1 ile 30 arası toplam 553 sonuç

Konu: TSL 23.Hafta Beşiktaş-Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş'ı tebrik ederim, sonuna kadar hakettiği bir galibiyet aldı. Maç boyunca tek üstün taraftı Beşiktaş, birçok pozisyon buldu ama değerlendiremedi, maç bugün 2-1 değil de 3-1 veya 4-1 de bitebilirdi.

Penaltı konusuna gelince, bana göre bariz penaltıydı. Hakem doğru bir karar verdi.

Gerets'in neden Ümit Karan ve Iliç'i oynatmadığını anlayamadım. Hasan Kabze geçen sene İnönü'de 2 gol attı diye onu oynattı sanırım. Ü.Karan'ı mutlaka oynatmalıydı. Maç sonrası Gerets "Çıkardığımın kadronun %100 değil, %200 arkasındayım." dedi. Yeni sözleşme imzaladığı için bu kadar iddialı konuşuyor olsa gerek.

Mondragon'un sakatlanmasına da sevindim. Ümit Karan da haftaya yok. Trabzonspor'un Ali Sami Yen'den en az 1 puan koparacağını düşünüyorum.

Galatasaray zor günlerde şu an, Kayserispor da yakaladı. Yönetimin bir şeyler yapması lazım.

Beşiktaş ise şampiyonluk için kazanması gereken bu maçı kazanarak yarıştan kopmadı ve bu yarışta olduğunu gösterdi.
    vay usta yorumcu arada bunları yazmışken bizim verilmeyen penaltıyada değinsene abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    vay usta yorumcu arada bunları yazmışken bizim verilmeyen penaltıyada değinsene abi
    Burakcığım anlıyorum ki kızgınsın. Ancak şuraya dikkat etmemişsin. Galatasaray'ın attığı golden önceki kornerde Mustafa'ya açıkça faul vardı ancak korner verildi ve sonunda gol oldu. Buraya dikkat etmiyorsun. Penaltı da penaltı olacak bir pozisyon değil. Sabri kendisi düşmek istemiş.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri