden Ocak ayinda Alex satilmadi?
    İşte bu kontoratı istiyorsa biraz da tehlikeye girmeli. Alex F.Bahçe'de oynadığından beri hiç bir maçta sakatlanmadı. F.Bahçe'de gibi bir takım da oynuyorsan sakatlanma riskini göze alacaksın ki istediğin değeri alabilrisin. Yoksa F.Bahçe Alex gibi çok oyuncu bulur. Alex'te bunun farkında ya kalan 15-20 maçta elinden geleni yapıp kendinin istediğin değere(sakatlanma riskin olsa da) imzalatacaksın ya da korkudan ucuz bir sözleşme ile kaderine razı olacaksın. Futbol korkakların oyunu değildir. Cesur olursan kazanırsın.

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Niye aynı değil? O zaman Alex koşuyormuydu? Bugün koşmuyor, mücadele etmiyor diye tartışılıyor. O zamanlarda Alex böyleydi.. Ne değişti?

İnamoto ve Carrusca'nın konuyla olan ilgisini anlamadım..?
    Alex'e o zamanlar koşmuyor du diyorsun. Alex top olmadığı anda takımda en fazla depar atan ve mevki değiştiren oyuncu. O zaman Alex oyun kuruculuğunu iyi yapıyordu. Tek tük adam geçebiliyordu. Gelişine vuruşları gol oluyordu. Her korneri ve frikiği gol veya tehlikeli bir pozisyon oluyordu. Ama Alex son maçlarda ne frikik ne korner de etkili olabildi.Zaten AZ maçında da korner kullanmadı.

İnamoto ve Carusca ile alakası onlar yedek oturan oyuncu eğer birisini gönderirlerse Alex onlardan daha faydalı olduğu için örnek verdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yok yok kalsın kendi takımında almayalım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri