1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta / Konyaspor-Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ziya Dogan nin sucu neden olsunki. Musampa sene basinda, medya ya el haraketi yapmis bi futbolcu. Musampa yanlis transferdi, ve gonderilmesi gerek.
    Bu adam yıldız diye getirildi 8 aydır hazır olmadı bahanesiyle oynatılmadı.Ben bunu Zİya Doğan'ın yaptığı ırkçılık olarak görüyorum.Yabancılara karşı yaptığı hal ve hareketleri biliyoruz...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Bu adam yıldız diye getirildi 8 aydır hazır olmadı bahanesiyle oynatılmadı.Ben bunu Zİya Doğan'ın yaptığı ırkçılık olarak görüyorum.Yabancılara karşı yaptığı hal ve hareketleri biliyoruz...
    irkcilik ?

Cok yanlis dusuyorsun, Musampa hazir olmasa yedeklerede giremez. Ziya Dogan kendi sistemine uyan futbolculari oynatiyo, ben ise bu sistemde Musampaya yer goremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    irkcilik ?

Cok yanlis dusuyorsun, Musampa hazir olmasa yedeklerede giremez. Ziya Dogan kendi sistemine uyan futbolculari oynatiyo, ben ise bu sistemde Musampaya yer goremiyorum.
    Oho be kardeşim.Ayağı kırık bi futbolcu bile 8 ayda rahat düzelirdi.Biz zate o lanet olası Ziya Doğan mantalitesini eleştiriyoruz her hafta.Malesef onun oyun düzeyinde amatör küme futbolcusu olan Keçeli'ye yer var ama İngiltere Ligi'nde 27 maç oynamış Musampa'ya yer yok.Ayrıca Stepanov'da Risp sakatlanmasa kadroya giremicekti.Kendi futbolcumuzun sakatlanmasına sevinir olduk.Bugün Stepanov'un nasıl bi defans olduğunu tekrar gördük ayrıca.Bravo Step.Seni Seviyoruz
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Oho be kardeşim.Ayağı kırık bi futbolcu bile 8 ayda rahat düzelirdi.Biz zate o lanet olası Ziya Doğan mantalitesini eleştiriyoruz her hafta.Malesef onun oyun düzeyinde amatör küme futbolcusu olan Keçeli'ye yer var ama İngiltere Ligi'nde 27 maç oynamış Musampa'ya yer yok.Ayrıca Stepanov'da Risp sakatlanmasa kadroya giremicekti.Kendi futbolcumuzun sakatlanmasına sevinir olduk.Bugün Stepanov'un nasıl bi defans olduğunu tekrar gördük ayrıca.Bravo Step.Seni Seviyoruz
    Ben Ziya Dogan mantalitesini elestirmiyorum, daha once onun basarili oldugunu gordum ve tekrar olacagini da biliyorum. Musampa Ingilterede 27 mac oynadi diye ona degisik haklar mi vermemiz gerek.

fazla polemige gerek yok bence, Trabzonspr dogru yolda. Insallah boyle devam edip UEFA veya CL ye girebilriz. Musampa yi sene sonu tartisiriz

Mesaj Yetkileri