Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 93 sonuç

Konu: TSL 21.Hafta | Fenerbahçe - Sakaryaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex cıkıyor ---->
    Olcan giriyor <----

Alex sahayı alkıslar arasında terketti. Olcan girer girmez etkili olmaya basladı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-0 aldık macı 2. yarıda Sakarya muhtesem oynadı ama golu atamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fark 7
    Fark 8
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

fb bu kdar zorlanmamaliydi bu yil sampiyonlugu kimse hak etmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

tüh yaaa tahmin yarışmasında 2 puan kazandım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2. yarı fener resmen döküldü maçın genelinde fenerin gol pozisyonları çok daha fazlaydı fenerin hakettiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006

İlk yarı'nın başında Fenerbahçe maça hızlı başladı ve tehlikeli ataklar buldu. Dakika 19'da Tümer'in golü ile öne geçti ve ondan sonra adeta Sakaryaspor'u kendi yarı alanında ağırladı ama Sakaryaspor da fazla şans tanımadı.

İkinci yarıda Deniz'i çıkarıp kanata takviye olarak Mehmet'i oyuna aldı ama gene bir şey değişmedi. Sakarya geldikçe geldi. Volkan gene hatasını yaptı ama onu düzellete bildi. Olcan ise bu gün fena değildi. Belki biraz daha erken gilse gol bile atabilirdi. Alex bu maçta kendini konuşturamadı ama gene AZ maçından daha istekli bir tavrı vardı.Alex oyundan çıkınca Aziz Yıldırımın alkışması dikkatimi çekti acaba neyi alkışlıyordu. F.Bahçe ağlaya ağlaya üç puanı aldı.

Bütün oyuncuların aklı AZ maçında olsa gerek hem kendilerini riske atmadılar hemde bu gün kötü futbola rağmen üç puıanı aldılar. Lugano'nun gelmesi ile defansta düzelme oldu ama orta alandan hep hata yapıyoruz uyum sorunu var. Fenerbahçe'nin 50'den fazla pas hatası yapması da dikkatimi çekti. Bunun nedeni ortasaha'da ki kontorlü kaybetmesinden olabilir.

Hakem'e gelince maçı iyi yönetti ama bariz penaltı hatta kırmızı kartı görmedi. Sakaryaspor'un kalecisi Martinez Semih'e resmen tekme attı. Semih orada belkide bu darbe ile ölebilirde de futbol'u biraz daha insalcıl oynmamak gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

yine gecen haftanın aynısı oldu puan farkı 7 oldu
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fark atarız diyordum, ilk yarı o kadar gol kaçtı ki, ikinci yarı cezasını çekiyorduk. İkinci yarıda nedense sebebsiz geriye çekildik ve Sakarya istediği oyunu oynadı. İlk yarı o kadar pozisyonu harcamamalıydık, bu kazanmamız gereken haftada kazandık mutluyuz. Aziz Yıldırım Alex ile sözleşme imzalanacağını bugün bize gösterdi. İlk yarı Alex'i beğendim, Tümer güzel oynadı, Olcan daha fazla süre verilmesi lazım. Tuncay biraz tutuktu.

Ve Martinez, eğer adalet varsa TV görüntüerinden ceza almalıdır diye düşünüyorum. Lugano da adamı indirdi, penaltı verilebilirdi ama hakem vermedi onun kararıdır. Martinez'in yaptığı insanlığa sığmaz, Semih polise gidip şikayetçi olsa yeridir. Bir de tekmeyi attıktan sonra sanki ona faul yapılmış gibi yerlerde yatması hiç yakışmadı. Müsait pozisyonda topu almışsın neden tekme atıyorsun? Umarım maçtan sonra özür diler Semih'ten...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Umarım maçtan sonra özür diler Semih'ten...
    devre arasinda ozur dilemis

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    devre arasinda ozur dilemis
    Neyse bari yapması gerekeni yapmış, ama özür dilediği için tabi ki teşekkür etmiyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

ya bu lig ne böle anlamış değilim bu sene kimse şampiyon olmasın lig iptal edilsin

Fenerbahçe eline gelen bu fırsatı tepmedi. İlk 20 dakika 3-0 olurdu maç rahat. Appiah'ın bomboş kaçırdığı, Semih'in kaçırdıkları...

Martinez'in pozisyonu kırmızı kart + penaltıydı. Kasıtlı olarak tekme attı Semih'e.

Yan hakemi çok beğendim. Ofsayt olmayan pozisyonlara ofsayt çalacak diye endişelendim ama gerçekten güzel bir yönetim gösterdi, Alex'in attığı ara paslarda doğru karar verdi, ofsayt çalmadı, Tuncay'a gösterttiği kartta da doğru karar verdi, gerçekten yan hakem çok iyiydi. Uzun bir aradan sonra ilk kez bir yan hakemi bu kadar beğendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şimdi ben yorumumda bazıları gıbı fanatizmlik yapmıcam tuncayın pozisyonu net kırmızı
    oysakı bizim maclarda olanlar penaltı degıl goruluyor

Emurafu resim koyacaktın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Şimdi ben yorumumda bazıları gıbı fanatizmlik yapmıcam tuncayın pozisyonu net kırmızı
    oysakı bizim maclarda olanlar penaltı degıl goruluyor
    Hangi pozisyon? Sarı kart gördüğü pozisyon mu?

Federasyon da Martinez'e bu güne kadar verilmemiş bir ceza vermeli, bakalım verecekler mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Federasyon da Martinez'e bu güne kadar verilmemiş bir ceza vermeli, bakalım verecekler mi?
    Ulusoy tesekkür karti gönderir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ligin kalitesi çok düştü
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

nese biz puan farkini 4e cikarttik ya yeter bize

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    4 değil 7
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

maç nasıldı ya .tek gol..gol pozisyonu oldu mu yoksa olesine sıkıcı bi maçmıydıı

Nesil
    2006

Default "Martinez'in hareketi penaltıydı"

Fenerbahçeli futbolcu Semih, karşılaşmanın ilk yarısında Sakaryaspor kalecisi Martinez'in kendisine yaptığı hareketin penaltı olduğunu savundu. Semih, ''Yüzde yüz penaltıydı. Direk bana tekme attı, hatta kırmızı kart bile verilebilirdi'' dedi.

Maça iyi başladıklarını, ancak ikinci yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Semih, ''Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince Sakaryaspor'un da direnci arttı. Ayrıca AZ Alkmaar maçının yorgunluğu da vardı'' diye konuştu.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    4 değil 7
    olurmu adnan polatin hesabina gore 4e mi cikti yoksa 4e mi indi bilemiom ama ayip olmasin biz indi dielim

Nesil
    2006

Default "Alex akıllı ve zeki bir futbolcu"

Teknik Direktörümüz Zico maç sonrası yaptığı basın toplantısında takımımızın AZ Alkmaar maçı için hazır olduğunu söyledi. Sakaryaspor maçı ile ilgili olarak özellikle ikinci yarı defansta hatalar yaptıklarını söyleyen Zico" Zor bir maçtı, bu maçı zorlukları aşarak önde geçmeyi başardık. Fizik olarak takımın iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak özellikle ikinci yarıda defansta bir takım hatalar yaptık. Lig bitene kadar bu tip maçların devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü her takımın bir hedtefi var ve ligde şu ana kadar alınan sonuçlara baktığınız zaman 0-0, 1-0, 1-1 gibi skorlara çok sık rastlıyoruz. Her takım kontröllü oynamaya çalışıyor. Antalya maçı da böyle bir maç olacak"dedi.
    Gazetecilerin oyuncularla ilgili olarak sorduğu sorularını da yanıtlayan Zico özellikle Alex'le ilgili olarak şunları söyledi. "Alex maçın ilk devresinde herkesin gördüğü gibi takımı yine pozisyonlara soktu. Kendisine desteğimiz elbette devam ediyor. Alex inanılmaz tekniği olan, nerede ne yapacağı belli olmayan çok akıllı ve zeki bir futbolcu" dedi.

Deivid Şanssız.

Brezilyalı oyuncu Deivid'in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu da söyleyen Zico "Appiah'a bugün verebileceği bir pası vardı. Deivid'in topu ya direkten dönüyor, ya da kaleciler kurtarıyor. Deivid'in karar veriş anında bir şansızlığı var."dedi.

Volkan Görevini yaptı

Kalecimiz Volkan ile ilgili olarak Zico "Bana göre Volkan'ın daha önce yaptığı hatalardan dolayı üstüne geliyorlar. Bugün iyi kurtarışlar yaptı. Baskılar onun hata yapmasına neden olmuştu. Ancak bugün başarılı kurtarışlar yaptı"dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

olurmu adnan polatin hesabina gore 4e mi cikti yoksa 4e mi indi bilemiom ama ayip olmasin biz indi dielim
    Fallara inanma bosver

Şu hareketi insanlıktan nasibini alan biri yapmaz.

İzleyemeyenler varsa bu da video
    http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=220833
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    4 değil 7

cıssstt karavana. Sende bilemedin puan farkı oldu gene 10

martinez in pozisyonu penaltı deil bence faullede uzaktan yakından alakası yok bence herhangi bir hakem bu harekete kırmızı kart vermez bence çünkü videoyu izleyince martinezin hipokrat yeminini 10 dakka önce etmiş bir doktor edasıyla semihe karaciğer nakli yapmaya çalıştığı ortada hakemin tepkisiz kalması normal adam muhtemelen maçtan sonra pskiatrist deseği almadan yaşayamaz

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Evet, Kayserispor'la 10 puan fark var..

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by notformoney View Post
    martinez in pozisyonu penaltı deil bence faullede uzaktan yakından alakası yok bence herhangi bir hakem bu harekete kırmızı kart vermez bence çünkü videoyu izleyince martinezin hipokrat yeminini 10 dakka önce etmiş bir doktor edasıyla semihe karaciğer nakli yapmaya çalıştığı ortada hakemin tepkisiz kalması normal adam muhtemelen maçtan sonra pskiatrist deseği almadan yaşayamaz
    walla cok enteresan bi yorum yapmıssın erman toroğlu hesaaaabı
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Martinez'e 3-4 maç ceza verilmesi lazım. Appiah sene başında kafa atma girişiminde bulunduğu için 3 maç ceza almıştı. Martinez'e de 3-4 maç ceza verilmesi lazım.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri