Vallaha hocam Cache dosyası da yok =O
Vallaha hocam Cache dosyası da yok =O
arkadaşım adam herşeyi açıklama başlıgında vermiş daha sormayın yenisiniz hepiniz galiba bir sürü fm konusu var cafe var mizah var hep bir yerde durmayın bu arada bu nutukları bana bir mod atmıştı bende az çok tecrübelendigim için size bildiriyorum umarım yanlış anlaşılmamışımdır şimdi o açıklamayı iyice okuyun
Bundan önceki mesajları üşenmeden okuyun. sorduğunuz soruların daha önceden cevabı verildi. Cevaplanan sorulara tekrar tekrar cevap vermiyoruz. Üyelerin araştırması gerekiyor.
Neyse yine de son soruyu cevaplayayım. Application Data klasörü gizli klasör olabiliyor. ayarlardan gizli dosyaları göster yapın.
Ya benim türkçe çalışıyo ama spiker türkçe olmuyo bilen varsa bana söylesin ya maçta ne olduğunu anlayamıyorum??????
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yamayı indirdim türkçe oluyor ,spiker de türkçe oldu. Sonra beni oyundan atmalar başladı, ben de oyunu silip tekrar yükledim yine türkçe oluyor ama spiker türkçe değil bilen varsa söylesin nolur maçta ne olduğunu anlayamıyorum
Ben turksportalın çıkarmış olduğu türkçe yamayı kullanmaktayım.(Ellerinize sağlık çok güzel olmuş) fakat bazı yerler bazen türkçe bazende değilÖrneğin : haberler(yeni takıma geçtiğinizde Başkanın kulüp hakkında bilgi vermesi size başarılar diliemesi gibi) bu yerler bazen türkçe bazen de değil sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
Benim hep türkçe
arkasaşım türkçe programını indirirken dosyada %90 türkçeşeştirilmiştir yaazar ordan anla
bazen bendede oluyo öle
Ya spiker eskiden türkçeydi ama şimdi spiker türkçe değil malesef
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sorunumun sebebini bilen varsa hemen yazsın maçtan hiç bişey anlamıyom
Merhaba bu B,l]m] baya bir aradim bulamadim bende yol dogru yama kurulu tampon verileri temizle tıklı açıp kapıyorum ama hep şu hatayı veriyor runtime error '76' path not found lütfen bir yardım edin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Az önce bu konuda yazılmış yazıları buldum ama orda önerdiklerinizi yapınca değişen bişey olmuyor cache sildim temp dosaysı yazdım dil zati ingilizce herhelde olmayacak en iyisi ben oyunu oynayayım üst yöneticiler kızmış orda soru soran arkadaşlara zaten o cevapla olmuyor çalışmalarınızda başarılar
Run time programı linki verilmiş oradan indirmelisin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arkadaşlar ya ben türkçeyi kuruyorum açtıktan sonra turksportal ve yardım butonları üst üste çıkıoyr sonra ayarlara tıklıyorum turksportal.net i açıyor garip bi durum yardım edin...!![]()
Bir ekran resmi koyarsan sana yardımcı olabilirim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İşte resim;
bu durumdaykende ayarlara girince turksportal.net i açıyo tekrar indirdim kurdum yine aynı :S
bide şu run time linkinin nerde olduğunu söyleseydin müteşekkür kalırdım ama
Daha önceki sayfaları araştırıp bulun. Link 2-3 kez verilmiştir.
arkadaşlar bende turkçe fm çalıştıra tuıklayınca ekran saydam gri oluyo lütfen bekleyin yazıyo sonra dolunca ora kilitleniyo pc nedeni ne acaba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öncelikle sunu belirtmek isterim hepinize sonsuz tesekkurler borcluyuz kimsenin emeginin kimsede kalmasini istemem
sonra da su maruzatimi bildirmek istiyorum;
ben bu oyuna yaklasik 80 ytl wererek ewime aldim yukledim we sorunsuz oynuordum simdi para muabbeti yapmicam adamlar urasmis parayi hakediolar
turkceyi de yukledim we oyuna girerken karanlik bir ekran cıkıo sonra da 5 10 sn beklein diosunuz tmm eywallah 10 dakka bekledim ne maus oynadi yerinden ne de klavyeden bir tık işledi
gelelim asıl konuya;
ben foruma girdim dedim derdime deca bulurum ama sayfalari tek tek dolasmama ragmen sorunun magdurlarinin cok olmasina ragmen net bir aciklama yok . tek werilen cevap ''5 10 sn sonra gecmesi gerekiyor'' eywallah bekledik ama 1 saat gecti tık yok ama tek bir cvp da yok eer çözümünü bulamadiysaniz soleyin ona gore davranalim
simdi net bisi solein bu sorunun net bir çözümü war mi eer yoksa soylein warsa da bilgilendirin!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öncelikle sunu belirtmek isterim hepinize sonsuz tesekkurler borcluyuz kimsenin emeginin kimsede kalmasini istemem
sonra da su maruzatimi bildirmek istiyorum;
ben bu oyuna yaklasik 80 ytl wererek ewime aldim yukledim we sorunsuz oynuordum simdi para muabbeti yapmicam adamlar urasmis parayi hakediolar
turkceyi de yukledim we oyuna girerken karanlik bir ekran cıkıo sonra da 5 10 sn beklein diosunuz tmm eywallah 10 dakka bekledim ne maus oynadi yerinden ne de klavyeden bir tık işledi
gelelim asıl konuya;
ben foruma girdim dedim derdime deca bulurum ama sayfalari tek tek dolasmama ragmen sorunun magdurlarinin cok olmasina ragmen net bir aciklama yok . tek werilen cevap ''5 10 sn sonra gecmesi gerekiyor'' eywallah bekledik ama 1 saat gecti tık yok ama tek bir cvp da yok eer çözümünü bulamadiysaniz soleyin ona gore davranalim
simdi net bisi solein bu sorunun net bir çözümü war mi eer yoksa soylein warsa da bilgilendirin!!
Önce art arda mesaj yazmamaya özen gösterin.
Sorununuzu şu şekilde çözebiliriz. Bilgisayarınızın dil ayarlarını açıklanan şekilde ayarlayın. Eğer zaten ayarladım diyorsanız. ctrl+alt+del'e basın. Klayve kendine gelecektir.
Oyun daha dun turkceydi bugun hic birsey degismemis olmasina ragmen ingilizce. Bu sorun neden![]()
arkadaslar ben indirecek dosyayi bulamiyorum lutfen yardim
yenilen yerinde ybd yazıor ynl olması lazm sanırım![]()
ya beyler yardım edermisiniz benim yerel disk e program files sport... fm2007 yi gösteriyorum açılmıyo ama dil seçeneklerinden klavye dilini abd filan yapmak gerekiyomu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide fm.exe bu şekildemi yazılması gerekiyo yoksa "fm.exe" olarakmı
slm arkadaslar acik konusayim ben bu konuda biraz cahilim oyunu yeni kurdum ve yamayi indirdim fakat daha turkce paneli ne bilmiyorum lutfen yardim edin simdiden tskrler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
peluk arkadasim oyunu yeni kurdum ve yamayi indirdim ama o soylenen turkce panelin nerde oldugunu bilmiyorum bana acil yardim edermisin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya peluk arkasim bana yardim edicekmisin turkce yamayi yukliyemiyorum turkce paneli diyorlar o nerde nerden giricem oraya