1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Cep'i susturmak konserde serbest camide yasak

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by LeHeb View Post
    Beyler anlasanıza asıl sorun iletişim özgürlüğünün engellenmesi filan değil tam tersi insanın ibadet özgürlüğünün engellenmesi, islam karşıtlığı.
    kimse kimsenin ibadet özgürlüğünü engelleyemez.abartma istersen bu kadar yani.cep telefonu sesiyle ibadet özgürlüğünün alakasını anlamadım ben...

karar gelince kesinlikle yanlış bir karar.ayrıca girdiğin yer bir ibadethane.kendine saygın yoksa çevrendiklere saygın olsun da kapat o telefonu.ayıptır yani.

Quote Originally Posted by comandante View Post
    kimse kimsenin ibadet özgürlüğünü engelleyemez.abartma istersen bu kadar yani.cep telefonu sesiyle ibadet özgürlüğünün alakasını anlamadım ben...

karar gelince kesinlikle yanlış bir karar.ayrıca girdiğin yer bir ibadethane.kendine saygın yoksa çevrendiklere saygın olsun da kapat o telefonu.ayıptır yani.
    ibadet huşu ister dikkat ister hassasiyet ister bunları bozacak herşey ibadet özgürlüğüne yapılan bir saldırıdır... BENCE amaç:insanların camiiye gitmesini engelleyemiyoruz bari hissederek namaz kılmasını engelliyelim..zaten hissetmeden kılınan namaz da aerobic hareketlerınden öteye gitmez...

Mesaj Yetkileri