1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

ben 7.0.2 yukledim actim ama hic bir degisiklik olmadi kadrolar ayni yeni transferler yok bu kom=nuda yardimci olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by aliper View Post
    ben 7.0.2 yukledim actim ama hic bir degisiklik olmadi kadrolar ayni yeni transferler yok bu kom=nuda yardimci olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor
    Versiyon olarak ne gözüküyor? 7.0.2 mi yoksa başka bir şey mi yazıyor?

Orjinal oyun kullanmıyorsanız bu sorun karşınıza çıkabilir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by aliper View Post
    Oyuna başlamadan database seçimi yaptığın yerde 7.0.2 yi seç.

alex psv de kiralık gözüküor bu alex benim bildiğin psv nin oyuncusu cok büyük bi hata bence uefa.com a bakabilirsiniz santostan alınırken 5 yılllık kontrat yapilmış ve ayrıca şunu merak ediorum bu alex i kiralık olarak gösteren bizim türk araştırmacılıarzmı yoksa diğer yabancı araştırmacılarmı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    alex psv de kiralık gözüküor bu alex benim bildiğin psv nin oyuncusu cok büyük bi hata bence uefa.com a bakabilirsiniz santostan alınırken 5 yılllık kontrat yapilmış ve ayrıca şunu merak ediorum bu alex i kiralık olarak gösteren bizim türk araştırmacılıarzmı yoksa diğer yabancı araştırmacılarmı
    Sondan başlayayım; Hollanda ve İngiltere'yi ilgilendiren bir durumda Türk araştırmacılar nasıl olayın içine girebilir?

Bu olaya gelirsek, sanırım önceki mesajlarda açıklanmıştı emin değilim ama Alex transfer edilirken parayı Chelsea verdi ve Avrupa'ya alışması için ve şu anda Chelsea'de fazla forma şansı bulamayacağından dolayı PSV'de oynuyor. Chelsea'ye bir gün döneceği için böyle ayarlanmış olabilir. Kesin emin olmamakla beraber Ömer abi konuyu gördüğünde bizi bilgiledirecektir diyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sondan başlayayım; Hollanda ve İngiltere'yi ilgilendiren bir durumda Türk araştırmacılar nasıl olayın içine girebilir?

Bu olaya gelirsek, sanırım önceki mesajlarda açıklanmıştı emin değilim ama Alex transfer edilirken parayı Chelsea verdi ve Avrupa'ya alışması için ve şu anda Chelsea'de fazla forma şansı bulamayacağından dolayı PSV'de oynuyor. Chelsea'ye bir gün döneceği için böyle ayarlanmış olabilir. Kesin emin olmamakla beraber Ömer abi konuyu gördüğünde bizi bilgiledirecektir diyorum.
    ustam açıklaman için sagol.yalnız döneceği belli değilse ne diye konrat bitiş tarihi 2007 gözüküor yani kiralık sözleşmesi 2007 de bitior.ve alex in ne zaman döneceği belli değil ve bişey daha bildiğim kadarıyla chelsea de stoper sorunu yaşanıyor terry carvalho ve bouhlarouz dan sora doğru düzgün stoper yok sene başında bu adamı çağırırlardı.psv de ki alex bence şuanda avrupanın en iyi defans oyuncalarından birkaçı.ve bu adam 3 senedir psv de ve diğer fm serilerinde hiç kiralık olarak gösterilmedi şimdi gösteriliyo yani 3 senedir yenimi akıllarına geldi bu olay buna anlam vermiş değilim.ayrica liverpooldaki mascherano corintihnastan kiralık gözüküor bildiğim kadarıyla bu oyuncu liverpool satın aldı eğer satın almadıysa eski kulübü westham united dı neden corinthinias gözüküor ??

Mesaj Yetkileri