ben 7.0.2 yukledim actim ama hic bir degisiklik olmadi kadrolar ayni yeni transferler yok bu kom=nuda yardimci olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor
ben 7.0.2 yukledim actim ama hic bir degisiklik olmadi kadrolar ayni yeni transferler yok bu kom=nuda yardimci olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor
alex psv de kiralık gözüküor bu alex benim bildiğin psv nin oyuncusu cok büyük bi hata bence uefa.com a bakabilirsiniz santostan alınırken 5 yılllık kontrat yapilmış ve ayrıca şunu merak ediorum bu alex i kiralık olarak gösteren bizim türk araştırmacılıarzmı yoksa diğer yabancı araştırmacılarmı
Sondan başlayayım; Hollanda ve İngiltere'yi ilgilendiren bir durumda Türk araştırmacılar nasıl olayın içine girebilir?![]()
Bu olaya gelirsek, sanırım önceki mesajlarda açıklanmıştı emin değilim ama Alex transfer edilirken parayı Chelsea verdi ve Avrupa'ya alışması için ve şu anda Chelsea'de fazla forma şansı bulamayacağından dolayı PSV'de oynuyor. Chelsea'ye bir gün döneceği için böyle ayarlanmış olabilir. Kesin emin olmamakla beraber Ömer abi konuyu gördüğünde bizi bilgiledirecektir diyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ustam açıklaman için sagol.yalnız döneceği belli değilse ne diye konrat bitiş tarihi 2007 gözüküor yani kiralık sözleşmesi 2007 de bitior.ve alex in ne zaman döneceği belli değil ve bişey daha bildiğim kadarıyla chelsea de stoper sorunu yaşanıyor terry carvalho ve bouhlarouz dan sora doğru düzgün stoper yok sene başında bu adamı çağırırlardı.psv de ki alex bence şuanda avrupanın en iyi defans oyuncalarından birkaçı.ve bu adam 3 senedir psv de ve diğer fm serilerinde hiç kiralık olarak gösterilmedi şimdi gösteriliyo yani 3 senedir yenimi akıllarına geldi bu olay buna anlam vermiş değilim.ayrica liverpooldaki mascherano corintihnastan kiralık gözüküor bildiğim kadarıyla bu oyuncu liverpool satın aldı eğer satın almadıysa eski kulübü westham united dı neden corinthinias gözüküor ??