Sayfa 16 / 21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Vallaha hocam Cache dosyası da yok =O

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

arkadaşım adam herşeyi açıklama başlıgında vermiş daha sormayın yenisiniz hepiniz galiba bir sürü fm konusu var cafe var mizah var hep bir yerde durmayın bu arada bu nutukları bana bir mod atmıştı bende az çok tecrübelendigim için size bildiriyorum umarım yanlış anlaşılmamışımdır şimdi o açıklamayı iyice okuyun

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bundan önceki mesajları üşenmeden okuyun. sorduğunuz soruların daha önceden cevabı verildi. Cevaplanan sorulara tekrar tekrar cevap vermiyoruz. Üyelerin araştırması gerekiyor.

Neyse yine de son soruyu cevaplayayım. Application Data klasörü gizli klasör olabiliyor. ayarlardan gizli dosyaları göster yapın.

Quote Originally Posted by Hagi10-Dirk41 View Post
    Run-Time 429 Hatasına hala çözüm arıyorum...Herşeyi yaptım ama olmuyorr..
    Olmuyo Olmuyo... Yardım edecek yok mu????

Ya benim türkçe çalışıyo ama spiker türkçe olmuyo bilen varsa bana söylesin ya maçta ne olduğunu anlayamıyorum??????
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yamayı indirdim türkçe oluyor ,spiker de türkçe oldu. Sonra beni oyundan atmalar başladı, ben de oyunu silip tekrar yükledim yine türkçe oluyor ama spiker türkçe değil bilen varsa söylesin nolur maçta ne olduğunu anlayamıyorum

Question Bazen Türkçe Bazen değil

Ben turksportalın çıkarmış olduğu türkçe yamayı kullanmaktayım.(Ellerinize sağlık çok güzel olmuş) fakat bazı yerler bazen türkçe bazende değilÖrneğin : haberler(yeni takıma geçtiğinizde Başkanın kulüp hakkında bilgi vermesi size başarılar diliemesi gibi) bu yerler bazen türkçe bazen de değil sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2006

Benim hep türkçe

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

arkasaşım türkçe programını indirirken dosyada %90 türkçeşeştirilmiştir yaazar ordan anla

bazen bendede oluyo öle

Ya spiker eskiden türkçeydi ama şimdi spiker türkçe değil malesef
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sorunumun sebebini bilen varsa hemen yazsın maçtan hiç bişey anlamıyom

Merhaba bu B,l]m] baya bir aradim bulamadim bende yol dogru yama kurulu tampon verileri temizle tıklı açıp kapıyorum ama hep şu hatayı veriyor runtime error '76' path not found lütfen bir yardım edin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Az önce bu konuda yazılmış yazıları buldum ama orda önerdiklerinizi yapınca değişen bişey olmuyor cache sildim temp dosaysı yazdım dil zati ingilizce herhelde olmayacak en iyisi ben oyunu oynayayım üst yöneticiler kızmış orda soru soran arkadaşlara zaten o cevapla olmuyor çalışmalarınızda başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Run time programı linki verilmiş oradan indirmelisin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Arkadaşlar ya ben türkçeyi kuruyorum açtıktan sonra turksportal ve yardım butonları üst üste çıkıoyr sonra ayarlara tıklıyorum turksportal.net i açıyor garip bi durum yardım edin...!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir ekran resmi koyarsan sana yardımcı olabilirim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

İşte resim;

bu durumdaykende ayarlara girince turksportal.net i açıyo tekrar indirdim kurdum yine aynı :S

Angry

Quote Originally Posted by albay1905 View Post
    Arkadaslar Ozellikle Ceza ve Volkan Baros kardeslerime cok tesekkur ederim.
    Bu mesajlari ozellikle alinti yapmamin sebebi, bundan sonra RUN TIME ERROR yuzunden programlari calismayan arkadaslar yukardaki gerekli dosyalari indirerek bu sorunu cozebilirler; boylece ayni zamanda herkesin bu konuda malumati olacagi icin sorunlar daha hizli sekilde cozumlenir...

Yardimi dokunan butun kardeslerimize cok tesekkurler.
    Oyun kuruldu Turkce olarak Turksportal ekibine yaptiklari hizmetlerden dolayi da ayrica cok tesekkur ederim. simdilik bana musade ben biraz oyun oynamak istiyorum cunku 5 saattir bu problemle ugrasiyordum iyice bitlendim
    Bunların hepsini yükledim ama olmuyor.Kaç haftadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım.Lütfen biri yardım etsin!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thelion1905 View Post
    İşte resim;

bu durumdaykende ayarlara girince turksportal.net i açıyo tekrar indirdim kurdum yine aynı :S
    Doğru programı indirdiğine emin misin?. Kurulumda hata vermiş olabilir. FM'yi tekrar kaldırıp kur derim sana. FM'yi kurduktan sonra tekrar Türkçe versiyonu yükle.

bide şu run time linkinin nerde olduğunu söyleseydin müteşekkür kalırdım ama

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Daha önceki sayfaları araştırıp bulun. Link 2-3 kez verilmiştir.

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Sisteminizdeki yardımci DLL,OCX vb. dosyalar güncel değil ise, ve ayrıca bazı ActiveX denetimlerin sisteminizde kayıtlı değilse runtime hataları alırsınız....

Runtime Hatası alan arkadaşlar buradaki linkten indirdikleri yamayı bilgisayarlarına kursunlar.
    Quote Originally Posted by CeZa_06 View Post
    RUN-TİME ERROR ÇÖZÜMÜ
    vbrun60sp6.exe dosyasını indirip kurun ardından Windows Scripting 5.6 update dosyasını da indirin. "Restart atılsın mı?" sorusuna evet diyerek restart atın. ARTIK FM 2007 yi Türkçe olarak oynayabileceksiniz

pardon bişiyi eklemeyi unuttum Windows Scripting 5.6 update dosyası Windows 2000/XP içindir.
    Quote Originally Posted by albay1905 View Post
    Arkadaslar Ozellikle Ceza ve Volkan Baros kardeslerime cok tesekkur ederim.
    Bu mesajlari ozellikle alinti yapmamin sebebi, bundan sonra RUN TIME ERROR yuzunden programlari calismayan arkadaslar yukardaki gerekli dosyalari indirerek bu sorunu cozebilirler; boylece ayni zamanda herkesin bu konuda malumati olacagi icin sorunlar daha hizli sekilde cozumlenir...

Yardimi dokunan butun kardeslerimize cok tesekkurler.
    Oyun kuruldu Turkce olarak Turksportal ekibine yaptiklari hizmetlerden dolayi da ayrica cok tesekkur ederim. simdilik bana musade ben biraz oyun oynamak istiyorum cunku 5 saattir bu problemle ugrasiyordum iyice bitlendim

Bunların hepsini yükledim ama olmuyor.Kaç haftadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım.Lütfen biri yardım etsin!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hagi10-Dirk41 View Post
    Tam olarak nedir sorununuz?

arkadaşlar bende turkçe fm çalıştıra tuıklayınca ekran saydam gri oluyo lütfen bekleyin yazıyo sonra dolunca ora kilitleniyo pc nedeni ne acaba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    öncelikle sunu belirtmek isterim hepinize sonsuz tesekkurler borcluyuz kimsenin emeginin kimsede kalmasini istemem

sonra da su maruzatimi bildirmek istiyorum;

ben bu oyuna yaklasik 80 ytl wererek ewime aldim yukledim we sorunsuz oynuordum simdi para muabbeti yapmicam adamlar urasmis parayi hakediolar

turkceyi de yukledim we oyuna girerken karanlik bir ekran cıkıo sonra da 5 10 sn beklein diosunuz tmm eywallah 10 dakka bekledim ne maus oynadi yerinden ne de klavyeden bir tık işledi

gelelim asıl konuya;

ben foruma girdim dedim derdime deca bulurum ama sayfalari tek tek dolasmama ragmen sorunun magdurlarinin cok olmasina ragmen net bir aciklama yok . tek werilen cevap ''5 10 sn sonra gecmesi gerekiyor'' eywallah bekledik ama 1 saat gecti tık yok ama tek bir cvp da yok eer çözümünü bulamadiysaniz soleyin ona gore davranalim

simdi net bisi solein bu sorunun net bir çözümü war mi eer yoksa soylein warsa da bilgilendirin!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    öncelikle sunu belirtmek isterim hepinize sonsuz tesekkurler borcluyuz kimsenin emeginin kimsede kalmasini istemem

sonra da su maruzatimi bildirmek istiyorum;

ben bu oyuna yaklasik 80 ytl wererek ewime aldim yukledim we sorunsuz oynuordum simdi para muabbeti yapmicam adamlar urasmis parayi hakediolar

turkceyi de yukledim we oyuna girerken karanlik bir ekran cıkıo sonra da 5 10 sn beklein diosunuz tmm eywallah 10 dakka bekledim ne maus oynadi yerinden ne de klavyeden bir tık işledi

gelelim asıl konuya;

ben foruma girdim dedim derdime deca bulurum ama sayfalari tek tek dolasmama ragmen sorunun magdurlarinin cok olmasina ragmen net bir aciklama yok . tek werilen cevap ''5 10 sn sonra gecmesi gerekiyor'' eywallah bekledik ama 1 saat gecti tık yok ama tek bir cvp da yok eer çözümünü bulamadiysaniz soleyin ona gore davranalim

simdi net bisi solein bu sorunun net bir çözümü war mi eer yoksa soylein warsa da bilgilendirin!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Önce art arda mesaj yazmamaya özen gösterin.

Sorununuzu şu şekilde çözebiliriz. Bilgisayarınızın dil ayarlarını açıklanan şekilde ayarlayın. Eğer zaten ayarladım diyorsanız. ctrl+alt+del'e basın. Klayve kendine gelecektir.

24. Default

Oyun daha dun turkceydi bugun hic birsey degismemis olmasina ragmen ingilizce. Bu sorun neden

arkadaslar ben indirecek dosyayi bulamiyorum lutfen yardim

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Doğru programı indirdiğine emin misin?. Kurulumda hata vermiş olabilir. FM'yi tekrar kaldırıp kur derim sana. FM'yi kurduktan sonra tekrar Türkçe versiyonu yükle.

ya ben 2 defa yükledim şu türkçeyi hiçbir hata vermedi ama hepsinde böyle oldu...oyunu silip te yüklemem üşenirim bisürü loga forma fln var...nyse saol yinede yardımın için...

27. Default

yenilen yerinde ybd yazıor ynl olması lazm sanırım

ya beyler yardım edermisiniz benim yerel disk e program files sport... fm2007 yi gösteriyorum açılmıyo ama dil seçeneklerinden klavye dilini abd filan yapmak gerekiyomu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide fm.exe bu şekildemi yazılması gerekiyo yoksa "fm.exe" olarakmı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cezasal View Post
    ya beyler yardım edermisiniz benim yerel disk e program files sport... fm2007 yi gösteriyorum açılmıyo ama dil seçeneklerinden klavye dilini abd filan yapmak gerekiyomu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide fm.exe bu şekildemi yazılması gerekiyo yoksa "fm.exe" olarakmı
    Sadece fm yazın yeter. Klavye ayarlarını olması gerektiği gibi yapınız, o da rehberimizde mevcuttur.

slm arkadaslar acik konusayim ben bu konuda biraz cahilim oyunu yeni kurdum ve yamayi indirdim fakat daha turkce paneli ne bilmiyorum lutfen yardim edin simdiden tskrler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    peluk arkadasim oyunu yeni kurdum ve yamayi indirdim ama o soylenen turkce panelin nerde oldugunu bilmiyorum bana acil yardim edermisin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya peluk arkasim bana yardim edicekmisin turkce yamayi yukliyemiyorum turkce paneli diyorlar o nerde nerden giricem oraya

Sayfa 16 / 21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri