kolaysa ilk sezonda al da görelim...
kolaysa ilk sezonda al da görelim...
yaa beyler ss koyalım lütfen.hem inanmayanlar(ben de dahil)inanıp mahçup olsun
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
beyler ribery i lyon a aldım maluda + 50milyom€ verdim sonra adam 6 ay sakatlandı su an onu bekliyorum
goztepe ye alex i getirdim.2010 yilinda ama
online oynamak isteyenler
aytac123
aytac123
chelsea ye steven gerrard ı 90 ronaldinhoyuda 125 milyon euro ya aldım
aynı sezon ıcınde
nede olsa bok gibi para var![]()
en son olarak 2012 yılında downıng 32 mılyon
2007`de henuz o kadar buyuk transfer yapamadim. Ama 2006`da Galatasaray`a Ronaldinho ve nistelrooy`u aldigimi bilirim![]()
fenerbahçede tuncayı 2 sene oynattım we yemin ediorum real madrid tuncayı almak için 100mn ytl +robinho+julıo bapthısta yı werdi yabancı kontenjanı yüzünden alamadım ....
ben adrianoyu 115 milyon dolara aldım
ben fenerbahce nin basindayim sozlesmesi biten renato adinda atletico mineora adam aldim corintiasta kiralikti mrc 1 sene oynadi suan benfica ya sattim 12 bucuk milyon $ a arti diger satista yuzde 30 ustene 7,5 daha koydum yerine kerlon u aldim 20 e cruzeiro dan bakalim o nasil cikacak![]()
bu tuncay ne degerli adammis yahu.galiba bu sezon sonu gercekten de iyi bi takima gidecek avrupa da.bu oyunun senaryolari oldukca gercekci cunku![]()
beşiktaşla oynuyorum en pahalı transferim 11 milyon € ya marcelo yu aldım ve 11.5 milyon € ya da Gökhan Güleç i Fenere sattım
ilk sezonun devre arasında galatasaray a maldonadoyu aldım bedavaya ...gs için bulunmaz bi ön libero...yeni başlayanlar dmc sıkıntınız varsa kaçırmayın devre arası sözleşmesi bitiyor
gs'de 06/07'de gagoyu 4M £'a bocadan aldım 07/08 sezonunda 24M £'a reale sattım onun parası ile portodan andersonu aldım şu anda 09/10 sezonundayım ve fiyatı 55M £ civarında siklleri iyi bir antremanla çok artıyor pas,topsürme ve teknik 19 bitiricilik ve frikikler 17
samuel eto 81m euro + crespo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
samuel eto 81m euro + crespo
ya ben fm 2006 uzun oynayan arkadaş vardı ondan oyuncu aramada kimler çıktığını bakmak istediğimde kerlonun 65 milyon £ oldugunu gördüm fm 2007 de kerlonu alsam pek o kadar 65 ulaşacağını sanmıyorum. galiba bu 2007 özellikleri pek düşüyor.
Ferdinandı chealsea ye 98 milyon ytl ye sattım .
fernando gago yu chelsae ye 90milyona sattim
18.5 milyona toni'yi aldım ...
C.Ronaldo'yu 238m YTL transfer ettim Barca'ya![]()
Eto'yu 86m YTK e Inter'e sattim![]()
Xavi'yi 45m YTL e Inter'e sattim![]()
Saviola'yi 41m YTL e Atletico Madrid'e sattim![]()
Fernando Torres ve Aguero'yu transfer ettim toplam: 78m YTL![]()
sirada Puyol , Deco , Ronaldinho ve Zambrotta yi satip yerlerine genc futbolcular almak
Kaka'yı Chelsea'ye 80m€ ve Gattuso'yu yine Chelsea'ye 21m€'ya sattım! Yerlerine Steven Gerrard'ı (56m€) ve Xabi Alonso'yu (fiyatını hatırlamıyorum) aldım! Ancakl ilk maçımda Fiorentina'ya yenilince oyunu kapattım bütün emekler boşa gitti
galatasaray a d.carvalho(9 md ) gago(14 md ) ve falcao(15 md) yu aldım şimdi satsam en az 70 md kazanırım
Ben galatasarayda iken Aimar'ı 80milyona sattım
ben klose'yi bedava aldım
ya ben ole sizin gibi iyi transferler yapmadım ama kayserisporum ve getirdiğim oyuncular:
1.Mehmet Yozgatlı (FENERBAHÇE)
2.Olcan Adin (FENERBAHÇE)
3.Lorenzo Davids (FEYENOORD)
4.Mehmet Nas (G. Birliği)
5.Fatih Tekke (Zenith)
2009 yılındayım bu zamana kadar bu kadar az transfer yaptım![]()
fenerbahçeye david villa yı 23 mil€ ya almıştım.. kezman ı ise 21 e valencia ya bi sezon sonra sattım aynı şekilde appiah ı 15.7 mil€ ya porto ya sattım..
Galletti kazmasını 20M EURO ya sattım