Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 75 sonuç

Konu: Robinho sürprizi

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    hahahaha!!
    Robinho kalitesinde bir futbolcu Türkiyeye gelirse gelecegi tek takim vardir oda FENERBAHCE.
    Robinho gelse avrupada final oynayacagi takima gelmek ister.2.tura dahi cikamayan takima milyar dolarlari versede gelmek istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Robinho Türkiye denilince akla gelen ilk takım olan GALATASARAY'a gelir ancak.Zaten kiralıkmış.Paraya ne gerek var.Sadece maaş veririz o kadar.Tutupda CL'de 0 çeken Fenere mi yoksa UEFA , SUPER KUPA almış GALATASARAY'a mı gidecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftarimizla stadimizla tesislerimizle kadromuzla size fark atmis durumdayiz. Bunu artik kabullenin her Fenerbahce basligina tartisma yaratacak mesajlar yazmayi kesin.

Emir kipi kullanarak konuşmasan, yönetici falan değilsin .. Bize nasıl davranacağımızı da söyleyemezsin ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya işte fotomaç farkı abi bu ne ya robinho nun ne işi war :@

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Talking

Taraftarimizla stadimizla tesislerimizle kadromuzla size fark atmis durumdayiz. Bunu artik kabullenin her Fenerbahce basligina tartisma yaratacak mesajlar yazmayi kesin.
    kardeşim tartışmayı yazıları okursan sizin başlattıgınızı görürsün.Bu arada biz Türkiyeden değil dünyadan bahsediyoruz sen kalkıp fener avrupada Galatasaray'dan daha cok tanınıyo diyosun yani söylediğine kendin inanıyomusun

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Robinho gelse avrupada final oynayacagi takima gelmek ister.2.tura dahi cikamayan takima milyar dolarlari versede gelmek istemez.
    Ben Robinho gelecek diye birsey demedim.
    Arkadas türkiyeye gelir ama fenere gelmez demis. Ona yanit verdim yoksa Robinho nun Türkiyeye gelecegine inanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ikiz Kulede

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Robinho Türkiye denilince akla gelen ilk takım olan GALATASARAY'a gelir ancak.Zaten kiralıkmış.Paraya ne gerek var.Sadece maaş veririz o kadar.Tutupda CL'de 0 çeken Fenere mi yoksa UEFA , SUPER KUPA almış GALATASARAY'a mı gidecek...
    he piresi hamiti manichi danimarkali keli arjantinligi galiardomurdur nedir getiren cimbom

he bunlar sizin uefa kupaniz oldugu icin mi gelmedi yoksa paraniz olmadigi icin mi getireilemedi???????

fb ancak hava alir

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Gs Robinho nun formasini getirebilir Türkiyeye.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßu Sene Ne oLdu Sizide gördük bordeuxu ßiLe Geçemediniz HaLa Konuşuyonuz..!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Istanbulda 3-0 gibi bir skorla ezdigimiz PSV ye bile yenildiler hala konusuyolar

Sizden Daha Cok Tanindigimiz Kesin.
    Son 6 yilda Ortega,Hooijdonk,Alex,Appiah,Anelka,Kezman gibi yildizlari kim getirdi bu ülkeye?? Gs ancak avrupada bitmis 30 yas ustu futbolcu getirebilir.
    hahahaha bizden dahami cok taniniyonuz

Ben bu lafi duydumya simdi gidip catidan atlamak istiyorum

Gel bakalim avrupaya kim daha cok taniniyor?

Daha 5 sene evvel vieri fenerbahcede kim?galatasaraydami oynuyor derken sen ne taninmasindan bahsediyon

Aaaa pardon siz sampiyonlar liginde 0 cekmistiniz demi. uefada 2.tura cikmistiniz demii.Sonra hollandanin 3.siradaki takima elendiniz,fiyasko transferler bu yüzden adiniz duyulmus olabilir.

Arkadasim hem bizi kiskirtiyon mesajlarinla hemde tartisma yaratmayin diyon,ne bicim bir insansin senya,keske senle bu laflari yüzyüze konusabilsekdik.INAN COK ISTERDIM SENLE BUNLARI YÜZYÜZE KONUSMAK

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by SaRouMaNe View Post
    he piresi hamiti manichi danimarkali keli arjantinligi galiardomurdur nedir getiren cimbom

he bunlar sizin uefa kupaniz oldugu icin mi gelmedi yoksa paraniz olmadigi icin mi getireilemedi???????

fb ancak hava alir
    Siz sanki getirdinizde o oyuncuları.Ayrıca Robinho KİRALIKMIŞ paraya ne gerek var.Sadece MAAŞ...

FB ANCAK HAVA ALIR MESAJIDA TAM OTURMUŞ YANİ

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßizim 0 çektiğimiz Gruba bak Sizin Bu sene Uefa'ya dağiL gidemediğiniz Ve Sonuncu oLduğunuz Gruba Bak..!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Arkadasim hem bizi kiskirtiyon mesajlarinla hemde tartisma yaratmayin diyon,ne bicim bir insansin senya,keske senle bu laflari yüzyüze konusabilsekdik.INAN COK ISTERDIM SENLE BUNLARI YÜZYÜZE KONUSMAK
    Sizin yazdiginiz mesajlari görünce mecburen yanit vermek zorunda kaldim yoksa tartismayi baslatan ben degilim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu konuya bir daha mesaj atmam, attığım mesajlar için harcadığım zamana da üzülüyorum .. Seviye yerlerde ...

Ayrıca bir daha seviyesiz tartışmalara girersem adam değilim ..

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Ne yapalim abisi sizin kadar basarili olamiyoruz.Cok isterdik avrupada 0 cekmeyi ama olmuyor beceremiyoruz.Illa bi avrupa devini yenipte geliyoruz.Olmuyor üzgünüm.Sizin gibi fostan bir lig olan hollanda liginin 3.sirasindaki takima elenmek cok istiyoruz.Nasil bir duygu tatmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

hahahaha bizden dahami cok taniniyonuz

Ben bu lafi duydumya simdi gidip catidan atlamak istiyorum

Gel bakalim avrupaya kim daha cok taniniyor?

Daha 5 sene evvel vieri fenerbahcede kim?galatasaraydami oynuyor derken sen ne taninmasindan bahsediyon

Aaaa pardon siz sampiyonlar liginde 0 cekmistiniz demi. uefada 2.tura cikmistiniz demii.Sonra hollandanin 3.siradaki takima elendiniz,fiyasko transferler bu yüzden adiniz duyulmus olabilir.

AtLa o zmn Baran Çatıdan Seni Tutan Yok En FazLa ÖLürsün..!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ne yapalim abisi sizin kadar basarili olamiyoruz.Cok isterdik avrupada 0 cekmeyi ama olmuyor beceremiyoruz.Illa bi avrupa devini yenipte geliyoruz.Olmuyor üzgünüm.Sizin gibi fostan bir lig olan hollanda liginin 3.sirasindaki takima elenmek cok istiyoruz.Nasil bir duygu tatmak istiyoruz.
    Siz o duygunun daha beterini Tromsö ile tattiniz ya
    Ne cabuk unuttunuz daha gecen seneyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yöneticiler artık bu konuya kapatsa çünkü;birazdan çok büyük gerginlikler çıkabilirr. git gide ortam geriliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fostan ßir Lig Diyon Ama O Ligde Psv'de var Siz Ne yaptınız Psvye Hem Öyle abisi felan Demeye Hiç Hakkın yok Lütfen Düzgün Konuş..!

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Talking

yaa sen pendik'e elenmişsin kalkmış Galatasaray laf atıyosun önce bizim basardıklarımızı basarın sonra konusun.Kedi uzanamadıgı ciğere mındar dermiş.

Nesil
    2006
    Yer

Biz 2 senedir bir değişikliği olmayan bir kadroyla yenildik.Ayrıca o hava şartlarında adamlar size o stadda 5 atardı.Adamlar Chelsea'yi bile yenmişler.

Siz ise Milyonlarca dolar akıtarak sürekli değiştirdiğiniz oyuncularınızla yenildiniz.Sence hangisi daha kötü...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yazmıyorum yazmıyorum diyorum kendimi tutamıyorum .. Kendime verdiğim sözleri çiğniyorum ..

Sezon 1992-1993 -- Sigma Olomouc: 7 - Fenerbahçe:1

Başka söze gerek var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Neyse bu konuya daha fazla mesaj atip seviyemi düsürmek istemiyorum bu son mesajimdir.

Himm evet ya biz trömsöyle elenmistik dogru.Ama bu pendikin yerini tutmuyor ya,sampiyonlar liginde final oynuyacaz diye gidip 0 cekmenin yerini tutmuyor ya.Bi anlatsana bakalim pendik macindan sonra olanlari.Hani rüstüyü dövenleri.Bunlari da unutmayin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ikiz Kulede

Siz sanki getirdinizde o oyuncuları.Ayrıca Robinho KİRALIKMIŞ paraya ne gerek var.Sadece MAAŞ...

FB ANCAK HAVA ALIR MESAJIDA TAM OTURMUŞ YANİ
    ama maniche danimarkali kel vs vss bonservisi elindeydi yani beles

biz o oyuncularin pesinde degiliz ki biz appiah gibilerin pesinden kostuk

kira parasi odenmiyecek sanki!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ufak atın civcivler yesin..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alllah Allaaaaaaaaah Gelmiyecek bi adam için niye tartışıyosunuz gelsin tartışırsınız . Avrupada tanın takım için ise söylicek birşey bulamıyorum herşey belgelerde kanıtlı zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yazmıyorum yazmıyorum diyorum kendimi tutamıyorum .. Kendime verdiğim sözleri çiğniyorum ..

Sezon 1992-1993 -- Sigma Olomouc: 7 - Fenerbahçe:1

Başka söze gerek var mı ?
    Sezon 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6 GaLatasaray 0
    YeterLi oLur HeraLde..!

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by SaRouMaNe View Post
    biz o oyuncularin pesinde degiliz ki
    Çünkü anladınız size gelmeyeceklerini...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri