Gülüp geçmek istesemde kendimi tutamıyorum, cevap hakkımı kullanmak zorunda bırakılıyorum ..
Bu saydığın oyuncular ki bazıları fiyasko, her neyse Fenerbahçe avrupada çok tanındığı için mi yoksa ödediğiniz yüksek ücretler için mi geldi .. Yurt dışında insanlara Türkiye denildiğinde Galatasaray oluyor ilk söyledikleri şey .. Sen bana sizden daha çok tanınıyoruz diyorsun .. İlginç gerçekten ..
hahahaha bizden dahami cok taniniyonuz![]()
Ben bu lafi duydumya simdi gidip catidan atlamak istiyorum![]()
Gel bakalim avrupaya kim daha cok taniniyor?
Daha 5 sene evvel vieri fenerbahcede kim?galatasaraydami oynuyor derken sen ne taninmasindan bahsediyon
Aaaa pardon siz sampiyonlar liginde 0 cekmistiniz demi. uefada 2.tura cikmistiniz demii.Sonra hollandanin 3.siradaki takima elendiniz,fiyasko transferler bu yüzden adiniz duyulmus olabilir.
Arkadasim hem bizi kiskirtiyon mesajlarinla hemde tartisma yaratmayin diyon,ne bicim bir insansin senya,keske senle bu laflari yüzyüze konusabilsekdik.INAN COK ISTERDIM SENLE BUNLARI YÜZYÜZE KONUSMAK![]()
Ne yapalim abisi sizin kadar basarili olamiyoruz.Cok isterdik avrupada 0 cekmeyi ama olmuyor beceremiyoruz.Illa bi avrupa devini yenipte geliyoruz.Olmuyor üzgünüm.Sizin gibi fostan bir lig olan hollanda liginin 3.sirasindaki takima elenmek cok istiyoruz.Nasil bir duygu tatmak istiyoruz.