1 ile 30 arası toplam 445 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2006-2007 sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Saaaaaaaalihaaaaaaaaaaamidziiiiiiiiiiiic

Şimdiden Juventus'lu olmuş,helal

capello Ferrari'den inip traktöre binersen bu günlerde kafanı duvara vurma

cannavaro,emerson,capello,zlatan,vieira,thuram,zam brotta

Tüm hainler elendi!
    Hiç değilse o adamlar gidip Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor.Senin efsanende 2. ligde oynuyor

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Hiç değilse o adamlar gidip Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor.Senin efsanende 2. ligde oynuyor
    şampiyonlar liginde rezil kepaze olacağıma Juventus formasıyla 5.ligde oynarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

şampiyonlar liginde rezil kepaze olacağıma Juventus formasıyla 5.ligde oynarım.
    Sorması ayıp kim rezil kepaze oldu.Söylediğin adamlardan bazıları Valencia'ya yenildi.Bazıları Bayern Münich'ê yenildi.Görende diyecek mahalle takımlarına kaybetmişler

Del Piero_10 Misafir

Sorması ayıp kim rezil kepaze oldu.Söylediğin adamlardan bazıları Valencia'ya yenildi.Bazıları Bayern Münich'ê yenildi.Görende diyecek mahalle takımlarına kaybetmişler
    Mesela birkaç örnek

Emerson 30.dakikada oyundan alındı.
    Juventus'lu Cannavaro dünyanın en iyi defansı oldu,Real Madrid'li Cannavaro 2 ayda Carew'in bakkala gönderdiği defans oldu.Değişim çok hızlı oldu,cannavaro'ya bende şaşırıyorum.

zlatan'ı son gördüğümde sahada adam kovalıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Mesela birkaç örnek

Emerson 30.dakikada oyundan alındı.
    Juventus'lu Cannavaro dünyanın en iyi defansı oldu,Real Madrid'li Cannavaro 2 ayda Carew'in bakkala gönderdiği defans oldu.Değişim çok hızlı oldu,cannavaro'ya bende şaşırıyorum.

zlatan'ı son gördüğümde sahada adam kovalıyordu.
    Emerson oyundan boşuna almadı.Capello Diarra-Emerson ikilisi ile başlayarak ilk maçta ki skoru korumaya oynadı.Erken gol yiyince takımın atak gücünü artırmak için çıkartıldı.

Cannavaro uyum sorunu yaşıyor bence.Yıllarca İtalya'da oynadı.İtalya futboluna alıştı.Bu yüzden sorun yaşıyor.

Zlatan Juve'deyken adam kovalasa o cümleyi yazmayacağını da biliyorum

Del Piero_10 Misafir

Emerson oyundan boşuna almadı.Capello Diarra-Emerson ikilisi ile başlayarak ilk maçta ki skoru korumaya oynadı.Erken gol yiyince takımın atak gücünü artırmak için çıkartıldı.

Cannavaro uyum sorunu yaşıyor bence.Yıllarca İtalya'da oynadı.İtalya futboluna alıştı.Bu yüzden sorun yaşıyor.

Zlatan Juve'deyken adam kovalasa o cümleyi yazmayacağını da biliyorum
    Gago-Diarra 2 ön liberoydu.Emerson sağ kanattı.Cannavaro sezon sonu %100 ayrılıyor(Robinho,Emerson,Roberto Carlos)

şöyle bir mesaj göndermiş,ancak kulüp itibar gösterirmi bilmem.ingiliizce biraz biliyor herkes herhalde çeviriye gerek yok.

Cannavaro: ‘Dear Juve, I will repay you’

Real Madrid defender Fabio Cannavaro told Tuttosport: “I know I have a debt towards Juve and their fans, because they loved me and my departure was a big blow. Will I come back? It’s nice to hear they are still interested in me, we will see at the end of the season. If we both want it, we will find a way.

Merak ediyorum 07-08 sezonunda ınter liler nasıl yorum yapacaklar... Juventusun nasılda hegün interi yendigi unutuluyor... Ligin sahibi gri geliyo ve milanda - ile başlamıcak görürüz bu sezon ınteri...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Merak ediyorum 07-08 sezonunda ınter liler nasıl yorum yapacaklar... Juventusun nasılda hegün interi yendigi unutuluyor... Ligin sahibi gri geliyo ve milanda - ile başlamıcak görürüz bu sezon ınteri...
    Bu mesajında ki Interli dediğin kişi ben oluyorum değil mi?

Mesaj Yetkileri