-
Kimse bahsetmemis ama Konyaspor'un ikinci golu ofsaytti.
Bu takim geriye dustukten sonra oynayamiyor.Maca yine iyi basladik ama 15. dakikaya kadar dogru duzgun atagi bulunmayan Konyaspor korner de ki Besiktas savunmasinin kotu dizilisi ve Ibrahim Uzulmez'in Runje'nin onune gecip topa vuramamasiyla golu buldu.Tam beraberligi bulduk ikinci yari gol icin saldiririz falan derken Tayfun'un goluyle geriye dustuk ve mac bizim icin orda bitti.
Zaten patates tarlasi gibi olan saha da ne Delgado ne de Ricardinho sorumluluk almadi.Deli Ibo da gununde olmayinca bizim kanatlar coktu,kanatlar cokunce de Nobre ve Bobo pozisyon bulamadi.
Ricardinho ve Delgado bir an once Turkiye'de ki sahalara alismaya baslasalar iyi olacak.
Birde Ricardinho 70-75. dakikalardan sonra her topu ayagina aldiginda ''Nerdesiniz olm kacsaniza'' der gibi ellerini acmasindan Tigana bir seyler cikarmali,Serdar Kurtulus-Burak Yilmaz ve Matias Delgado-Gokhan Gulec degisiklikleri cok kotuydu.
Birde Tigana su duran toplar da takimina yerlesmeyi ogretmesi lazim,yoska daha cok goller yeriz.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules