Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 165 sonuç

Konu: Sizce Uzayda Başka Yaşam Var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ewrenin sonsuzluğundan bahsedioruz,içinde milyarlarca galaksii yi we trilyonlarca güneş sistemini içinde barındıran ewrenden.biz sadece çooooooooooooooooooooooookk ufacık bir noktasında yaşıoruz..we geriye akıl alınmaz bir boşluk kalıo..bu boşlukta elbette yaşayan birileri wardır..mantıksal olarak böle ama daha kanıtlanamadı için fazla konusmamak gerek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

siz çok starwars,gora,dünyalar savaşı izlemişsiniz beyler yok uzaylıymış falan geçin bunları

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by nekop
    siz çok starwars,gora,dünyalar savaşı izlemişsiniz beyler yok uzaylıymış falan geçin bunları
    at gözlerimizi çıkaralım lütfen

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Hakkaten yani sanki sen birşey yapmadın Dünya'nın kirlenmesiyle alakalı. Amerika ile ilgili komplo teorilerinin hepsi çok saçma ya bir paranoyayı bırakalım da işimize bakalım biz boşverin onları.. Onlar zaten Dünya'dan bihaber...

Bu arada uzayda yaşamın olma olasılığı hakkında National Geographic'in müthiş bir belgeseli var onu izlemenizi tavsiye ederim. Bence Uzay'da yaşam vardır çünkü bizim gezegen gibi evrende bissssssürü gezegen var bissssssürü yıldız sistemi bisssssürü galaksi var ve buralarda bir yerde mutlaka yaşam vardır. Hatta bu konuyla ilgili (ismini hatırlamıyorum) bir bilimadamının olasılık denklemi vardı. Denkleme göre dışarıda hayat kesinlikle var ama denklemin değişkenleri somut olarak ispatlanabilir değilmiş (bir nevi kafadan yazmış abimiz direk). Herşeye rağmen hayat var bence..
    Merhaba errqud_gfb

Ben nükleer atık bırakmıyorum dünyaya . Doğa benim pisliğimi temizleyebilir ama nükleer ve benzeri atığı temizleyemiyor. Uzayda dünya benzeri gezegenler vardır ama yaşam olduğuna inanmıyorum. Eğer o günlere ömrümüz yeterse yeni ırk için yola çıktıklarını görebiliriz. O gün anla ki dünyanın sonu yakındır. Eğer böyle bir planları olmasa uzayda yaşanacak gezegen arama işine katrilyonlarca dolar yatırmazlar.

Eğer uzayda hayat varsa içlerinden bazıları zeki olmalı ve şimdiye kadar iletişim kurmaları gerekirdi. Ki zeki bir canlı gidip sadece NASA'nın yetkilileriyle iletişim kurmaz. Yani orada birileri olsaydı, bizde biliyor olurduk.

Bir zamanlar "uzaylı yakaladık" diyerek "bir şeyi" kesip-biçtikleri siyah-beyaz bir film vardı. Orada gösterilenlere inananlar haalaa var. TV'de gördüklerimize çok kolay inanıyoruz. Olaylara biraz "komplo teorileriyle" bakmamız gerekli .

Tartışmaya katıldığın için teşekkür ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    sanane

Default /

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://by_japon21.sitemynet.com/index2.html/">

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SoNKaBuS View Post
    <meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://by_japon21.sitemynet.com/index2.html/">
    Şakacı seni...

Senin son kabusun ben oldum, kusura bakma artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ben çocukluğumdan beri gazetede gördüğüm UFO haberlerini büyük merakla okuyorum Bencede uzayda hayat var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SoNKaBuS View Post
    Uzaydan mı yolladılar seni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüh ya gene hacklendik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

bu uzay konusuna felan dönelim ben bişeyler diyeceğim

Arkadaşlar başka canlılar değil de onlar da insan olabilir.Çünkü insanların da çok büyük mistik güçleri vardır.Basit bir örnekle anlatayım: Dejavular ya da gördüğümüz bir rüyanın gerçek olması.Bu en basitidir.
    Bir örnek daha vereyim:Bizim din öğretmenimiz geçen sene içimde kötü bir his var birşeyler olcak diyordu.Dediği hafta bir arkadaşımızı dolmuş beklerken bir araba kaçırdı sonra dövüp bir yol kenarında bırakmış.
    Uzayda da böyle mistik güçleri gelişmiş ve onları kontrol eden insanlar olabilir
    Last edited by Sir FRD : 30.Aralık.2007 at 22:22

11. Default

SAnki ßana Sacma Gibi GeLdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    uzayda yaşam vardır ama uzaylı değil melekler ve ruhaniler yaşıyor

evinde risale-i nur olanlar sözler kitabından sayfa 465-466 ya baksınlar
    ben bu mesajı hangi ara atmışım ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bencede vardır.

vardır bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi bende vardir koskocaman evrende tek bizmi variz

yoktur ama bence.olabilirmi tabikide olabilir fakat KURAN I KERİMDE insandan daha yüce bir varlığın olmadığı yazıyor KURAN a mı inanalım yoksa bilim adamlarınamı yorum sizin

Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
    yoktur ama bence.olabilirmi tabikide olabilir fakat KURAN I KERİMDE insandan daha yüce bir varlığın olmadığı yazıyor KURAN a mı inanalım yoksa bilim adamlarınamı yorum sizin
    Bizden üstün olduklarını kim söyledi?

Olabilir ya sonsuz boşluk bizim görememiz normal...Bence vardır...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

yok tabikide

Quote Originally Posted by ѕαяρєя View Post
    Bizden üstün olduklarını kim söyledi?
    kardeş volkan abi ilk girişte ufolardan falan bahsetmiş.şuana kadar hangi insanoğlu ufo yapmışta evreni dolaşmış.insanlardan üstün değillerde evrende nasıl dolaşıyorlar.bizim daha aya gittiğimiz belli değil.ben onu demek istedim

Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
    kardeş volkan abi ilk girişte ufolardan falan bahsetmiş.şuana kadar hangi insanoğlu ufo yapmışta evreni dolaşmış.insanlardan üstün değillerde evrende nasıl dolaşıyorlar.bizim daha aya gittiğimiz belli değil.ben onu demek istedim
    Belkide bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bizim Bir Dinci vardi hoca hep bize dunya evrende tirnak kalinligi kadar bile deil diyordu. ve onu tahtadada bir nokta koyarak gosteriyordu o noktyida hicbir zaman goremiyorduk...

bencede var baska yasam

ve bisey daha unutuyoruz oda cinler evrende Cinlerin oldugunu unutuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ufo diye birsey yok görülenler cinlerdir

beyler cin demeyelim gelirlermiş 3 harfli desek daha süper olacak kanımca

25. Default

bence dünyadan başka bi yerde yaşam yoktur

Koskoca karanlıkta tek oldugumuza inanmıyorum... Ama bu canlıların insan zekasından fazla zekaya sahip oldugunu sanmıyorm... Unutmayalım insan sadece yapısı geregi zekasının %3 ü civarını kullanabiliyor...Yani birde hepsini kullandıgımızı düşünün... İnsan zekasından fazla zekaya sahip olsalardı çoktan Yer Küreye saldırı olmuştu bile...

Lightbulb

Bizden başka canlılar olabilir tabi. Ancak benim kafama takılan şu niye bu uzay bilimciler diğer gezegenlerde hayat belirtisi var mı diye incelerken kendilerini sadece su ile sınırlandırırlar ve su yok öyleyse hayat da yok diyorlar. Misal melekler, cinler ve şeytan bunlar su olmazsa yaşayamıyorlar mı! Gül gibi de yaşıyorlar. Hem bir de şu var böyle çeşit çeşit mahlukatı yaratmıl Allah bizim bilmediğimiz başkca bir mahluk yaratıp da bir gezegene kondurmuş olabilir. Nasıl bizim için su vazgeçilmezse onun biyolojik yapısı için de helyum gazı vazgeçilmez olabilir.

28. Default

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    abi bende vardir koskocaman evrende tek bizmi variz
    goru dio kos koca evrende ALLAH sadece dünyadaki canlıları yaratcak değil ya

Default Yaşanabilir ilk gezegene doğru

Güneş sistemi dışında “yaşamaya uygun olabilecek” ilk gezegen keşfedildi.

“Astronomy and Astrophysics” adlı derginin son sayısındaki makaleye göre, astronomlar Güneş sistemi dışında Dünya’dan 20.5 ışık yılı uzakta keşfettikleri gezegenin insanların yaşamasına elverişli şartlar taşıyabileceğini düşünüyor.

Şili’deki La Silla adlı Avrupa rasathanesinde bulunan “Harps” teleskopunu kullanan uzmanlar, “Gliese 581” yıldızının etrafında dolaşan gezegenin, hem sıvı hem de katı yüzeye sahip olduğunu, yüzeydeki sıcaklığın da dünyadaki gibi seyrettiğini belirledi.

Yeni gezegenin arz ettiği özelliklerin, hayat bulunduğunu akla getirdiğini vurgulayan astronomlara göre, gezegen yüzeyindeki ortalama sıcaklık 0 ile 40 santigrad derece arasında oynuyor. Bu da yüzeyde sıvı halde su bulunabileceğini düşündürüyor.

Gezegenin yarıçapının, dünyadan 1.5 kat büyük olduğunu hesaplayan astronomlara göre, gezegenin yüzeyi karalar ve denizlerle kaplı.

Astronomların hesaplamalarına göre, kitlesi dünyadan 5 kat fazla olan gezegendeki yerçekimi ise dünyadakinden 2.2 kat fazla.

Gezegen, “Gliese 581” güneşinin etrafında 13 günde dönüyor. Gezegen, kendi güneşinin yörüngesinde Dünya’nın Güneş’e uzaklığının 14’te biri mesafede seyrediyor.

“Gliese 581”, kitlesi Güneş’in ancak üçte biri kadar olan “kırmızı cüce” adlı yıldız türünden. Çok küçük kitleye sahip bu yıldızlar, yaşanabilir gezegen arayışında ilk bakılan noktaları oluşturuyor.

Uzmanlara göre, makul yüzey sıcaklığı ve Dünya’ya nispeten yakın oluşu, bu gezegeni uzayda hayat aramaya yönelik müstakbel uzay çalışmalarının öncelikli hedefi haline getirebilir.

2 yıl önce de aynı yıldızın etrafında dolaşan bir gezegen, aynı ekip tarafından keşfedilmişti. Kitlesi dünyadan 15 kat büyük olan gezegen Neptün’ü andırıyordu.

kaynak:NTV-MSNBC VE AJANSLAR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

bencede uçsuz bucaksız evrende tek değiliz insan değil ama başka bir çook varlık vardır

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri