1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Robinho sürprizi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Doğru avrupada falan acaip başarınız var zaten .. Herkes tanıyor Fenerbahçe'yi ..
    Sizden Daha Cok Tanindigimiz Kesin.
    Son 6 yilda Ortega,Hooijdonk,Alex,Appiah,Anelka,Kezman gibi yildizlari kim getirdi bu ülkeye?? Gs ancak avrupada bitmis 30 yas ustu futbolcu getirebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Son 6 yilda Ortega,Hooijdonk,Alex,Appiah,Anelka,Kezman gibi yildizlari kim getirdi bu ülkeye?? Gs ancak avrupada bitmis 30 yas ustu futbolcu getirebilir.
    bizden daha mı cok tanınıyosunuz şaka heralde bu yorumsuz yani ne diyim ki bu lafa

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by zargı View Post
    bizden daha mı cok tanınıyosunuz şaka heralde bu yorumsuz yani ne diyim ki bu lafa
    Taraftarimizla stadimizla tesislerimizle kadromuzla size fark atmis durumdayiz. Bunu artik kabullenin her Fenerbahce basligina tartisma yaratacak mesajlar yazmayi kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftarimizla stadimizla tesislerimizle kadromuzla size fark atmis durumdayiz. Bunu artik kabullenin her Fenerbahce basligina tartisma yaratacak mesajlar yazmayi kesin.

Emir kipi kullanarak konuşmasan, yönetici falan değilsin .. Bize nasıl davranacağımızı da söyleyemezsin ..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Talking

kardeşim tartışmayı yazıları okursan sizin başlattıgınızı görürsün.Bu arada biz Türkiyeden değil dünyadan bahsediyoruz sen kalkıp fener avrupada Galatasaray'dan daha cok tanınıyo diyosun yani söylediğine kendin inanıyomusun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gülüp geçmek istesemde kendimi tutamıyorum, cevap hakkımı kullanmak zorunda bırakılıyorum ..
    Bu saydığın oyuncular ki bazıları fiyasko, her neyse Fenerbahçe avrupada çok tanındığı için mi yoksa ödediğiniz yüksek ücretler için mi geldi .. Yurt dışında insanlara Türkiye denildiğinde Galatasaray oluyor ilk söyledikleri şey .. Sen bana sizden daha çok tanınıyoruz diyorsun .. İlginç gerçekten ..

hahahaha bizden dahami cok taniniyonuz

Ben bu lafi duydumya simdi gidip catidan atlamak istiyorum

Gel bakalim avrupaya kim daha cok taniniyor?

Daha 5 sene evvel vieri fenerbahcede kim?galatasaraydami oynuyor derken sen ne taninmasindan bahsediyon

Aaaa pardon siz sampiyonlar liginde 0 cekmistiniz demi. uefada 2.tura cikmistiniz demii.Sonra hollandanin 3.siradaki takima elendiniz,fiyasko transferler bu yüzden adiniz duyulmus olabilir.

Arkadasim hem bizi kiskirtiyon mesajlarinla hemde tartisma yaratmayin diyon,ne bicim bir insansin senya,keske senle bu laflari yüzyüze konusabilsekdik.INAN COK ISTERDIM SENLE BUNLARI YÜZYÜZE KONUSMAK

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadasim hem bizi kiskirtiyon mesajlarinla hemde tartisma yaratmayin diyon,ne bicim bir insansin senya,keske senle bu laflari yüzyüze konusabilsekdik.INAN COK ISTERDIM SENLE BUNLARI YÜZYÜZE KONUSMAK
    Sizin yazdiginiz mesajlari görünce mecburen yanit vermek zorunda kaldim yoksa tartismayi baslatan ben degilim

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    hahahaha bizden dahami cok taniniyonuz

Ben bu lafi duydumya simdi gidip catidan atlamak istiyorum

Gel bakalim avrupaya kim daha cok taniniyor?

Daha 5 sene evvel vieri fenerbahcede kim?galatasaraydami oynuyor derken sen ne taninmasindan bahsediyon

Aaaa pardon siz sampiyonlar liginde 0 cekmistiniz demi. uefada 2.tura cikmistiniz demii.Sonra hollandanin 3.siradaki takima elendiniz,fiyasko transferler bu yüzden adiniz duyulmus olabilir.

AtLa o zmn Baran Çatıdan Seni Tutan Yok En FazLa ÖLürsün..!

Mesaj Yetkileri