Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: Shortlist paylaşalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşşekköür ededrim güzel çalışma.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş bu programı çalıştırmak için tam olarak ne yapmalıyız.Ayrıntıları da katarak açıklarsan çok sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu genio scout programını bir yere kopyalıyormuyuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by osmanech5 View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş bu programı çalıştırmak için tam olarak ne yapmalıyız.Ayrıntıları da katarak açıklarsan çok sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu genio scout programını bir yere kopyalıyormuyuz

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    Öncelikle bu shortlistleri (kısa listeleri) rar dosyasından çıkardıktan sonra slf
    uzantılı dosyaları;

\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\shortlists
    veya C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\user data\shortlists içine kopyalıyoruz.

Shortlistleri sadece Fm Genie scout yoluyla ve oyunda olmakla birlikte iki yolla
    açabiliyoruz. Oyunda şu şekilde açıyoruz:
    Oyunda Menajer bölümünde shortlist ekranını açın oradan sağ alt köşede shortlist çubuğu var oradan import shortlist(shortlist aç)ı tıkladıktan sonra, çıkacak pencerede shortlistlerini üzerine tıkladıktan sonra açılacaktır.

Fm Genie scout programını istediğin yere kopyalayabilirsin. Çünkü yükleme işlemi istemiyor.

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    Öncelikle bu shortlistleri (kısa listeleri) rar dosyasından çıkardıktan sonra slf
    uzantılı dosyaları;

\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\shortlists
    veya C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\user data\shortlists içine kopyalıyoruz.

Shortlistleri sadece Fm Genie scout yoluyla ve oyunda olmakla birlikte iki yolla
    açabiliyoruz. Oyunda şu şekilde açıyoruz:
    Menajer bölümünde shortlist ekranını açın oradan sağ alt köşede shortlist çubuğu var oradan import shortlist(shortlist aç)ı tıkladıktan sonra, çıkacak pencerede shortlistlerini üzerine tıkladıktan sonra açılacaktır.

ilginiz icin tesekkurler..

shortlistleri istenilen yere kopyaladım sonra sağ alt köşeden shortlistleri aç dedim çıkan pencerede shortlistlerini üzerine tıkladıktan sonra olmuyo kaydet falan diyo yapamadım ben

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Talking

vallaha buna artik SHORTLIST denmez 1000 tane ha abowww

neresi SHORT (kisa) bunun

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

ellerine saglik cok iyi bir paylasim
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi keşke sabit konuya açsaydın ama nese sen yaptıına göre kaliteli bir shortlisttir

Çok saol abicim yaa çok faydalı bi paylaşım bana da çok lazımdı

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Yeni gördüm konuyu Tayfun abi. Ellerine sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

her turlu oyuncu var bu listede cok guzel bir calisma olmus

Default istee turk ve yabanci genc yetenekler!:)

turk ve yabanci genc yetenekler buyrun[]

http://rapidshare.com/files/15823388...ekler.rar.html

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

Exclamation FM '07 işte benden size oyundakİ en iyi gelişen genç oyuncular,sizler için araştırdım

işte bende size fm07 deki en iyi gelişen genç oyuncuları sizin için ararştırdım vee sizlere sunuyorumm... (VİRÜS TARAMASINDAN GEÇMİŞTİR) UMARIM BEĞENİRSİNİZ...DOSYANIN İÇERSİNDE 50 DEN FAZLA GENÇ YETENEK VAR

İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI: belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2007/shortlists/ içine kopyalayın işte bukadar oyunu açtıkdan sonrada shortlist e yerine gelin ve ordan shortlist'e open yerinden açabilirsiniz bol fm li günler arkadaşlar kendinize iyi bakın ALLAH'A emanet olum...

http://rapidshare.com/files/17595034..._oyuncular.slf

indirdiğiniz dosyala ilgili yorum yaparsanız sevinirim...emeğe saygı arkadaşlar

arkadaşım güzel yapmışında dosya açmıyoo bikere (file not found) diyo birde yöneticilerden izin almana gerek warmı bilmiyorum bi sor istersen...

daha ındırmedım ama tahmın edebılıyorum cok guzel bır dosya

Quote Originally Posted by tahir91 View Post
    işte bende size fm07 deki en iyi gelişen genç oyuncuları sizin için ararştırdım vee sizlere sunuyorumm... (VİRÜS TARAMASINDAN GEÇMİŞTİR) UMARIM BEĞENİRSİNİZ...DOSYANIN İÇERSİNDE 50 DEN FAZLA GENÇ YETENEK VAR

İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI: belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2007/shortlists/ içine kopyalayın işte bukadar oyunu açtıkdan sonrada shortlist e yerine gelin ve ordan shortlist'e open yerinden açabilirsiniz bol fm li günler arkadaşlar kendinize iyi bakın ALLAH'A emanet olum...

http://rapidshare.com/files/17514693..._oyuncular.slf

indirdiğiniz dosyala ilgili yorum yaparsanız sevinirim
    OK KARDES SAOL Bİ BAKALIM BAKIYIM ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    arkadaşım güzel yapmışında dosya açmıyoo bikere (file not found) diyo birde yöneticilerden izin almana gerek warmı bilmiyorum bi sor istersen...
    EWET KARDES AYNINI DİO...YARDIMCI OLURSAN İİ OLUR...

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

arkadaşlar file not fount yazan yazıyıı düzelttim inş daha böle bi sorunla karşılaşmayızzz

[QUOTEahir91;523283]işte bende size fm07 deki en iyi gelişen genç oyuncuları sizin için ararştırdım vee sizlere sunuyorumm... (VİRÜS TARAMASINDAN GEÇMİŞTİR) UMARIM BEĞENİRSİNİZ...DOSYANIN İÇERSİNDE 50 DEN FAZLA GENÇ YETENEK VAR

http://rapidshare.com/files/17595034..._oyuncular.slf

yav kardes program files e giriyom fm 2007 ye giriyom shorlist diye bi yer yok belgelrimdede yok?

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

karedeşş program files e değill belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2007/shortlists/ masaüstündeki belgelerimin içinde

kendin yarat belgelerim de ben yarattim ve oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

Ewt ArkadaŞim DoĞru SÖlÜyosun

Quote Originally Posted by tahir91 View Post
    karedeşş program files e değill belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2007/shortlists/ masaüstündeki belgelerimin içinde
    kardes shorlist die bi dosya yok.kendim bu isimde bi dosya acsan içine kopyalasam olurmuki?acil cevap....

Nesil
    2006

aynı konudan 2tane war

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    aynı konudan 2tane war
    EWET KARDES BİRİNİ SİLİN YA

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

nasıl yapıcam bilmiyorummm yardım edersenizz silicemmm yada yöneticiler görmüyomu silsinn

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by salihs83 View Post
    EWET KARDES BİRİNİ SİLİN YA
    Quote Originally Posted by fm26 View Post
    aynı konudan 2tane war
    Bizi Ilgilendirmez Beyler Modlar gerekeni yaparlar..

26. Default

neden 2 konu actn?

sağolasın kardeşş gerçekten de çoook iyi oyuncular süper tekrardan tşk ederim devamınıda beklerim kib

yine çook teşekkür ediyorum arkadaşım yapdığın dosyadan 2-3 tane oyuncuu aldımm gerçektende çoook iyi gelişiyoo eminimki ötekileride öledir emeğine sağlık...öalışmalarının devamınıı istiyorum bana katılan varmıı arkadaşlarr.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    her geçen vakikde bi oyuncuyu deniyorumm gerçektende süperr kardeş yaa nerden buldun bu oyuncuları hayran oldum bütün oyunculara senin sayende baya iyi bir kulüp oluşturucam herhaldee:d

Quote Originally Posted by salihs83 View Post
    kardes shorlist die bi dosya yok.kendim bu isimde bi dosya acsan içine kopyalasam olurmuki?acil cevap....

kendin shortlist adında yeni bir dosya oluşturmalısın... kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://rapidshare.com/files/19319622/mista.slf.html

işinize yarayabilecek oyuncular seçtiğiniz database açık olan ligler ve ddt dosyalarına gore çıkan oyuncular değişcektir 150-300 arası futbolcu çıkar

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri