Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Bazı saçmalıklar

Thumbs down Bazı saçmalıklar

FM 07 de bazı sacma seyler gördüm mesela adamım korner kullanıyor adam kendi kalesine atıyor asist benim adama sayılıyor veye penaltı oluyo asist penaltı yaptırana geciyor siznde gödüğünüz saçmalıklar varsa paylasalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

valla sana iyi denk gelmiş bana pek gelmedi ...

gercekten oluyor bir dahkinde dikkat et görürsün

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Valla hic farketmemistim bravo
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

bende farkettim ama pek takmadım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

abi sadece fm07 de değilki hepsi,nde vardı bu olaylar cm 0102de bile vardı bu asist mevzuları..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Hiç girmem öyle detaylara...

bende girmem böyle detaylara...

Smile

Bendeki de çok ilginç. çift maç sistemine göre kupa maçı oynuyorum. ilk maç deplasmanda 2-2 berabere kaldım. kendi sahamda 90 dakika 3-3 bitti. normalde gol averajından dolayı maçın bitmesi ve benim elenmem gerekirdi. fakat maç uzatmalara gitti. 30 dakika uzatmada gol olmadı ve maç bitti. deplasmanda atılan fazla golden dolayı ben elendim. ama aslında önceden söylediğim gibi 90 dk bittiğinde elenmiş olmam gerekirdi. fazladan 30 dk oynadık. esas merak ettiğim uzatmada ben gol atsaydım tur geçermiydim??

fm 2007 nin en büyük sacmalıgı macı yenerken dakkikalar 88 gösterdiginde rakip 4-2-4 yapıyo her zman da gol atıyo böle bişey fm tarihinde var mı cok sacma fm 2007

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaleci aut kullanirken top yaninda kalecinin ama o almio orta sahadan benim oyuncum gelio topu o verio

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    kaleci aut kullanirken top yaninda kalecinin ama o almio orta sahadan benim oyuncum gelio topu o verio
    evet ona cok sinir oluyorum

Quote Originally Posted by l**uinta06 View Post
    fm 2007 nin en büyük sacmalıgı macı yenerken dakkikalar 88 gösterdiginde rakip 4-2-4 yapıyo her zman da gol atıyo böle bişey fm tarihinde var mı cok sacma fm 2007
    senin dediğin gibi 4-2-4 yapı bende hemen taktiğimi değistiriyorum 5-4-1 yapıyorum kanatlardan adam yolluyorum defansa çekiliyorum onlar yüklenince kontra ataktan bengol atıyorum eskiden çok yiyodum 90 + da şimdi ben atıyorum... bu taktiği 80. dk sonra yap eğer yeniyosan tabi

bendede bi saçmalık oldu deplasmanda 1-0 kazandım kendi evimde 3-1 kaybettim.Maç uzatmlara gitti uzatmalar da da gol olmadı ve penaltılarla yenip rrakibimi eledim

Arrow

Banada oluyo öle ama işime geldiği için sölemiyom... adamlar kendi kalesine atıyo asisit yazılıyo frecick atıyom asist yazılıyo...

gerçekten kıl ediyo adamı öyle pozisyonlar

Nesil
    2006
    Yer
    -

fm 2007 manyak yavv

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

walla yha bnde onu dicektim deli oluorm kardesim neden almıosun dibindeki topu alsana eer zaman gecirmek için yapıosada bole hekemmi olur werse sarı kart
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Ben size uzatmalarla ilgili bir resim göstereyim

bende sacma buldugum birseyi yaziyim bari. ispanya liginde osassuna ile oynuyorum. 16-17 yasindaki genclere bile 1milyon pound`tan daha fazla maas verebilirken nedense Mikel Aranburu`ya maas veremiyorum. yonetim en fazla 230bin pounda izin veriyor. bunu bir turlu cozemedim cunku Yildiray Basturk`e de ayni gun transfer teklifi yaptim ama ona 2milyon pounda kadar izin vermislerdi... nedenini bilen varsa yazsin lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ama adam pozisyonu oraya getirmiş bir anlamda bakarsak asist yazılmas bence doğal karşılanmalı arkadaşlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    o kadar para veridiysen yıldıraya büyük ihtimalle verilen maaş bütçesi azalmıştır çok doğal speaker55
    I'm back...

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    ama adam pozisyonu oraya getirmiş bir anlamda bakarsak asist yazılmas bence doğal karşılanmalı arkadaşlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    o kadar para veridiysen yıldıraya büyük ihtimalle verilen maaş bütçesi azalmıştır çok doğal speaker55
    arkadas herseyi doğal karsılama 1-o zmn orta sahının defansif futbolcular 20asist yaza cünkü onlar topu takımı atağa kaldırıyorlar onlar da poziyonu getiriyorlar bi yeree kadar.2-bi takım 1 oyuncuya sözlesme önerip bir sonraki oyucuya o kadar vermezse o takımın.......

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

zaten arkadaşım önermez demiyorum maaş bütçesi azalmıştır diyorum bence yazdım arkadaşım hem o asist konusu senin görüşün
    I'm back...

fm de maas bütcesi azaldığına il defa senden duyuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ok arkadaşım o zaman azalmasın önüne gelen adamı al dimi seizde walla herşey dört dörtlük olsun istiyonuz
    I'm back...

ben öle olsun demiyorum fm de öle bise yokk

Ofsayt kuralı eski...ben bole bi konu açmıştm.

Carrusca soldan ortayı açtı neccati ofsayttaydı top ona doru iderken önünden geçti sultan cemde defansın arkasında çıkıp topu aldı ama necatiye ofsayt verdi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Question

Quote Originally Posted by frkara View Post
    ben öle olsun demiyorum fm de öle bise yokk
    nası yoq arkadışım sana sözleşme önerirlerken sana maaş bütçesi önermiyorlarmı ve transfer bütçesi
    I'm back...

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    nası yoq arkadışım sana sözleşme önerirlerken sana maaş bütçesi önermiyorlarmı ve transfer bütçesi
    sen diyorsinki maas bütcesi azalıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Pendik

her oyunda olur ole hatalar ) oynayanlar yakalar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri