1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Bir Efsane:Göztepe eriyor...

Hybrid View

Göztepe taraftarı Karşıyaka taraftarından daha büyük, daha vefalı bana göre. 3. ligde oynayan takımlarına hala destek veriyorlar. Bu yüzden ilk 5'e girer bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Göztepe taraftarı Karşıyaka taraftarından daha büyük, daha vefalı bana göre. 3. ligde oynayan takımlarına hala destek veriyorlar. Bu yüzden ilk 5'e girer bana göre.
    Neyse, bu tartışma başlarsa bitmez.

Karşıyaka'nın da Göztepe'nin de taraftarları çok büyüktür. Her koşulda, takımlarına gereken destekleri verirler. Göztepe'nin bu durumda olması üzücü. Yakın zamanda toparlanırlar inşallah diyeceğim ama görüntü pek parlak değil. Artık birilerinin elini taşın altına koyup gerekeni yapması lazım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Karşıyaka'nın da Göztepe'nin de taraftarları çok büyüktür. Her koşulda, takımlarına gereken destekleri verirler. Göztepe'nin bu durumda olması üzücü. Yakın zamanda toparlanırlar inşallah diyeceğim ama görüntü pek parlak değil. Artık birilerinin elini taşın altına koyup gerekeni yapması lazım...
    evet hem karşıyaka'nın hemde göztepe'nin taraftarları çok büyüktür takımlarını yalnız bırakmazlar.ben merak ediyorum izmirdeki işadamları neden destek vermiyor bu kadar potansiyeli olan takımlara.selçuk yaşar karşıyaka destek veriyor ama bi yere kadar oda.bide düşünsenize bu ikitakım yerine tek bi takım olsaydı!!!3.ligde hatta amatörde bile statlar dolardı

Mesaj Yetkileri