Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Gec bu reklam kokan hareketleri,ne fanatizminden bahsediyon sen?

Bende diyorumki türkiye 2.liginden bir defans oyuncusu gitse o KITA ya orada cok basarili olur.Ne yani simdi defans olmayan bir yerde en iyi defans secilmiste ne olmus.Fenerbahce maclarini ben izlemiyorum sadece özetini izliyorum.Izlememe de gerek yok.Luganonun performansina iyi diyorsunya aslinda sen burada fanatizm yapiyon.Yaw allah carpar insani ya.Göz var nizam var.Adam paso faul yapiyor.Hakemler ona cok iyi davraniyor yoksa kart rekoru kirardi türkiyede.Luganoya iyi diyen biriyle aslinda ben futbol konusmam.Herkes diyor lugano kötü siz diyorsunuz iyi.Bekleyin yakinda onu luciano gibi kovarsiniz ozaman ben bu mesajini gösteririm sana.Nedense size gelen tüm oyuncular mükemmel oluyor ama ben daha marifetlerini göremedim.
Ben diyorum ki sana, o kıtadaki tüm takımların kadrolarına bak, defans oyuncularına bak, ondan sonra o kıtada futbolcu var mı yok mu gel burda bana söyle.

Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemeyip de, sadece özeti izleyen biri gelip burada Lugano hakkında yorum yapıyorsa, ona cevap bile vermem gereksiz aslında 90 dakika maç izlemiyorsun Fenerbahçe'nin, bunu da söylüyorsun, gelip Lugano şöyle Lugano böyle diyorsun Özete göre yorum

Sen özette Lugano'nun faul yaptığı pozisyonları görüyorsun herhalde ki, sürekli faul yaptığını söylüyorsun Kart rekoru kırsa Avrupa'da da kırardı merak etme, UEFA maçlarında nedense kart rekoru kırmadı

Luciano'nun bu takımdan neden ayrıldığını biliyor musun? Sakatlığından dolayı ayrıldı, uzun sürecek sakatlığından dolayı... Kötü performansından falan değil. Bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen

Bizim yabancılarımızdan Deivid'i beğenmiyorum sadece, diğerleri iyi, marifetlerini sene sonu görürsün kupayı kaldırırken