1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Bir Kariyer Hikayesi : Ilker Yayin

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

almanya seni pek sarmamış anladığım kadarıyla.. sıkıcı bi ülke..

italya öyle değil ama.. türkiyeye benziyor.. milan kariyerim sırasında görmştüm

Serie B : Brescia - Piacenza 2-0

Serie B : AlbinoLeffe - Brescia

Son maclarimizi kazanmanin verdigi guvenle zorlu AlbinoLeffe deplasmanina gittik. Onlarda sezon basinda dusmenin en buyuk adayi olarak gosteriliyorldu ancak buyuk bir suprizle ligin orta siralarindaydilar.. Iddiamizi surdurebilmek icin maci almamiz gerekiyordu..

SIkIcI bir mac sonrasindan sahadan ancak 0-0 beraberlikle ayrilabildik. Oyuncularim son maclarin yorgunluklarindan bu maca iyi motive olamamislardi.. Mactan sonra basin toplantisinda bir muhabir bu maci neden kazanamadiniz diye sorunca ben de gayri ciddi olarak.. '' Daha karsilastigimiz takimin adini dogru soyleyemiyorum nasil yenicem'' diye cevap verdim.. O hafta italyan medyasi baya bir dalga gecmisti benimle.. Bu olaydan sonra Fatih Terim'in gittigi Italyanca kursuna yazildim...

Serie B : Vicenza - Brescia 0-4

Serie B : Brescia - Genoa 2-0

Serie B : Cesena - Brescia 0-3

Serie B : Brescia - Bari

Son 3 macta 9 puan toplamis ve son 5 macta kalemizde hic gol gormemistik. Artik play-off adaylarindan biriydik. Taraftarimiz ve italyan medyasi takimimin yuksek formu karsisinda hayretlerini gizleyemiyorlardi.. Bari macini da alacagimizdan emin olarak takimima ekstra bir calsma yapmayi gerek gormedim..

Oyuncularim sahada ruh gibi dolasiyorlardi resmen 1-0 geriye dustugumuz maci son dakikalarda buldugumuz bir golle 1-1 bitirebildik ancak.. Soyunma odasinda takimin basina geldigimden beri ilk defa onlara bagirdim...

Serie B : Spezia - Brescia 1-2

Serie B : Napoli - Brescia

Aldigimiz puanlar oyle bir konuma getirmistiki bizi lig ikincisi Napoli ile aramizda sadece 4 puan fark kalmisti. Eger bu maci alsak 1 puan olacak belkide lig ikincisi olarak otomatikman Seria A'ya cikacaktik. Oyunculkarima bu macin onemini anlattim ve kazanmalari icin sahaya herseylerini vermelerini istedim...

Deplasman iyi oynanamamiza ragmen guclu napoli karsinda son 10 dakikada yedigimiz golle sahadan 1-0 yenik ayrildik.. Aradaki puan farki 7'ye cikmisti. Napoli serie A'ya cikmayi belkide bu macla garintiledi.. Ancak ben yine de play-offlara kalacagimizdan emindim cunku kalan son 3 macimizi kendi sahamizda oynayacaktik. Buradan cikartacagimiz en az 4 puan bizi play-offlara tasiyacakti...

Serie B : Brescia - Treviso 1-1

Serie B : Brescia - Frosinone 1-0

Serie B : Brescia - Bologna 2-2

Muhtesem bir form grafigi yakalayan takimim sonunda hic umulmadik bir sekilde play-offlara kalmayi basarmisti. Italyan medyasi gibi taraftarimiz hatta baskanimiz bile saskindi. Bende stuttgart kabusundan uyanmis iyice kendime gelmistim. Stuttgart'ta Bundesliga'dan dusmustu. Bunda benimde payim oldugu icin aslinda biraz vicdan azabi duyuyordum.. Italyan medyasi benim Brescia takimina bir hava ve inanc getirdigimi ve bu sekilde basariyi yakaldigimizi soyluyordu. Ancak ben tevazzuyu elden birakmayarak takimin zaten cok iyi oldugunu ve hangi manager olsa bunu basarabilecegini soyledim..

-------------------------------------------------------------

DEVAM EDECEK....

ilginiz icin tesekkurler arkadaslar....

Mesaj Yetkileri