BundesLiga : Herta Berlin SC - VFB Stuttgart
Kupa macinda aldigimiz galibiyet beni ve oyuncularimi iyice havaya sokmustu. Berlin deplasmanindan puan ya da puanlarla donecegimize butun kalbimizle inaniyorduk. Oyuncularima artik ligde 3 puanla tanismanin zamani geldigini soyledim..
yine ayni hastalik!! Iki kere one gecmemize ragmen bir turlu bunu koruyamadik. Bir ara herta one gecti sonra biz beraberligi sagladik ama 86. dakikada yedigimiz golle sahadan 4-3 yenik ayrildik. Ancak bu mactaki oyuncularimin kazanma hirsi biraz olsun icimi rahatlatti.
O gece Stuttgart'a dondugumuz zaman bizi kotu bir supriz bekliyordu. Yaklasik 500 kadar taraftar otobusumuzu yumurta yagmuruna tuttu. Bence bu kadar hafif bir protestoyla karsilastigimiz icin sansliyiz....
BundesLiga : VFB Stuttgart - A. Aachen
Takim bence iyi oynuyor ama bunu sonuca yansitamiyorduk. Aachen maci ligde cikisa gecmemiz icin bir sansti. Mactan once isinmaya cikan oyuncularim ve ben isliklarla karsilandik. Mac baslayincaya kadar taraftarimiz sahaya sirti donuk olarak duruyordu...
[img=http://img402.imageshack.us/img402/9273/stut8wz1.th.jpg]
Sanki kendi evimizde degil deplasmandaydik. Taraftarimizin negatif elektrigi oyuncularimi etkiledi ve Aachen one gecti daha sonra biz toparlanarak 2-1 one gecsede artik kroniklesen son dakika sendromumuza maglup olarak mactan 2-2lik beraberlikle ayrildik. BundesLiga'da ilk puanimizi almistik ama kimse mutlu degildi haliyle...
Sezon basinda avrupa kupalari icin favori gosterilen takimim artik ligden dusecekler listesinin en basinda olarak lanse ediliyordu.. Baskanimiz Erwin Staudt hala sessizligini ve sakinligini koruyordu...
BundesLiga : B. Leverkusen - VFB Stuttgart
3 puan hasreti oyle bir hale gelmisti ki o mac oncesi takimima surekli atak yapmalarini ve golu dusunmelerini soyledim. Bir nevi topyekun hucum emri verdim.
[img=http://img402.imageshack.us/img402/3186/stut9qk7.th.jpg]
Turk filmi gibi!!! 90 dakika boyunca mukemmele yakin oynayip sayisiz gol firsatini comertce harcayan takimim 90+2 de Voronin'in serbest vurusundan gelen golle sahadan 1-0 maglup ayrildi...
Mac bittimisti herkes soyunma odasindan otobuse gitmislerdi. Bense cocuklar gibi soyunma odasinda hungur hungur agliyordum.. Futbol hayatim boyunca boyle ust uste basarisizliklar yasamamistim. GaLliba ben bu managerlik isini beceremiyecegim diye dusundum.. Birden toplari almak icin malzemecimiz Kostas soyunma odasinda geldi. Kostas bir yunanliydi ve 12 yildir klube hizmet ediyordu. Yanima oturdu '' evlat bazi basarilar gec gerceklesir ama sabretmesini bilenin olur'' dedi. Simdi kendimi biraz daha iyi hissediyordum....
Erwin Staudt
malzemeci Kostas
DEVAM EDECEK...
ilginiz icin tesekkurler arkadaslar...