1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Yonetimle kontrat gorusmeleri.

Default Yonetimle kontrat gorusmeleri.

Arkadaslar,konratimiz bittiginde yonetim bize kontrat oneriyor hepinizi bildigi gibi.bu kontrati kabul etmezsek sozlesmemiz bittikten sonra ne oluyor.ben denedim,takimda kalmaya devam ediyorum.sizde de boylemi yksa kontrat bittikten sonra kulupten ayriliyor musunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bilmem hiç denemedim ..

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

ayrılınır die dusunuorm

Sözleşme bitince klüpten ayrılırsın heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

evt ben kendimi oyunumu saveleyip denemiştim boşta kalıosun ancak teklif gelirse yönetimle an fazla 3 görüşme yapabiliosun 3ündede reddedeysen kapı dışındasın
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Denemedim ama ayrılırsın heralde...

bende denemedim ama takımdan ayrılırsın

eğer kabul etmezsen bildiğim month-to-month kontrat la devam ediyosun.futbolcularda olduğu gibi.

ewt rededincede devam ediosun qalba

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Denedim. Boşta kalıyorsunuz.

bugün danamayıp teklifi kabul ettim.Ama benim istediğim paraya yaklaşınca.

bosta kaliyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

ben hep kabul ettim valla yawww bi dahakine etmicem çok ararlar benim gbi menejeri

3 kere sözleşme tekliff ediolarr 3ündede kabul etmezsen kapı dışarıı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hımm. Ben denemiştim. Newcastle'a gitmeden önce Fenerbahçe'nin sözleşmesini kabul etmemiştim ve boşta kalmıştım.

wala bende herseferinde kabul ettim ama maaşımı en az yaptım nası olsa bii işe yaramıyo diye transfer ücretini arttırdım kabul ettiler saten 200.000.000 $ ım vardı 67.000.000 $ daha eklendi

ben kontratımın son 3 ayına girdim ilk önermesini yaptı yönetim sene sonuna erteleyelim dedim

peki daha fazla maaş alınca noluo

Quote Originally Posted by alozz View Post
    peki daha fazla maaş alınca noluo
    Bişey olduğu yok ama baş antrenörünün senden fazla alması da doğru değil di mi.hem de egomuzu tatmin etmiş oluyoruz.ve zaten oyun fazlaca gerçekçiliğe dayanmıyor mu?

yine kontratım bitti.abul etmedim teklifi.ama kulüpte kalmaya devam ettim.EN sonunda dayanamadım Yönetime ültimatom verdim.aha önceki ültimatomlarımda başarılarımdan dolayı kovmamışlardı.fakat bu defa kontrat teklifini kabul etmediğim için hemen kovdular.

21. Default

yaw bnim basima cok sacma bir sey geldi. galatasaraydan milana gectim. 2. sezon bitti hala transfer onay bekliyo diyo basina gelen varmi

Nesil
    2003

Bir kuluple kontratiniz bittiginde eger kulup sizden memnunsa aylik olarak kontrat devam ediyor. Ancak kulup sizi gondermek istediginde tazminat odemek zorunda kalmiyor..

Eger kontratinizdaki para yuksek ve uzun sureli ise, kontratinizin bitis tarihine kadar kulup size kontratta soz verdigi parayi odemekte yukumlu. Yani eger sizi isten atarsa kontratinizin geri kalaninda odenmesi gereken paranin hepsi kulubun kasasindan cikiyor. Bu da kuluplerin, tazminat odememek icin, uzun sureli kontrati olan ve yuksek maas alan teknik direktorleri kolay kolay kulupten yollamamasina neden oluyor. Yani kontratiniz ne kadar yuksek ve ne kadar uzunsa, isinizden kovulma ihtimaliniz o kadar azaliyor.

Bu da size ultimatom verebilme gibi aksi takdirde kolaylikla isten atilmaniza neden olabilecek hareketleri yapmanizda esneklik taniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Hiç başıma gelmedi.Ama imzalamadıktan sonra yine takımda kalacağınız kesin.Çünkü yönetim sizden memnun olmasaydı sözleşme yenilemezdi...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Degisik butceler oneriyolar, ben transfer butcemi az ama oyuncu haftalik butcemi fazla seciyorum.

Mesaj Yetkileri