Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Fanatizmi bırak istersen!

1- Güney Amerika'daki defans oyuncularını tek tek saymayacağım burada, gidip kendin araştır, kimler var kimler yok.
2- Koskoca bir kıtanın en iyi defans oyuncusu olmak... Servet acaba Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu mu, kıtayı geçtim, Türkiye'nin diyorum bak
3- Lugano Güney Amerika'nın en iyi takımlarından biri olan Sao Paulo'da oynadı. Uruguay milli takımının kaptanı ve Sao Paulo'dayken milyonların sevgilisiydi.
4- Turkcell SüperLig'i, daha doğrusu Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemiyor, sadece özet görüntülerini izliyorsun, veya özeti de izlemeyip sadece köşe yazarlarını okuyorsun, veya futbol yorumcularını dinliyorsun. Lugano'nun Türkiye performansı berbat diyen biriyle ben futbol konuşmam. Bana söyle hangi maçta Lugano senin deyiminle BERBAT bir performans sergiledi? Söyle ki, sezon başından beri tüm Fenerbahçe maçlarını izlemiş biri olarak sana bunun cevabını verebileyim.
Gec bu reklam kokan hareketleri,ne fanatizminden bahsediyon sen?

Bende diyorumki türkiye 2.liginden bir defans oyuncusu gitse o KITA ya orada cok basarili olur.Ne yani simdi defans olmayan bir yerde en iyi defans secilmiste ne olmus.Fenerbahce maclarini ben izlemiyorum sadece özetini izliyorum.Izlememe de gerek yok.Luganonun performansina iyi diyorsunya aslinda sen burada fanatizm yapiyon.Yaw allah carpar insani ya.Göz var nizam var.Adam paso faul yapiyor.Hakemler ona cok iyi davraniyor yoksa kart rekoru kirardi türkiyede.Luganoya iyi diyen biriyle aslinda ben futbol konusmam.Herkes diyor lugano kötü siz diyorsunuz iyi.Bekleyin yakinda onu luciano gibi kovarsiniz ozaman ben bu mesajini gösteririm sana.Nedense size gelen tüm oyuncular mükemmel oluyor ama ben daha marifetlerini göremedim.