Robinho Türkiye denilince akla gelen ilk takım olan GALATASARAY'a gelir ancak.Zaten kiralıkmış.Paraya ne gerek var.Sadece maaş veririz o kadar.Tutupda CL'de 0 çeken Fenere mi yoksa UEFA , SUPER KUPA almış GALATASARAY'a mı gidecek...
ya işte fotomaç farkı abi bu ne ya robinho nun ne işi war :@
Gs Robinho nun formasini getirebilir Türkiyeye.![]()
hahahaha bizden dahami cok taniniyonuz![]()
Ben bu lafi duydumya simdi gidip catidan atlamak istiyorum![]()
Gel bakalim avrupaya kim daha cok taniniyor?
Daha 5 sene evvel vieri fenerbahcede kim?galatasaraydami oynuyor derken sen ne taninmasindan bahsediyon
Aaaa pardon siz sampiyonlar liginde 0 cekmistiniz demi. uefada 2.tura cikmistiniz demii.Sonra hollandanin 3.siradaki takima elendiniz,fiyasko transferler bu yüzden adiniz duyulmus olabilir.
Arkadasim hem bizi kiskirtiyon mesajlarinla hemde tartisma yaratmayin diyon,ne bicim bir insansin senya,keske senle bu laflari yüzyüze konusabilsekdik.INAN COK ISTERDIM SENLE BUNLARI YÜZYÜZE KONUSMAK![]()
Bu konuya bir daha mesaj atmam, attığım mesajlar için harcadığım zamana da üzülüyorum .. Seviye yerlerde ...
Ayrıca bir daha seviyesiz tartışmalara girersem adam değilim ..
Ne yapalim abisi sizin kadar basarili olamiyoruz.Cok isterdik avrupada 0 cekmeyi ama olmuyor beceremiyoruz.Illa bi avrupa devini yenipte geliyoruz.Olmuyor üzgünüm.Sizin gibi fostan bir lig olan hollanda liginin 3.sirasindaki takima elenmek cok istiyoruz.Nasil bir duygu tatmak istiyoruz.
yöneticiler artık bu konuya kapatsa çünkü;birazdan çok büyük gerginlikler çıkabilirr. git gide ortam geriliyor..
Neyse bu konuya daha fazla mesaj atip seviyemi düsürmek istemiyorum bu son mesajimdir.
Ufak atın civcivler yesin..![]()
Alllah Allaaaaaaaaah Gelmiyecek bi adam için niye tartışıyosunuz gelsin tartışırsınız . Avrupada tanın takım için ise söylicek birşey bulamıyorum herşey belgelerde kanıtlı zaten
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved