Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Hepimiz Ermeni'yiz diye bağıranlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Tamam TR.CaPTaiN sen bu Dünya'nın kralısın
    Kuramadım alaka ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bu konuda hep aynı şeyi temcit pilavını pişirip pişirip önümüze koyuyorsun.Ne bayatlamaz pilavmış be.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu konuda hep aynı şeyi temcit pilavını pişirip pişirip önümüze koyuyorsun.Ne bayatlamaz pilavmış be.
    Sizin pilav baya tazeymiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Öyledir bizim pilav tazeliğini hiç kaybetmez.Çünkü evrenseldir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Öyledir bizim pilav tazeliğini hiç kaybetmez.Çünkü evrenseldir.
    Hepimiz ermeniyiz kelimesi evrenselliği temsil ediyorsa evrensellik kelimesi anlamını coktan kaybetmis demektir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Hepimiz ermeniyiz kelimesi evrenselliği temsil ediyorsa evrensellik kelimesi anlamını coktan kaybetmis demektir.
    Anlama farkı işte

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Anlama farkı işte
    Aynen öyle.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Olmadığımızı nerden biliyorsun bu 1. Bundan önce buna benzer bir video koyan yunanlı için daha önceden 1 kez daha kampanyaya destek olarak kaldırtmadıgımızı nerden biliyorsun ?
    Neden destek olmayacağımızı nerden çıkardın ? Bir bildiğin mi var hakkımızda ?
    Mesaj araya sıkışmış yeni gördüm.

Olmayacağını nerden mi biliyorum?

Böyle konulara şap diye damlarken hemen bu konunun bir kaç konu altında bulunan iki yardım kampanyasına hala destekle bulunalım falan bir şey yazmamışsın.Ben birisine yazdım birisine yazmadım.Neden diğerine yazmadım.Tıklamak için girdim.Panda uyarı verince çıktım siteden.

Öyle koyu yazmaklada birşey olmuyor.Ne yani koyu yazınca daha mı okunaklı oluyor yazdıkların?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mesaj araya sıkışmış yeni gördüm.

Olmayacağını nerden mi biliyorum?

Böyle konulara şap diye damlarken hemen bu konunun bir kaç konu altında bulunan iki yardım kampanyasına hala destekle bulunalım falan bir şey yazmamışsın.Ben birisine yazdım birisine yazmadım.Neden diğerine yazmadım.Tıklamak için girdim.Panda uyarı verince çıktım siteden.

Öyle koyu yazmaklada birşey olmuyor.Ne yani koyu yazınca daha mı okunaklı oluyor yazdıkların?
    Ben desteği verirken başkası görsün diye vermiyorum ben yapacagımı yapmısımdır ama oraya ben yazdım gönderdim gibisinden seyler yazmayabilirim kendi isteğimdir o konu foruma bile gelmeden önce ben o konuyu biliyordum. Ayrıca konuya şap diye damlayıp damlamamakta benim elimde kimseyi ilgilendirmez. Koyu yazıp yazmamakta benim elimde o da kimseyi ilgilendirmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Almanya'da yıllar öne bir kaç Türk öldürülmüştü. Sonra Alman halkı çıktı ve hepimiz Türk'üz diye bağırdı! Ve kimse bunu bizim algladığımız gibi algılamadı. Bunda ne gariplik var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Almanya'da yıllar öne bir kaç Türk öldürülmüştü. Sonra Alman halkı çıktı ve hepimiz Türk'üz diye bağırdı! Ve kimse bunu bizim algladığımız gibi algılamadı. Bunda ne gariplik var.
    baru ermenı sorununu bilmıormusun sen yaw??biri çıksa biz italyanız ve almanız dese kımse bişi demez..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ermeni Sorunu sizin gibi düşünenler ve sizin gibi düşünen Ermeniler yüzünden var.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    baru ermenı sorununu bilmıormusun sen yaw??biri çıksa biz italyanız ve almanız dese kımse bişi demez..
    Ya niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz ? O slogan hangi amaçla atıldı anlayamıyor musunuz hala ? İlhan abi o kadar açıkladı olayı. Ermeni sorunuymuş. Senin önünde bir Ermeni can çekişse yardım etmeyecek misin Ermeni diye?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Ya niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz ? O slogan hangi amaçla atıldı anlayamıyor musunuz hala ? İlhan abi o kadar açıkladı olayı. Ermeni sorunuymuş. Senin önünde bir Ermeni can çekişse yardım etmeyecek misin Ermeni diye?
    Etmez bırak ölsün der

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle konulardan kurtulmadık mı böyle bir konuda 2 kişi atılmadı mı niye tekrar ediyorsunuz niye anlamak da sorun yaşıyorsunuz bu sözü ben anlayamıyorum

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Merak etme senden daha iyi biliyorum. Ermenileri hiç ama hiç sevmem. Bize yaptıkları belli ama onlarla böyle uğrşarak hiç vakit kaybetmememiz gerekir. Çünkü onları taktıkça onlar kendilerini bişey sanıyor. Acaba Hırant Dink'i ölmesini sağlayan neydi? Aslında bu adamlar bunu öldürerek Ermenilere yardımda bulundular. Gazetenin satışı arttı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

TR.CaPTaiN ve sherry;

İkiniz de saygın üyelersiniz. Birebir tartışma yapmayın. Şimdilik sözlü olarak uyarıyorum sizi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mert bu resim ve üzerindeki yazı olayı bitirmiş.

Yazı orjinal dosyada var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mert bu resim ve üzerindeki yazı olayı bitirmiş.

Yazı orjinal dosyada var.
    Birde bu Aziz Gazi dedelerimize deyin bakalım''ermenımısınız'' diye yazıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

takildiniz ama ya...guncele donsek biraz...oldu olacak inin ozmanli zamanina...bu konuyla bu kadar ilgileniyorsunuz da yardim kampanyalariyla niye ilgilenmiyorsunuz arkadaslar...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Geçmişte yaşayan geçmişte kalmaya mahkumdur.Hiç bir zaman ilerleyemez

Bir konu ancak bu kadar saptirilabilir.Siz bir kere hepimiz hrantiz,hepimiz ermeniyiz ne demek bilmiyorsunuz ki(lafim bu konuda bu lafi desteklemeyenlere).Ondan sonra kafadan seyler salliyorsunuz yok hepimiz polatiz,yok hepimiz suyuz buyuz.Hrant dink okadar türktür ki ermenistanda gider sözde ermeni soykirimi yoktur der.Okadar türktürki fransada ödül aldigi gece herkese türkiyeyi yanlis taniyorsunuz,biz öyle sizin bildiginiz gibi bir devlet degiliz.Ermeni soykirimi yoktur der.Ama demokrasi icin yürüdügü bu yolda irkcilar tarafindan öldürülmüstür.Bu demokrasiye atilan bir kursundu.Hepimiz hrant dinkiz hepimiz ermeniyiz lafi da biz de hrant dinkin yolundan ilerliyoruz.Biz de demokrasinin bekcileriyiz.Hrant dinkin mücadelesine biraktigi yerden biz devam edecegiz.Biz de hep mazlumlarin yaninda olacagiz.

Alin iste tekrar duyun:Hepimiz Hrant´iz,Hepimiz Ermeniyiz!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu konu hakkındaki kendi düşüncelerimi belirtmiyorum çünkü konuyu kapatacağım, cevap hakkı doğmasın.

Biliyorsunuz geçen konuda, sinirler gerilmiş ve bir yönetici arkadaşımız da dahil olmak üzere 2 kişi banlanmıştı. Bu konuda da iki taraf da ne derse dersin ortak payda da birleşemeyeceğiz gibi geliyor bana. O nedenle konuyu kilitliyorum. Boşuna sinirlenip, gereksiz uyarı ve cezalar çıkmasın...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri