Evet bende öyle düşündüm ama öyle değil
Evet bende öyle düşündüm ama öyle değil
7.02 DE mateus sorunu sadece bendemi var.Ayrıca luis figo interde ayrılacağına dair hiçbir işaret yok.REAL MADRİDİN TRANSFERLERİ TAMAM.Peki benim problemim ne?
yaw inanılmaz hatalar yapmışlar yine off işi iyice sallamaya başladılar yawmad:
So what?
Saike
oldu olası, sigames patchlerinde transferlere özen göstermez. felix magaht hamburgun fitness cochu gözüküyor! leonarda ajax da değil nac da hala.
sanırım hem sakatlık, kart sorunu ve transferler hatalarını gideren bir yeni build versiyonu çıkaracaklar.
sigames de microsoft gibi yamanın yamasını hazırlamakta!
bu arada bu yamada bi kerede birden fazla feeder club alma olayı bitmiş
peki bu transferlerin tamamen olacağı bir yama çıkarırmı sigames böyle bi imkan varmı
Yeri değil ama kusura bakma perpetua sana birşey soracağım.
Bazı oyuncuların PA'sı -6,7,8,9 oluyor.Eksili rakamlar büyüdükçe oyuncunun potansiyeli artmışmı oluyor?
yeni yamada küçük veritabanında mokoena da çıkmıor
Eksi degerli potansiyeli olan oyuncularin, oyun tarafindan belli limitler arasinda potansiyeli her oyun farkli olacak bir sekilde belirleniyor.
-10 Potanisyeli olan bir oyuncunun Potansiyeli Oyn tarafindan 170 ile 200 arasinda seciliyor.
Ayrica:
-9: 150-180
-8: 130-160
-7: 110-140
-6: 90-120
-5: 70-100
-4: 50-80
-3: 30-60
-2: 10-40
-1: 0-20
Schalke gene gelsenkirchen ? Almanya liginde niye isimler gene farkli yaw
bunu düzetmen için C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db\702\lnc e gir all hariç hepsini sil all ın içinde fake dosyasını aç herşeyi sil bunu yapıştır
# "FAKE_NATIONAL_TEAM" "Nation Unique ID" "1/0 - On/Off"
# "CHANGE_PLAYER_NAME" "Person Unique ID" "First Name" "Common Name" "Second Name"
#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 0
#Holland
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 784 0
#player name changes
"CHANGE_PLAYER_NAME" 1277 "Oliver" "" "Kahn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada yeni yama da hata mı bilmiyorum ama villareali seçtim kendi kendine iş ilanı yapıldı antrenör vs.
yamayla birlikte oyuncuların özelliklerinde düşüşler var, halbuki yamadan önce antreman programı çok verimliydi.
Bu sorunu benden başka yaşayan var mı ? Bu arada kayıtlı oyundan devam ediyorum...
Arkadaşlar ben bu yamayı indirdim ama oyunu açamıyorum. Sürekli hata veriyor. ama yamayı buradan değil başka bir siteden indirdim. Gayet güzel kuruldu problemsiz... Ancak oyun açılmıyor Crush Dumbs klasörüne kaydedildi şeklinde error veriyor. Problem ne olabilir. Bu arada oyun orijinal...
gerek yok bu yamaya bence.... ozellikle turkiye liginde oynayanlar icin....
bune abi yaa cok igrenc olmus yuklemez olaydim eski savemide bunun icin sildim silmez olaydim sakatliklar duzeltilmis dio 3 haftada 11 sakatim var en dusugu 1hafta 3 hafta deli oldum yaaaa![]()
![]()
şimdi ben herkes gibi bu böle oldu şu şöle oldu demektense bu tür yamayı çıkartıp araştıran ekibe teşekür etmek istiyorum.çünkü yaptıkları iş hiç kolay değil.benim gayet hoşuma gitti.yalnızca bişeyi merak ediyorum PSV li defans oyuncusu Alex Chelsea den kiralık gözüküor bu bir hatamıdır?çünkü bu kadar kısa zaman diliminde chelsea alex i alicak ardindanda tekrar psv ye vermesi biraz imkansız oluyor.yoksa benim bilmediğim başka bişeymi var? çünkü oyunda Alex chelsedan psvye kiralnımş gözüküor halbuki ben bu oyuncuyu psv nin oyuncusu olarak biliyorum.yamayı yüklemeden öncede öleydi.
bende hicbi degisiklik yok
turksportal yamasi ile actim oyunu onla alakalimidir acaba ?
Evet onunla alakalıdır ..
yok onla alakali degil sanirim
fm dosyasina girip oradan actim oyunu ama hala bi degisiklik yok
hersey ayni
7.0.2 ye göre açıcaksın, Tsi update zaten kurulu onun içerisinde ..
Ben kayıtlı oyunuma devam ediyorum.Oyuncuların özellikleri inanılmaz arttı bu yamayla açınca.Çok kötü oyuncuların özellikleri bile Ronaldinho gibi oldu...
yeni yama kayıtlı oyun larla çalışıomu
arkadas hangi yamayi indirdin ben 7/02 indirdim ama yukleyince ***** hatasi verio ***** yapinca da eski veriyon baslio
ben 7.0.2 yukledim actim ama hic bir degisiklik olmadi kadrolar ayni yeni transferler yok bu kom=nuda yardimci olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor
Ceyhun vs. türk transferleri var mı?