ya esefle okudum ben bu yazılanları ben ilk cmden bu yana bu oyunu oynarım hiç sıkılmadım bu güne kadar

tabiki belli bir süre sonra gelen başarılar sıradanlaşıyor ben 2015 lerden sonra istifa edip brezilya en alt liginden bir takım alıyorum birinci lige çıkana kadar bayağı bi kasıyorum ve muhteşem yetenekler çıkması takımımdan süper keyifli oluyor

başka bir yöntemimde belli bir süre sonra takımdaki ilk onbiri ve 20 yaş üstü pyuncuların hepsini satıp gençlerle ve yeni bulduğum genç yeteneklerle oyuna devam etmek oyun 2050 veya başka bir snede bitmez sadece ilk versiyonlardan birinde 2050de bitiyordu şu andaki gençler emeklii olunca tamamen oyunun yarattığı oyuncularla oynamakta keyiflidir

ben zaten artık gerçek oyuncularla başlamıyorum oyuna o zaman daha keyifli oyun gerçek isimleri bildiğimiz için çok yaratıcı ve araştırmacı olunamıyor birde paylaşım platformlarında iyi oyuncu listeleri yayınlanınca tümden keyfi kaçıyor gerçek olmayan oyuncularla başlayın bakın nasıl keyif alıyorsunuz

benim makinam gayet iyi bir toplama pek hız sorunu çekmiyorum 2gb lık bir datam var şu anda save temizleyicide iyi bir yöntem ben 10 ülke 21 ligle oynuyorum oradan oraya gezip duruyorum hiçte sıkılmıyorum