1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Mükemmel Taktik ve Antrenman Paketi İlk Sezonda UEFA , Word Cup,CL,BLD.

Hybrid View

Quote Originally Posted by ronaldinhocem View Post
    oyunda isminin olduğu yere tıkla -player staff-search'a tıkla -yukarıda en sağda olana tıkla-ordan scout'unu seç sonra filtre seçeneği var (oda sağda yukarı tarafta) (istersen-Önerilir ) nası bi oyuncu istediğini özelliklerine kadar belirlersin
    oyuda anlamadığın veya yapamadığın yer olursa sor

afferin baş antrenorum ama arkadaş ülke için aramayı sormuş bide onu anlatıver ben sade taktik işlerine bakam böle uğraşmadan bikez olsun bakmadan sorulan sorulara cevap vermiyorum cevap aslen tam karşısında arkadaşın ama üşengeçlikten araştırmıyo bile

Unhappy

Quote Originally Posted by taachinardi View Post
    afferin baş antrenorum ama arkadaş ülke için aramayı sormuş bide onu anlatıver ben sade taktik işlerine bakam böle uğraşmadan bikez olsun bakmadan sorulan sorulara cevap vermiyorum cevap aslen tam karşısında arkadaşın ama üşengeçlikten araştırmıyo bile
    canın sağolsun.tabi senin gibilerde var.sadece bir soru sordum.ters cevap verdin.ama bunu üşengeçlikle ne alaksı var onu anlayamadım.
    bilmemek değil öğretmemek ayıptır

Quote Originally Posted by serqan8989 View Post
    canın sağolsun.tabi senin gibilerde var.sadece bir soru sordum.ters cevap verdin.ama bunu üşengeçlikle ne alaksı var onu anlayamadım.
    bilmemek değil öğretmemek ayıptır

yo asla ters cevap vermedim forumlara iyice bak ne ters cevap verenler var ve bşrde taachinardi yazıp arat başkasına bile saygısızca konuşulsa kızarımkii bu akşam acaip yorgunum fm yi açıp bakmaya üşendim

Mesaj Yetkileri