1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Bobo Fransa'ya Doğru

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yaa ßırakın ALLAH Aşkına Kezman Nerdee ßoßo Nerde GüLdürme ßizi ßaran Sırf Fenerßahçe Forması Giyiyor Diye Adamı KötüLüyorsun Acaba Kezman Sizde OLsaydı Ne Dicektin Çok Merak ediyorum..!

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Yaa ßırakın ALLAH Aşkına Kezman Nerdee ßoßo Nerde GüLdürme ßizi ßaran Sırf Fenerßahçe Forması Giyiyor Diye Adamı KötüLüyorsun Acaba Kezman Sizde OLsaydı Ne Dicektin Çok Merak ediyorum..!
    Derhal iyi top oynamasini yoksa kulüpten satilmasi gerektigini söyleyecektim.Galatasarayda benim gitmesini istedigim sürüyle adam var.Mesela inamoto,ilic,cihan,necati.Bunlarin hepsi kariyerinde milli takimlarda oynamis ve belirli zamanlarda basarili olmus kisiler.Bak bunlar galatasaray formasi giyiyor hatta necati gecen sene 18 gol atti,ilic 13 gol atti ama ben onlarin gitmesi gerektigini düsünüyorum.Kezman fenerbahceye yararli olamaz.Fenerbahce onu satip daha iyi pivot santrafor almasi gerekiyor.Zararin neresinden dönülse kardir.

Madem kezman okadar iyi hani ne yapmis avrupada biraz anlatinda ögrenelim.Ingilterede,ispanyada neler yapmis?Hollandada gol atmak kolaydir.Ingilterede fos,ispanyada fos,türkiyede fos.Eeee hani bunun golcülügü

Mesaj Yetkileri