Anket Sonuçlarını Görüntüle: -

Voters
0. You may not vote on this poll
  • -

0 0%
  • -

0 0%
Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
481 ile 510 arası toplam 513 sonuç

Konu: Fenerbahçe - AZ Alkmaar

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    eger biraz hirsli olsaydi macta pres yapardi,gol atardi,takimi adina canini disine takarak oynardi...
    Maçı seyretmediğin belli oluyor.

Kezman maçta ne yaptı? 2 asist, Tuncay'a "al da at" denilebilecek cinsten mükemmel bir pas attı.

Sakatlığı ve kondisyon eksikliğinden dolayı da daha fazlasını yapamadı. Daha fazlası da zaten bir gol olabilirdi. Gol pozisyonuna girmedi ki gol atsın! Sanki saç baş yoldurtacak goller kaçırdı.

Dakika 60'da çıkmak istedi, takımı için istedi bunu, sakatlığından ve kondisyon eksikliğinden dolayı oyunda kalmasının takıma zarar vereceğini düşündü. Ama Zico onu çıkarmadı.

Kezman'ı haksız yere eleştirmezseniz sevinirim.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Maçı seyretmediğin belli oluyor.

Kezman maçta ne yaptı? 2 asist, Tuncay'a "al da at" denilebilecek cinsten mükemmel bir pas attı.

Sakatlığı ve kondisyon eksikliğinden dolayı da daha fazlasını yapamadı. Daha fazlası da zaten bir gol olabilirdi. Gol pozisyonuna girmedi ki gol atsın! Sanki saç baş yoldurtacak goller kaçırdı.

Dakika 60'da çıkmak istedi, takımı için istedi bunu, sakatlığından ve kondisyon eksikliğinden dolayı oyunda kalmasının takıma zarar vereceğini düşündü. Ama Zico onu çıkarmadı.

Kezman'ı haksız yere eleştirmezseniz sevinirim.
    maci izledim hic süphen olmasin.

Kezmanin görevi gol atmaktir,asist yapmak orta sahanin görevidir.Ama genede 2 tane güzel asist yapti,hatta 3 de olurdu tuncay atamadi.Ama sakat oldugu halde büyük hirsi olan kezman mac sonu camlari kirmis,enerjisini maca yansitsaydi,karsi takimin beceriksiz defansina o presleri yapsaydi kezman en az 2 tane gol atardi.Bunu bende biliyorum sende biliyorsun.Herkes biliyor.

Camları kırmakla, topu alıp defansa çalım attıktan sonra gol atmak bir değil.

Hırsını oradan çıkarıyor, belki de içinden diyor : "Hocam beni çıkarmadı, ben tam performans sergileyemedim, benim yüzümden kaybettik." veya "Kazanamadık, kahretsin, haketmiştik." diye bağırıyor.

Kim ne derse desin Kezman sakat ve kondisyon eksiği olmasına rağmen AZ maçında harika oynamıştır. Eğer maç eksiği olmasaydı 2 asistin yanında 2 gol de atardı, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    maci izledim hic süphen olmasin.

Kezmanin görevi gol atmaktir,asist yapmak orta sahanin görevidir.Ama genede 2 tane güzel asist yapti,hatta 3 de olurdu tuncay atamadi.Ama sakat oldugu halde büyük hirsi olan kezman mac sonu camlari kirmis,enerjisini maca yansitsaydi,karsi takimin beceriksiz defansina o presleri yapsaydi kezman en az 2 tane gol atardi.Bunu bende biliyorum sende biliyorsun.Herkes biliyor.
    Tuncay 2 pozisyonda kaleye atmayıp ona pas verseydi, golü de atardı. Hatırlatırım Kezman ilk devrede pres yaparken sakatlanmıştı ve uzun süre forma giyememişti. Maçta da elinden geldiğince mücadele etti, 2 golün pasını verdi, maçtan sonra da neden daha fazlasını yapamadım diye kızmış olabilir. Orada yumruk atması sakatlanacak olması bakımından iyi bir hareket değil ama yumruk atacağına sahada oynasaydı ya bence saçma bir yorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

fener hak etti bunu, ikinci yari da hic press yapmadi, kosmadi, calismadi,

iste uefa da oyle oynarsan gol yersin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

uefa yi TSL zanntetilerrrr

TSL cok düsük bir ligmis gibi anlatiyorsunuz. Size katilmiyorum.

TSL ile Hollanda aynı ayarda sayılır.

Zico yerine daha iyi bir antrenör olsa tur atlamıştık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    TSL ile Hollanda aynı ayarda sayılır.

Zico yerine daha iyi bir antrenör olsa tur atlamıştık.
    Kesinlikle Aziz Başkan sene başında hata yaptı Zico'yu getirerek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kesinlikle Aziz Başkan sene başında hata yaptı Zico'yu getirerek.
    Günaydın demekten başka bir çaremiz yok. Biz bunları senenin başında söyledik. Bana kalırsa Zico kötü bir teknik direktör değil sadece tecrübesi eksik. Ayrıca Uefa'da yaşanan bu başarısızlığın tek sorumlusuda Aziz başkandır. Herşeyi aceleye getirdi..

Nesil
    2006

Zico'ya kötü diyorsunuzda F.Bahçe tarihi boyunca en başarılı Avrupa Serüvenini yaşattı. 11.5 puan topladı diğer hiçbir hoca 10 puanı geçememişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Günaydın demekten başka bir çaremiz yok. Biz bunları senenin başında söyledik. Bana kalırsa Zico kötü bir teknik direktör değil sadece tecrübesi eksik. Ayrıca Uefa'da yaşanan bu başarısızlığın tek sorumlusuda Aziz başkandır. Herşeyi aceleye getirdi..
    Bizde sene basında aynı seyleri söyledik ama Zico geldi yapacak bir şey yoktu.Aslında Fenerbahce kötü oynamadı tüm Uefa serüveni boyunca ama şanssızlık var son maçta oyundan düşen Tümer veya Alex'i cıkarıp yerine Mehmet Yozgatlıyı alsa Appiah'ı ortaya alsa belki biz o golü yemezdik ve elenmezdik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Zico'ya kötü diyorsunuzda F.Bahçe tarihi boyunca en başarılı Avrupa Serüvenini yaşattı. 11.5 puan topladı diğer hiçbir hoca 10 puanı geçememişti.
    randers birde neydi diğer elediğiniz güçsüz takım onlardan alınan puanlar zicoyu başarılı gösteriyorsa eyvallah
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    randers birde neydi diğer elediğiniz güçsüz takım onlardan alınan puanlar zicoyu başarılı gösteriyorsa eyvallah
    Ön elemede ki takım sadece iki maçta 1 puan getirdi. Zaten diğer hocalar bunu başarsaymış demekki daha fazla puanda gelebilirdi.

Sheriff Misafir

Biliyorsun bunlar bize yetmiyor
    Rafael Benitez in yıllar önce bize gelmesi gerekirdi. Zico ile olduğu olacağı bu!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Biliyorsun bunlar bize yetmiyor
    Rafael Benitez in yıllar önce bize gelmesi gerekirdi. Zico ile olduğu olacağı bu!
    Yetmediğini biliyorum. Ama Zico'ya da bir şans tanımak lazım. Niye mi?

Zico takımı aldı tarihide ilk kez bir Avrupa Klubu yönetecek hiç bir şeyini bilmediği bir ülkeye geliyor. Geldikten sonra çevreye alışıyor. Ağustosun son günü transferler bitiyor takıma alışması Ekim'i buluyor. Aldığımız oyuncular biribrini yeni tanıyor ve biz başarı bekliyoruz. Eğer bu kadro devam ederse bir iki sene daha beklemek lazım aynı Daum'un geldiği ilk sezon gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ön elemede ki takım sadece iki maçta 1 puan getirdi. Zaten diğer hocalar bunu başarsaymış demekki daha fazla puanda gelebilirdi.
    Batuhan sen kendine yeterli görüyorsan bana laf demek düşmez
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Bence şimdilik yeterli ligde takımı açık ara götürüyor ama eğer daha iyi hoca istiyorsanız zaten piyasa'da daha iyisi yok var ama bizim alabileceğimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

o zaman suçlu aziz yıldırım o kadar söz verdi 100.yıl diye ama sonuç fiyasko zico ile 7-8 yıl devam edilse çok güzel şeyler olabilir hem zico hemde fb için
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yetmediğini biliyorum. Ama Zico'ya da bir şans tanımak lazım. Niye mi?

Zico takımı aldı tarihide ilk kez bir Avrupa Klubu yönetecek hiç bir şeyini bilmediği bir ülkeye geliyor. Geldikten sonra çevreye alışıyor. Ağustosun son günü transferler bitiyor takıma alışması Ekim'i buluyor. Aldığımız oyuncular biribrini yeni tanıyor ve biz başarı bekliyoruz. Eğer bu kadro devam ederse bir iki sene daha beklemek lazım aynı Daum'un geldiği ilk sezon gibi.
    Galiba suçlu AZİZ YILDIRIM VE YÖNETIMDİR.......... nedenmi??? aşağıda

-ZAMANINDA YAPILMAYAN TRANSFERLER

-100.YILDA Ş.LİGİ FİNALİ GİBİ BÜYÜK BİR HEDEFLE ÇIKAN FB YÖNETİMİ LUGANO..EDU..DEİVİD...GİBİ OYUNCUALRI FB YE GETİRMESİ...

-YİNE 100.YILDA Ş.LİGİNİ HEDEFLERKEN HİÇ TECRÜBESİ OLMAYAN ZİCO YU TAKIMIN BAŞINA GETİRMESİ...TRAPATTONİ FENERBAHÇEYE YALVARIRKENN HEMDE

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    TRAPATTONİ FENERBAHÇEYE YALVARIRKENN HEMDE
    seko trapattoni ne zaman yalvardı abi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar zıcodan teknık adam falan olmazz 11,5 puan da fenerbahce nın avrupadakı yaptıgı maclara bkılırsa az bıle

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bence suçlu Zico ve Aziz Yıldırım'dır.. 100. Yıl gibi büyük bir dönemeçte -tam da transfer sezonunda- istifa ederek büyük bir darbe vurdu Aziz başkan.. O sürede kaybedilen zaman da iyi transferler yapılabilirdi.. Bir çok yıldız oyuncu alacağız dendi getirilen oyunculardan sadece Kezman yıldızdı.. Forvete alınan Deivid baştan ofsayt bir hareketti zaten.. Aynı şekilde Luciano'nun sakatlandığı için gönderilmesi ve yerine Edu gibi birinin getirilmesi çok büyük hatalardı.. O kadar dünya klasmanında teknik direktörle görüşüldü, alınan t.direktör hiç avrupa macerası olmayan Zico oldu..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Exclamation "F.Bahçe kendi oyununa baksın"

Fenerbahçe'yi eleştiren UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Sarı Kanarya'ya "Hakemi suçlayıp kenara çekiliyorlar. Onun yerine iyi oyuna baksınlar" mesajı verdi. Erzik, Sabah Gazetesi'nin 25 Şubat 2007 tarihli röportajında tecrübesiz dediği UEFA Başkanı Platini ile her gün birkaç kez telefonda konuşmaktan da yakındı.

İşte o röportajdan bazı bölümler

* Sıkı bir Fenerbahçelisiniz. Federasyon başkanlığı yaptınız. Hiç kulüp başkanı olmayı düşünmediniz mi?

Ben ayrımcılığı sevmem. Herkese ayırım yapmadan hizmet etmeyi seviyorum. O yüzden FB'nin başkanlığını bir gün bile düşünmedim. Ülkeye hizmet etmeyi tercih ettim.

* Fenerbahçe- Galatasaray maçlarını izlerken nasıl hissediyorsunuz?

-Eskiden bugünkü gibi fanatiklik yoktu. Ben de öyle bir dönemden yetiştim. Benim amacım iyi futbol izlemek, bol gollü keyifli. Ama son zamanlarda da iki takımın maçlarında öyle bir keyif göremiyorum.

* Şöyle bir iddia var. Deniliyor ki Galatasaray UEFA'da oynadığı dönemde, hakemleri de iyi yönetiyordu ve iyi lobi yapıyordu. Bugün Fener bunu beceremiyor. Katılıyor musunuz?

Kesinlikle katılmıyorum. UEFA'da hakemlere etki etmek mümkün değildir.

* Diyelim siz FIFA başkanı ile maç seyrediyorsunuz ve hakem inanılmaz bir hata yaptı. Müdahale etmiyor musunuz yani?

-Aramızda tabii konuşuruz. Tepkimizi gösteririz ama o kadar. Fenerbahçe sağ olsun, içeride de dışarıda da hemen en kolay yola başvuruyor ve hakemi suçluyor. Sonra kenara çekilip kendini kurtarıyor. Onun yerine iyi oyuna baksalar ya!

* UEFA Başkanı Platini ile iyi anlaşıyor musunuz?

Biliyorsunuz ben bu seçimde biraz zorlandım. Çünkü öbür tarafta yıllardır çalıştığım başka bir isim vardı. Platini kendisine tecrübesiz diyenlere karşı "Ama benim as başkanım çok tecrübeli, deneyimli" diye beni örnek gösteriyordu. Bu durum beni zora soktu. Hatta kendisini uyardım böyle yapmaması için. Aramızda zaman zaman problemler yaşandı.

* Ya şimdi?

Şimdi işim daha zor. Çünkü Platini ile haftasonları dahil her gün bir kaç kez yarım saat telefonda konuşmak zorunda kalıyorum. Bu durumun beni fazla mutlu ettiği söylenemez tabii. Başkan seçilirse bu durumun böyle olacağını biliyordum zaten.

* Niye okadar sık görüşüyorsunuz? Tecrübesiz olduğu, her şeyi danıştığı için mi? O zaman UEFA'nın gölge başkanı sizsiniz?

Platini işi öğrenecek. Bir düzen oturtana kadar bu durum böyle gider. Sonra da bir bakacağız 4 yıl daha geçmiş. (Gülüyor)

FANATİKLER TAHRİK OLUYOR

* Federasyon Başkanı olduğunuz zaman en çok spor yazarlarından şikayetçiydiniz. Bugün sizce gelinen nokta nedir? Spor yazarları fazla mı müdahaleci?

-Ben yazarları ikiye ayırıyorum. Hakaret edenler ve etmeyenler. Bir gün beni methederlerdi ertesi gün "Erzik mi, ezik mi?" diye yazarlardı. Bugün bu durum maalesef daha da kötüye giderek devam ediyor. Özellikle televizyondaki spor programlarını gördükçe üzülüyorum.

* Nesine üzülüyorsunuz?

-Öncelikle yapıcı eleştiri diye bir şey yok. Programda sansasyon yaratmak için kavgaya körükle gidiliyor. O tartışmaların futbola hiç bir katkısı yok. Herkese hakaret, suçlama vs. Sonra bu insanlar köşelerinden taraftarı beğenmiyor. Efendim şiddet almış başını yürümüş, bıçaklar, kavgalar, dövüşler... İyi de bu insanlar böyle davranmayı nereden görüyor? Tabii ki yukardıdan. Sizden, televizyondan, tartışma programlarından. Ne görürse onu yapmaya çalışıyor. Kurtlar Vadisi dizisini kötü örnek diye yayından kaldırıyorlar. Peki ama spor tartışma programları adı altında yapılan kötü örnek değil mi? Hep kavga, hep bağrışma, hep suçlama. Fanatik bunlaır seyredince tahrik oluyor.

25.02.2007

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006

F.Bahçe hatayı Kiev maçında yaptı eğer Lugano, Edu ve Kezman belki o maçta olsaydı şuan bütün tablo daha farklı olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    seko trapattoni ne zaman yalvardı abi
    her zaman bağıra bağıra fb yi iistiorum die bağırdı ama aziz duymadı işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben kimseyi suçlamak istemiyorum.. Futbolda olur böyle şeyler.. Zico değişiklik yapmalıydı hata bundan ibaret bence.. Son 5 dkda gol yenmeseydi kimse birilerini suçlamak için neden aramicaktı ztn Belki de lige dönmek açısından daha bile iyi oldu.. Şuan benim hoşuma giden bir şey var, artık fenerbahçe avrupada 5-6 puandan az puan toplayıp gelmiyo.. Bu sene de 11 küsür civarıydı galiba.. Bu gitgide artacak..
    Biraz zicoya kızgınım, onun dışında kimseye kızgın değilim.. Takımımızn hep arkasındayız
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla ben bilmiyordum
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

fotospor haberidir.

Şenes Erzik gibi Fenerbahçeli biri varken kulübe yakın, biz nasıl dünyaca ünlü bir antrenör getiremedik, anlayamıyorum.

Scolari ile Şenes Erzik görüştü Fenerbahçe adına, prensipte de anlaşıldı; ama nolduysa birden vazgeçildi.

Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon

Mesaj Yetkileri