tebrikler liverpool a
Goal.com dan alıntıdır
inter'in asla şampiyonlar ligini kazanamayacak olmasının 2 nedeni var.
1-Şampiyonlar ligi şampiyonu masa başında belli olmuyor.
2-UEFA inter'in işini kolaylaştırmak için rakip takımları küme düşürtmüyor.
Çok mutsuzum,dün gece ağladım hıçkıra hıçkıra,dünyanın en iyi futbolcusunu şampiyonlar liginde göremeyeceğiz artık
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ronaldinho reklam yıldızı olmuş, şovmen olmuş. Hiç beğenmiyorum artık, hiçbir şey yapmıyor.
Tek ve gerçek kral var, sonsuza dek, Francesco Totti! Roma umarım yarı finale de kalır, gönlüm onlardan yana...
Interli ve Valencialı oyunculara büyük cezalar gelecek. Seneye Inter ŞL'de grup maçlarında yedek kadroyla çıkmak zorunda kalabilir.
bayern hızlı basladı rok makay attı
psv bayern milan ve manu tur atlar bu gece...
Saaaaaaaalihaaaaaaaaaaamidziiiiiiiiiiiic
Şimdiden Juventus'lu olmuş,helal
capello Ferrari'den inip traktöre binersen bu günlerde kafanı duvara vurma
cannavaro,emerson,capello,zlatan,vieira,thuram,zam brotta
Tüm hainler elendi!
Ve R.Madrid'te elendi.
Real Mardin'ede güle güle bu sene hakeden,isteyen,arzulayan üst turlara çıkıyor![]()
Mesela birkaç örnek
Emerson 30.dakikada oyundan alındı.
Juventus'lu Cannavaro dünyanın en iyi defansı oldu,Real Madrid'li Cannavaro 2 ayda Carew'in bakkala gönderdiği defans oldu.Değişim çok hızlı oldu,cannavaro'ya bende şaşırıyorum.
zlatan'ı son gördüğümde sahada adam kovalıyordu.
Emerson oyundan boşuna almadı.Capello Diarra-Emerson ikilisi ile başlayarak ilk maçta ki skoru korumaya oynadı.Erken gol yiyince takımın atak gücünü artırmak için çıkartıldı.
Cannavaro uyum sorunu yaşıyor bence.Yıllarca İtalya'da oynadı.İtalya futboluna alıştı.Bu yüzden sorun yaşıyor.
Zlatan Juve'deyken adam kovalasa o cümleyi yazmayacağını da biliyorum![]()
Gago-Diarra 2 ön liberoydu.Emerson sağ kanattı.Cannavaro sezon sonu %100 ayrılıyor(Robinho,Emerson,Roberto Carlos)
şöyle bir mesaj göndermiş,ancak kulüp itibar gösterirmi bilmem.ingiliizce biraz biliyor herkes herhalde çeviriye gerek yok.
Cannavaro: ‘Dear Juve, I will repay you’
Real Madrid defender Fabio Cannavaro told Tuttosport: “I know I have a debt towards Juve and their fans, because they loved me and my departure was a big blow. Will I come back? It’s nice to hear they are still interested in me, we will see at the end of the season. If we both want it, we will find a way.
Merak ediyorum 07-08 sezonunda ınter liler nasıl yorum yapacaklar... Juventusun nasılda hegün interi yendigi unutuluyor... Ligin sahibi gri geliyo ve milanda - ile başlamıcak görürüz bu sezon ınteri...
fıratcan_bjk sallamadan yorum yapma.Benim de Inter'i sevmediğimi bilen vardır.Hatta birkaç mesajımda da yazmışımdır.Ama bazı kişilerin özellikle Juve taraftarlarının başlarına taş düşse Inter'den bilecek seviyeye geldiğini gördüğüm için savunuyorum Inter'i.Kendi takımlarının temizlilikleri(!) belliyken paso dışarıyla uğraşma özellikle Inter'le uğraşmalarına bir türlü anlam veremiyorum.
Fark varmıdır iki takım arasında?Vardır
Biri Seria A'da öyle veya böyle lider birkaç hafta sonra şampiyonluğunu ilan edecek
Diğeri Seria B'de
Farkı 100 defa tüm ayrıntısıyla anlattım.Birinin moratti'si telekom şirketi,casusları var.Diğerinin 29 şampiyonluğu var.
Çeyrek Final'e çıkacak son 4 takım, Çarşamba gecesi yapılan karşılaşmalar ile belirlendi.
İlk maçta deplasmanda PSV'ye 1-0 yenilen Arsenal, kendi sahasında aldığı 1-1'lik beraberliğin ardından Çeyrek Final'e yükselen ekip PSV oldu.
Bayern Münih ilk karşılaşmada deplasmanda Real Madrid'e 3-2 yenilirken, rövanş karşılaşmasında, 2-1'lik galibiyetle toplamda aldığı 4-4'lük skorla üst tura çıktı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Bayern, Roy Makaay'ın 1. dakikadaki golüyle öne geçerken, 65. dakikada Ferrira da Silva Lucio'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. Van Bommel'in kırmızı kart görmesiyle kazanılan penaltıyı, Ruud van Nistelrooy, 83. dakika gole çevirdi ve karşılaşma Bayern'in üstünlüğü ile tamamlanarak, Bayern bir üst tura çıktı.
Deplasmanda aldığı 1-0'lık galibiyetin avantajıyla kendi sahasında Lille'i konuk eden Manchester United, aldığı aynı skorla üst tura çıkan diğer ekip oldu. Karşılaşmanın tek golünü, önümüzdeki hafta Manchester United'tan ayrılacak olan Henrik Larsson attı.
Gecenin uzatmalara kalan tek karşılaşmasında ise AC Milan, uzatmalarda Kaka'nın golüyle Celtic'i eleyerek, Çeyrek Final'e çıkan ekip oldu.
Salı gecesi yapılan karşılaşmalarda, Chelsea, AS Roma, Liverpool ve Valencia Çeyrek Final'e yükselen ekipler olmuştu.
Çeyrek final maçları 3/4-10/11 Nisan 2007 tarihlerinde oynanacak.
Abi sen bu yorumdan benim salladım bir yeri göster... Juventusu küme düşürülmeden önce ezmiyomuydu ınteri seri a da lider juventus ve milan olmuyomuydu hep inter gölgedeydi... Ben mesajımda senin ınterli oldugunu yada ınteri sevdigini söyledimide hatırlamıyorum... Juventus ayrıca o kadar büyük bir klupki dünyanın en iyi kalecisine sahip...
valla bu sene daha bir heyecanlı geçecek kupa herhalde
So what?
Saike
inş. manu kupayı alır
Man utd ceyrek finalde.Bu sene 2 kupayida alacagimiza eminim.
kupa artik liverpoolun diyebiliriz
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri bugün yapılacak kura çekimi ile belli oldu. Çeyrek final'de ilk maçlar 3-4 Nisan, rövanş mücadeleleri ise 10-11 Nisan'da yapılacak. Final ise 23 Mayıs'ta Atina'da oynanacak.
Eşleşmeler şu şekilde oluştu;
AC Milan - Bayern Münih
PSV Eindhoven - Liverpool FC
AS Roma - M.United
Chelsea - Valencia
İşte final yolu;
Chelsea - Valencia eşleşmesinde tur atlayan takım, PSV Eindhovan - Liverpool eşleşmesinde tur atlayan takımı ile yarı finalde karşılaşacak. Milan - Bayern Münih eşleşmesinde yarı finale yükselen takım ile AS Roma - M.United eşleşmesinde adını yarı finale yazdıran ekip ile karşılaşacak...
AC Milan - Bayern Münih=Son maclarda cikis yapan 2 takimin mücadelesi,cok keyifli olacagina eminim ve görüsüm münihin yari finale cikacagi yönünde.
PSV Eindhoven - Liverpool FC=Güzel bir mac daha,ligde bir iyi bir kötü giden liverpool sampiyonlar liginde doludizgin ilerliyor.Barcayi eleyerek büyük moral kazandilar.Bence psv arsenalden sonra liverpoolu da eleyecek gücte degil.
AS Roma - M.United=Ceyrek finalin en güzel maci.Gönlüm man utdnin kazanmasindan yana.Roma tamamen sampiyonlar ligi kupasina dikti gözünü,man utd ise hem premier lig hemde sampiyonlar ligini kazanmak istiyor.Cok keyifli mac olacak.Man utd kalite,oyuncular ve teknik direktör farkiyla romayi eler.
Chelsea - Valencia=Chelsea sampiyonluktan yavas yavas umudunu kesiyor.Sampiyonlar ligini alip taraftarlarinin gönlünü kazanmak istiyor.Valenciayi kadro ve teknik direktör farkiyla eler.
Tahminimce yari final eslesmesi böyle olur:
Chelsea-Liverpool
Man utd-Bayern Münih