1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: ~altlig manyakları~

Default ~altlig manyakları~

arkadaslar ben tabiri caizse tam bir altlig hastasiyim. neredeyse FM de hic bir oyunda sectigim ulkenin birinci liginden baslamadim. bu cok hosuma gidiyor. ozellikle ingiltere 5 alt ligiyle benim icin bicilmis kaftan. oynadigim oyunlarda fazla bir basari gosteremedim FM 06 da sadece bi kere stevenage i hilesiz olarak League 2"ye cikarmistim o kadar.

benim gibi dusunen arkadaslar bana ingiltere gibi ilginc ve eglenceli altligleri ve yasadiklari tecrubeleri paylasirlarsa cok sevinirim...

Lütfen başlıklarınız kurallarımız çercevesinde olsun. Kibar, saygın bir kişilik olumlu bir insan olmamızda ki en büyük etkendir.

CoskuN ÖzdemiR.

valla 2 kere alt lig seçtim biri bursaspordu(güçlü olduğu için) diğeride gebzespordu.gebze yi öyle berbat yüklemişlerki düşmemek için kasılıyordum adeta.ama zevki ayrı konu çok zevk alıyorsun

Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
    valla 2 kere alt lig seçtim biri bursaspordu(güçlü olduğu için) diğeride gebzespordu.gebze yi öyle berbat yüklemişlerki düşmemek için kasılıyordum adeta.ama zevki ayrı konu çok zevk alıyorsun
    evet cok zevkli ondan surekli oyle oynuyorum. bu arada Gebzespor konusunda sana katiliyorum benim gruptaydi 4 mac yaptim gebzeyle ikisi 4-0 biri 1-0 digeri de 0-0 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alıyosun da maçlar dandik geçiyor ben de genelde Çaykur Rizeyi seçerim yani düşmemeye oynayan takımı iyi yerlere getirme kiyidir benim için..

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    alıyosun da maçlar dandik geçiyor ben de genelde Çaykur Rizeyi seçerim yani düşmemeye oynayan takımı iyi yerlere getirme kiyidir benim için..

yok be hocam altligin tadi baska o corap kokan soyunma odalarini , susuz duslari , patates tarlasi antreman sahalarini hissetmeden oyunun tadina varamiyorum ben

bi de gercek hayatla mukayese edince birden bile ne bileyim chelsea'nin , barca'nin basina gecmek bana mantiksiz geliyo.

senin taktikte guzel ama. bende bi keresinde Denizlispor la CM 03-04 te sampiyonlugu 1 puanla kacirmistim. [kusi-asare vardi o zamanlar takimda]

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben ing en alt liginden fisher almistim en fazla bir ust lige ciktim ondan sonra yine dustum basarili olmak cok zor

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    ben ing en alt liginden fisher almistim en fazla bir ust lige ciktim ondan sonra yine dustum basarili olmak cok zor

en zevkli tarafinda bu zaten. daha once bahsettigim Stevenage'i L2'ye cikarmam tam 7 sezon surmustu. 2013"te anca L2'deydim

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by edwardweo View Post
    en zevkli tarafinda bu zaten. daha once bahsettigim Stevenage'i L2'ye cikarmam tam 7 sezon surmustu. 2013"te anca L2'deydim
    7 sene iyi sabretmissin daha yukarida cikabilseydin o zman super olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

offff ben ordu ıle 5 sezon süperlige cıkamamıstım

ben su an newcastle dan ayrıldım aslında takımı da tam ıstedıgım gıbı yapmıstım 3 sene de kaka kerlon kompany cardenas schmoller falan hepsı vardı fakat ıcımde bır burukluk hıssettım artık bu lig bana sıkıcı gelmeye baslamıstı 2 kere ust uste sampıyon olmustum uefayı falan kaldırmıstım sezon ortasında lig one daki yani 3ç lig takımı olan birmingham a gectim ilk sezon alttan play-off lara kadar cıktım fakat olmadı ikinci sezonda sampiyon olarak championship e cıktım simdi bakalım ne olacak

Bence de alt liglerden takım alarak oynamak daha zevkli

7 sene iyi sabretmissin daha yukarida cikabilseydin o zman super olurdu
    onu sorma hocam kalbimde hazin bir yaradir hala.. bana 7 sene katlanan yonetim L2'de ilk 5 macta 0 puan cekince sutladi.. mesaji gorunce nasil kufur ediyorum gorsen. allahtan o zamanlar monitorum tupluydu kucaklayip atamadim

sen takimi al ta conference north'tan L2'ye kadar cikar sonra 5 mac kaybettim diye sutla. ingilizlerin nankor oldugunu bir kez daha anladim o zaman...

ama o oyunda tattigim zevki bugune kadar hicbir oyununmda tatmadim..

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

hiç oynamadım ama chelsea yı oynuorm su an bundan sonada onu oynarım
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by edwardweo View Post
    onu sorma hocam kalbimde hazin bir yaradir hala.. bana 7 sene katlanan yonetim L2'de ilk 5 macta 0 puan cekince sutladi.. mesaji gorunce nasil kufur ediyorum gorsen. allahtan o zamanlar monitorum tupluydu kucaklayip atamadim

sen takimi al ta conference north'tan L2'ye kadar cikar sonra 5 mac kaybettim diye sutla. ingilizlerin nankor oldugunu bir kez daha anladim o zaman...

ama o oyunda tattigim zevki bugune kadar hicbir oyununmda tatmadim..
    yanlis yapmislar sanada ne kotu olur o kadar emek ver sonrada kovul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

ben uzun süre olarak hataysporu seçmiştim play offlardan elendim yoksa lig a'ya çıkçaktım ...

Bende tabiki eskişehirsporu alıyorum onu düzelmek için çok zorlanıyorum yine zevkli oluyoo

yanlis yapmislar sanada ne kotu olur o kadar emek ver sonrada kovul
    hem de ne fedekarlik 1 hafta okula gitmedim.. millet beni oldu zannetmis

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

ingilterenin ebn alt liginden farnborough secmistim 7 sezonda 3 lig atladim sonra takimin butcesi bozuldu surekli dustum.
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

Valla ben türkiye liginden söyleyim.3 lig D grubundaki Şekerspor hilesiz oynuyorum ve gerçekten zevk alarak oynuyorum.Herkese tavsiye ederim yanlız kontrat işinde hızlı davranın en iyi oyuncularınızı bedavaya kaptırıyorsunuz.Eğer ben bunla yetinmem daha zorlu oyun istiyorum derseniz aynı lig aynı gruptaki maltepeyi seçin en hermaçta 5 gol yer

ben championshipde leeds i sectim ligin yarisini oynadik ve west brom la ayni puandayiz ben averajla 1.ciyim
    daha ilk sezonum

Leeds le oynamıştım premiershipe çıkardım... Ama devam etmedim sonra...

bende hep türkişye lig b veya lig a dan başlıyorum zevkli...şuan boludayım ...

ben istanbulspordayım şu an. Topun ağzındayım ikinci devre başladı transfer yaptım epey. Şimdilik iyi gidiyor. Alt liglerden başlatıp yükseltmek çoook daha zevkli. Herkese iyi oyunlar.

kartalspor ve şeker ile oynadım.. şeker ile istediklerimi elde edemedim..
    bak şimdi açıp oynayasım geldi hee

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

ben de bugün fransa liginden valecieennes diye zayıf bir takımı aldım acayip zevkli oluyo yaf paris sen jermen le maçım vardı bugün haberlerde valencieennes imkansızın önünde diye bir haber çıktı sonra medyadan soru geldi ben de bu maça kazanmak için çıkıyorum dedim oyuncular reaksiyon verdi 4-5 tanesi maça çıktım ben 2 paris 0 ve deplasmandayım maç bitti ertesi gin haberlerde çıkn yazı şu
    valencieenes imkansızı başardı
    o an havalara uçtum bir bilseniz var ya
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

aynen jaku eskişehirspor olmadan olmaz esesi almayınca sanki bi yarım eksik hissediom kendimi
    I'm back...

Smile Diyarbakırspor Seçenler

Arkadaşkar ben fm 2007 d.bakırı seçtim aranızda seçen varmı yada bana transfer politikası hakkında bilgi versinler Yani 2. lig akımı seçen herkez yardımcı olsun bi zahmet b

ben hiç seçmedimmmm

alt lig manyakları diye bir forum var oraya bakabilirsin

Mesaj Yetkileri