Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

gerçekten büyük hüsran sadece fb için değil tüm türkiye için ayrıca fb li oyuncular ilk yarı iyi oynadı tamamda 2-0 dan 2-2 ye getiriyorsan o zaman sende bir sorun var demetir artık zico bu sorunu tespit etmeli
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    gerçekten büyük hüsran sadece fb için değil tüm türkiye için ayrıca fb li oyuncular ilk yarı iyi oynadı tamamda 2-0 dan 2-2 ye getiriyorsan o zaman sende bir sorun var demetir artık zico bu sorunu tespit etmeli
    Bence artık "Zico" sorununu yönetim tespit etmeli.Çıktığımız her maçta takım hiç güven vermiyor.Yüreğimiz ağzımızda maç seyrediyoruz.Aynen dün akşam olduğu gibi.Artık rahatlamışlardır umarım.Başımıza böyle bir iş açacağı belliydi zaten.2-1 den sonra Alex-Tümer-Kezman'dan birinin çıkarılmasını biz mi gidip söyleyelim yani.Artık çok sevdikleri Türkiye ligine döndüler.Sakarya'yı, Erciyes'i filan yenip sevinirler artık.Bu kadar taraftara böyle işkence etmeye kimsenin hakkı yok. Yazık...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hala Alkmaar'a vasat Avrupa takımı deniyor ya, benim aklım onu almıyor.. Tamam, potansiyel olarak Alkmaar yarım Fener etmez, ama şu anki durum olarak Alkmaar Fenerbahçe'den 3 kat daha iyi "takım"..
    Ama tabi, bu kupanın favorisi değiller, orası ayrı. Zaten Fenerbahçe de değildi..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Deniz ve Zico cok tesekkurler...

Deniz&Zico&Edu elenmemize sebep olan 3lü

BEN BÖYLE VASAT FUTBOL OYNAYAN TAKIM GÖRMEDİM(İKİNCİ YARI İÇİN).Sen tut deplasmanda skoru 2-0 yap.Sonra sanki tur garanti gibi oyunu bırak.Böyle saçmalık mı olur ya.Resmen AZ ye tek kale oynattılar.
    Defansta lugano olmasaydı daha neler olurdu kim bilir.
    Zico efendi sanki bostan korkuluğu gibi oraya konulmuş. oyuna ne adam gibi bir müdalesi var nede başka bir şey.

Fenerbahçe kaç senedir Avrupa'da top oynuyor. Artık neyin tecrübesi gerekiyor anlamış değilim. Buna tecrübe demeyelimde kadronun eksikliği diyelim. Daha önceki sayfalardada dedim. Avrupa'da başarı istiyorsanız oturmuş bir kadroya ihtiyacınız vardır. Fenerbahçe daha bu senenin başında teknik heyetini ve futbolcularını değiştirdi. Ortada daha uyum sorunu var.

Bilmiyorum katılırmıydınız ama eğer bu sene bu takımın başında Daum olsaydı belki Avrupa'da başarı olabilirdi. Daum eğer bu sene takımla birlikte kalsaydı; 4.senesine girecekti. Takımı 4 senedir tanıyan ve 100.yılın verdiği heyecanla Avrupa'da başarı gelebilirdi diye inanıyorum. Ama malesef bizim Türkiye'de işler Avrupa'ya göre değil Türkiye başarılarına göre hesaplanıyor. Türkiye'de başarısız olduğun takdirde eyvallah diyip gönderiyorlar..

Maça gelecek olursak. 86'da yediğimiz gol kötü oldu. En azından Zico'nun o dakikadan sonra biraz daha maça ağırlığını koyup futbolcularına daha dikkatli oynamalarını söyleyebilirdi.

Bugün Erman Toroğlu'nun yazısını okudum ve son paragrafı aynen şöyleydi:

"Fenerbahçe taraftarı ile Zico'nun farkı nedir? Fenerbahçe taraftarı maçı izlemek için para ödüyor, Zico ise maçı izlemek için üstüne para alıyor.."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erman Toroğlu'nun yazısı gerçekten güzel, müthiş bitirmiş zaten ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maci Fenerbahce Oynadi Fenerbahce kaybetti Mac Boyunca Super Olan Lugano bi Faul de Fenerbahcenin Butun Uefa ve Avrupa Hayallerini Yikti

lugano geçit vermedi şotaya ama dediğim oldu elendik

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşlar lütfen şu Lugano süperdi, Volkan berbattı konuşmalarını bırakalım. Futbol bir takım oyunudur, en güzel örneği de AZ takımıdır. Düşünün bir, hiç futbol ile ilgili olmasaydık 90 dakika boyunca izlediğimiz AZ takımından kaç oyuncunun ismini maç sonunda hatırlayabilirdik? Belki ancak 1 tanesinin. Ama Fenerli oyunculardan en az 3 tanesinin ismi Hollandalıların aklında kalmıştır. Niye acaba? Çünkü Fenerbahçe hep bireysel performanslarla bir şeyler üretmeye çalışıyor zaten takım oyunu oynayabilecek bir kadro yapısı yok Fenerbahçe'de. Türkiye'de bunu yapabilecek tek takım var o da Türk Milli takımıdır. Eğer milli takımdaki oyuncuları bir araya getirmezseniz takım oyunu oynama şansınız yok. Ama tabi iyi bir teknik adamla bunu bir ölçüde gerçekleştirebilirsiniz. Fenerbahçe savunması evet kötü, kaleci Volkan da bu aralar kötü bir grafik çiziyor ama bunda Alex'in, Deniz'in, Appiah'ın, Tuncay'ın hiç mi payı yok? Var, hem de çok. Volkan şu anda Türk Milli takımının 1 numaralı kalecisidir. Artık bir Rüştü'müz olmayacak. Rüştü'den sonra aklınıza 2. bir isim geliyor mu Volkan'dan başka? Volkan'a sahip çıkmalıyız. Bence morali iyi olduğunda büyük bir yetenek Volkan. Onu seneler önce, galiba akdeniz oyunlarında izlemiştim. Süper bir kaleci. Hatalar yapacak elbette. Unutmayın ki 2002 dünya kupasından önce de Rüştü büyük hatalar yapıyordu. 2002'de yıldız oldu. Volkan'ın da yıldız olacağı zaman gelecek. Bakın Mondragon bazen Volkan'dan daha hatalı goller yiyor ama adamın üzerinde baskı yok. 2. maçta tekrar kendine geliyor. Baskı olunca kaleciler iyice kötüleşiyor.

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hala Alkmaar'a vasat Avrupa takımı deniyor ya, benim aklım onu almıyor.. Tamam, potansiyel olarak Alkmaar yarım Fener etmez, ama şu anki durum olarak Alkmaar Fenerbahçe'den 3 kat daha iyi "takım"..
    Ama tabi, bu kupanın favorisi değiller, orası ayrı. Zaten Fenerbahçe de değildi..

ayni seyi demeye calisiyoruz galiba. alkmaar avrupa kupalarindaki diger kluplere gore vasat bir klup, fenerbahce ile kiyaslarsanda vasat bir klup. ama adamlar takim olarak fenere bin bastilar. benim anlamadigimda bu. (evet evet takim yerin klup demeliydim bir onceki postumda.)

sirf para ile iyi takim kurulmaz diyorlar. ama bir shaktar'a bak, bir chelsea'ye bak, bir suru ornegi var boyle takimlarin. fener neden sirf para ile basarili olamiyor anlamiyorum. yazik.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Haklısın.. Sana cevap yazmışım gibi oldu.. Ben genel konuşmaya çalıştım halbuki..
    Fenerbahçe'nin sınıfı bu olmamalı..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by paco View Post
    bence bu maçta kezman ın adı deivid olsaydı acayip küfür yerdi ama işte adı kezman .... taraftarın sevgilisi ...
    çok iyi bi nokta...devidin ilk maçta oynadığını bile oynamadı dün kezman...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neden ya ilk golün asistini yaptı, Deivid onu bile yapamıyor ..

Angry

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Söylediğine %100 katılıyorum.Deivid den hiç bir şey olmaz.Bu adam nasıl futbolcu olmuş anlamadım.Fenerbahçenin bu adamı ne diye aldığınada bir anlam veremiyorum.Adam boşu boşuna yabancı kontenjanını dolduruyor.
    Sezonun ilk yarısında zico efendi deividi çok savunuyordu yok uyum sağlayamadı,yok şöyle yok böyle.Herkes iyi tamam öyle olsun dedi fakat bardağı taşıran son damla geçen haftaki az maçında meydana geldi yani deivid ilk yarı neyse ikinci yarı da aynı yine söylüyorum bu adamdan hiçbirşey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C@RLosTeVeZ View Post
    Deniz&Zico&Edu elenmemize sebep olan 3lü
    elenmemize sebep olan bunalr deil aziz yildirim ve yonetimdir....

sen bu takima DEIVID,,EDU DRACENA,,LUGANO,,ve 100.yıl gibi şerefli bir yılımızda takımın başına hiç bir tecrübesi olmayan ZICO yu getirirsen....uefa da bırak finali görüdüğünüz gibi 4.turu bile zor görürüsünüz...HAKSIZMIYIM BEYLER?????

2-0 dan mac vermek gercektende sinir bozucu.Fenerbahce iyi oynadi ilk yari ama 2.yarida alex,deniz ve cok sey beklediginiz bitik kezman sanki sahada yoktular.Tuncay desen sirf tribünlere oynuyor golleri kaciriyor.

Az alkmaar ikinci yarida tek kale oynadi resmen fenerbahce kontrataklarda gol aramaya calisti ama gol atacagi yerde golleri yedi.Yazik...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Bugün Erman Toroğlu'nun yazısını okudum ve son paragrafı aynen şöyleydi:

"Fenerbahçe taraftarı ile Zico'nun farkı nedir? Fenerbahçe taraftarı maçı izlemek için para ödüyor, Zico ise maçı izlemek için üstüne para alıyor.."
    Bu söze bayıldım Eray gerçekten diyebileceğinin en iyisini demiş.

Herşey için teşekkürler canları sağolsun bunları yaptıkları için bile Teşekkürler. Küme düşsede Fener takıma kötü söz söylemeyip sahip çıkmalıyız. Biz burda yırtılacak her yerimizi yırtsak da ne olacak değişen bişey oluyormu? Ölsede öldürsede her zaman FENER..

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yanlış hatırlamıyorsam 2. golünde asistini o yaptı.

kezman sanirsam 2.golde asist yapmisti.

Alkmaardaki de zeuw cok iyi bir ön libero.Cok begendim onu.Keske onu alabilsek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 golunde asistini Kezman yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emperor de zeuw konusunda haklisin kaliteli bi futbolcu fenerlilerede gecmis olsun

kezman deividden iyi oynadı en azından 1de gol atsa tam olcaktı

Yapılan tüm yorumları okudum, Kezman hakkında epeyce bir eleştiri var. Onları yanıtlayarak başlamak istiyorum.

Dün kötü oynadığını iddia ettiğiniz Kezman en son Gençlerbirliği maçında forma giydi. 2. devre oynadığı tek maç Gençlerbirliği maçıdır. Cezalı ve sakat olmasından 2. yarıda tek maçta forma giyebildi. Dolayısıyla da formunun düşük olması çok normal, hafif de sakatlığı vardı sanırsam; ama ona rağmen 2 asist yaptı. 3. asistini de yapıyordu ama Tuncay atamadı. Tuncay'ın 2-1 iken kaçırdığı %100'lük pozisyonda Kezman kafayla Tuncay'a indirmişti hatırlarsanız. Kötü Kezman buysa, iyi Kezman hat-trick yapar herhalde.

Lugano harikaydı dün. Şota'ya adım attırmadı, sanki Şota sahada yoktu. Lugano'nun markajı harika, Newcastle maçında Martins'e yaptığını bu maçta da Şota'ya yaptı. Edu da Lugano kadar iyi oynasaydı, 2. gol yenmezdi, Fenerbahçe tur atlardı. Lugano'yu sene başından beri eleştirenler izlediyse bu maçı, görmüşlerdir onun gerçekten Güney Amerika'nın en iyisi olduğunu...

Edu ise çok kötü oynadı ve ben bu maçla ona notunu verdim. Edu çok kötü bir futbolcu. Tamamen bir fiyasko! Bu kadar kötü bir transfer yapılamaz. 5.5 milyon euro verildi bir de. Edu'ya verilen bu parayla çok daha iyi bir defans adamı alınabilirdi Lugano kalitesinde. Bilmiyorum, Edu mu çok kötü, yoksa takımın defans anlayışı mı, ama bence Edu çok kötü. Yediğimiz 2. golde çok güzel ıskaladı topu. Lugano hangi birini tutacak be Edu, arkadakileri de sen al! Yönetime selamlar olsun, ve de Zico'ya, bu kadar kötü bir defans oyuncusu alıp bizi kahrettikleri için...

Zico da gerçekten çok kötü bir antrenör olduğunu ispatladı. Oyunu izledi, hiçbir müdahale yapamadı. Sağ kanatta Jeiner veya Martens, tam hatırlamıyorum, Ümit'in belini kırdı, sürekli o kanattan orta açtılar; Zico bunu sadece izledi, Uğur'u sokmayı akıl edemedi. Dökülen Alex yerine Olcan'ı sokamadı. 60'da çıkarılmayı isteyen Kezman'ı çıkarmadı, Semih'i almadı. İş işten geçtikten sonra Semih'i sokmuşsun, kaç yazar artık?

2-0'ı bulduktan sonra defansa çekti takımı, gol geliyorum demesine rağmen ne taktiksel olarak ne de somut olarak bir değişikliğe gitmedi. Tebrikler Zico, kahramansın! Yönetime de çok teşekkürler, hiçbir başarısı olmayan bu antrenörü başa getirdiği için!

Appiah'ın bu sene performansı inanılmaz derecede düştü, 2 AZ maçında da hiçbir varlık gösteremedi. Sene başında çok istemişti büyük kulüpler, herhalde ondan olacak, kötü oynuyor çok. Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

2-0'dan turu kaybetmek çok üzücü.AZ'de Fener'den iyi bi takım değil yani.Dün akşam gördük bunu.FB net pozsiyonlardan yararlanmadı ve son dklerde yediği gollede elendi.Zico'nun takımdan hemen gönderilmesi gerek.Sadece izliyor.Hiçbir müdahale yapmıyor maça.Appiah'tada ciddi bi form düşüklüğü var bu sene.Geçen seneki Appiah'ı aratıyor...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

yalnız bende kezmanı savunanlara bişey diyim o adamın aldığı para ile diğerleri bir değil ve herkezin beklentisi deivid kadar iyi oynaması değil deivid den çok daha iyi oynaması .....

İkinci yarı Lugano nun yarısı kadar mücadele etselerdi Fener elenmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarı iyiydi güzeldi. Ama 2.yarıya gelince Fener baştan kaybetti adeta. Tamamen defansif bir düşünceye dönülmüş, bırakın üstümüze gelsinler biz rahatız havalarıyla en az 10 dakika oynandı. Sonra biraz toparlanıp çıkmaya başladılar, o çıktıkları nadir toplarıda harcadılar ve ATAMAYANA ATARLAR deyimleşmiş sözü bu maçtada geçerli oldu. Zaten önceden bu golün geleceği belliydi ve geldi. 2-1 oldu. 2-1 oldu ve Zico hala oturup maçı seyretti. 1 GOL YERSEN ELENİRSİN! Bunu TV başındaki seyirciler anlarken Zico anlamadı herhalde. Gidip Deniz'i çıkardı. Ama sahada sadece antrenman yapar gibi oynayan ve faliyet gösteremeyen Kezman'ı çıkarıp kurtarıcı rolünü müthiş oynayan Semih'i oyuna sokmak İŞ İŞTEN GEÇİNCE AKLINA GELDİ. Her zaman Deivid-Kezman'da ısrar etti. BENİ SEÇ BENİ SEÇ diye bangır bangır bağıran Semih'i ısrarla YEDEK KULÜBESİNDE tutarsan daha çok ağlarsınnn. 2-2 olduktan sonra beyimiz Semih'i oyuna sürdü. Kalmış 4-5 dakika, Semih önce biraz oyuna ısınacak sonra direkt gol atacak. Olur mu öyle şey? Olmaz...Olmadı da. Sağlık olsun. Ama bu maçı Fener alıp UEFA'da devam edebilirdi. Yazık oldu...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri