Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 147 arası toplam 147 sonuç

Konu: 24. Hafta Fenerbahçe - Konyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Turkcell Süper Lig'de F.Bahçe'ye 3-0 mağlup olan Konyaspor'da Başkan Ahmet Şan, maç sonunda oldukça ilginç açıklamalar yaptıı.

Ahmet Şan, futbola Türkiye'de farklı bir biçimde bakıldığını söylerken, "Futbolu spor olarak görmek gerekiyor. Mağlup olduk fakat güzel bir atmosferde herkes evine rahat gidiyor. Güzel güzel yenilip gidiyoruz. Acaba yenilmeseydik berabere kalsaydık neler olurdu? Burada başka şeyler de var. Şimdi onlardan bahsedemiyorum. Medyanın futbolda tansiyonu yükseltmemesi gerekli" dedi.

İstanbul'da rakiplerinin kendilerini iyi ağırlayamadığından da yakınan Başkan Şan, "Bizim Konya’da rakip takımlara gösterdiğimiz misafirperverliği İstanbul’da göremiyoruz. Futbolu bu kadar büyütmemeliyiz. Bu sadece bir spor. Bunu unutmamak lazım" ifadelerini kullandı.

Bu arada Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da maçtan sonra karşılaşmayı değerlendirdi. Sağlam "İlk yarının uzatma dakikasında yediğimiz gol oyun planımızı bozdu. Golden önce oyunun hakimiyeti bizdeydi. 3-0’ken bile maçı çevirmek için çabaladık ancak oyun disiplininden koptuk. Bu bize yakışmadı. F.Bahçe’yi kutluyorum" dedi

konyanin ceza sahasi icerisinde neredeyse pozisyonu yok...

alex mukemel oynamis gorusmeler etkili olmus...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

geçen haftaya göre bayağı istekli bi fb..tebrikler

Uzun bir aradan sonra rahat bir maç izledim. Hep stresli, sıkıntılı maçlar izliyorduk, kötü futbol oluyordu, ama bugün iyi oynadık ve net bir skorla maçı kazandık.

Alex sahanın yıldızıydı, çok iyi oynadı. Daha bir istekli, azimli oynadı bugün, haftaiçi yapılmış olan görüşmelerin etkisi olsa gerek. Veya yönetim ciddi şekilde Alex'i uyarmışa benziyor.

Kezman çok pozisyon kaçırdı, Tuncay da öyle. Hele son dakika kaçan gol saç baş yoldurttu.

Sonuçta kazandık, tebrik ederim takımımızı, umarım yarın rakiplerimiz puan kaybeder.

kezman formasini basina gecirdigi icin sari kart gormus

lugano koner kulanilmadan itis kalkislar yuzunden sari kart gormus NORMAL BIR HAKEM OLSAYDI sadece uyarirdi

Alex ceza sahanin hemen dibinde yere indiriliyor hakemden ses yok

hep kilit oyuncularimiz sari kart goruyor hemde bos sari kartlar

sezon basliyali neredeyse ilk defa tam kadro ciktik

dunyada esi benzeri yok penalti kulanmadan lideriz hemde 10 puan

fbyi tebrik ederim böle bi maç lazımdı fener

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 19 07 2007 View Post
    kezman formasini basina gecirdigi icin sari kart gormus

lugano koner kulanilmadan itis kalkislar yuzunden sari kart gormus NORMAL BIR HAKEM OLSAYDI sadece uyarirdi

Alex ceza sahanin hemen dibinde yere indiriliyor hakemden ses yok

hep kilit oyuncularimiz sari kart goruyor hemde bos sari kartlar

sezon basliyali neredeyse ilk defa tam kadro ciktik

dunyada esi benzeri yok penalti kulanmadan lideriz hemde 10 puan
    Kezman kurallar gereği gördü doğru bir karar. Ama boş bir karttı.

İnşallah 34 hafta boyunca penaltı görmeyecez hedefimiz bu.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kezman kurallar gereği gördü doğru bir karar. Ama boş bir karttı.

İnşallah 34 hafta boyunca penaltı görmeyecez hedefimiz bu.
    nasil kular geregi?

formayi cikartmadi sadece avea lgosu olan yeri yuzune yapistirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

nasil kular geregi?

formayi cikartmadi sadece avea lgosu olan yeri yuzune yapistirdi.

formayla yüzünü kapatmanın cezası sarı kart...

Quote Originally Posted by avniaker View Post

formayla yüzünü kapatmanın cezası sarı kart...
    ilginç....

Nesil
    2006

ilginç....
    İlginç değil, kural spikerde açıklama yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi maç, güzel skor.

İlk yarı 1 uzaktan şutları haricinde Konya'nın pek tehlikesi olmadı. FB ilk yarı çok çabuk ataklara çıkamadı ve ilerde çoğalamadığı için pozisyon bulmakta zorlandı. İlk yarının sonlarına doğru ağırlığını iyice hissettirdi FB ve gol geliyorum dedirtti. Nitekim ilk yarı bitmeden golü bulduk.

Biz Alex'i eleştirirken kötü oyuncu diye eleştirmiyorduk, mücadele etmiyor diye eleştiriyorduk. Kornerleri bile çok etkisiz kullanıyordu ama bugün uzun haftalar sonucunda duran toptan 2 gol bulduk bu da sevindirici.

Kezman'ın gol atması da bir diğer sevindirici olay. Uzun zaman sonra Aurelio da eski Aurelio gibi oynadı. İlk yarı ortasaha iyi işledi ve çok top çaldı, Konya'nın kaleye gelmesini engelledi.

Defansın 2 önemli oyuncusunun gelmesi de takıma olumlu yansımış. Konya artık bilinçsiz saldırmaya başlayana kadar pozisyon vermediler pek. Bir de Lugano sarı gördü ama o itişmelerde hep sarı çıkma maçlar tamamlanmaz ki TV'de bile göremedik hangi hareketten karşılıklı sarı kart gördüklerini.

Bir de kaçırdığımız goller var. 5-6 olabilirdi bugün ama Tuncay'ın isabetsiz şutları farkı engelledi.

Uzun bir aradan sonra rahat bir maç izledim, fazla pozisyon vermedik, bol pozisyon bulduk, maç öncesi de belirtmiştim bugün galibiyet önemli diye. 3 puan aldık mutluyuz, şimdi yarın rakiplerin puan kaybetmesini bekliyor olacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrik ediyorum net skorla 3 puanı aldınız umarım seri yapmazsınız
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerßahçeyi İlk Defa ßu Kadar İstekLi Gördüm TeßrikLer..!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyiler mutlaka kazanır..

Helal olsun Fenerbahçe'me

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Fenerbahçe iyi oynadı kazandı.Ama zaten rakip Konya'da güçsüz bir takım...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

fb tebrik ederiz...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kanat adamlarının oyuna katkısı skoru getirdi.Başlarda söylemiştim.Kezmanın golden sonraki hırsı beni mutlu etti sonunda şeytanın bacağını kırdı.BATMAN BEGINS!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Batman Returns!

Kezman bundan sonraki haftalarda da bu attığı golün verdiği moral ve hırsla gollerini sıralayacak, kendini bulacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Alexin golü çok hoşuma gitti.Ayrıca dün Kezman Ve Tuncay biraz şanssızlardı.Kezman bir gol attı fakat bir kaç tanede gollük pozisyonu harcadı.Aynen Tuncay'ında kaçırmaması gereken pozisyonlar vardı.Sonuç olarak yine süper bir futbol oynamadık ama bunada şükür.Bence skorun yine de bizi aldatmaması gerekir.Haftaya Bursa deplasmanındayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

tebrik ederim fenerbahçeyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Messi de dun formasini cikardi ben kart falan gormedim !!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Orasi ispanya burasi Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Messi Yapınca ßişey oLmaz Kezman Yapınca Sarı Kart Hakem Utanmasa Kırmızı Verecek Formasını Başına Geçirdiği İçin ßide Sorar Kezman Neden GoL Attın.!!!

Nesil
    2006

Kurallara göre formayı yüzüne kapatmak ve çıkarmak yasak. Yarım bir şekilde çıkarman serbest. Eğer yarım bir şekilde çıkartıyorsan içine giydiğin t-shirtte herhangibi bir mesaj gönderici yazı olmayacak.

Ayrıca orası İspanya burası Türkiye kurallar farklıdır. Orada tamamen de çıkartabiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kurallara göre formayı yüzüne kapatmak ve çıkarmak yasak. Yarım bir şekilde çıkarman serbest. Eğer yarım bir şekilde çıkartıyorsan içine giydiğin t-shirtte herhangibi bir mesaj gönderici yazı olmayacak.

Ayrıca orası İspanya burası Türkiye kurallar farklıdır. Orada tamamen de çıkartabiliyorsun.
    Sorun Zaten ßurda Orası İspanya ßurası Türkiye.!!!

Nesil
    2006

Default F.Bahçe'den Ahmet Şan'a cevap!

Fenerbahçe Kulübü, Konyaspor ile dün oynanan lig maçının ardından Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan'ın yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Fenerbahçe Kulübü adına resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbol takımımız ile Konyaspor arasında dün oynanan Turkcell Süper Lig mücadelesinin ardından Konyaspor Başkanı Sayın Ahmet Şan'ın yaptığı açıklamalar bizleri hem üzmüş hem de hayrete düşürmüştür. Sayın Şan İstanbul'da iyi ağırlanmadıklarını, protokol tribününde içtikleri çaya, suya para verdiklerini ve misafirperverlik göremediklerini iddia etmiştir'' denildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, Konyaspor delegasyonu için 15'i Fenerbahçe protokolüne ait bölümden olmak üzere toplam 40 bilet verdiği ve maç öncesinde maça davetli olan kişileri tesislerinde ağırladığı belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile kendileri ile birlikte yemek yenilmiştir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da işleri dolayısıyla maçın başlamasına az bir süre kala gelmiş olmasına rağmen Sayın Şan'ın yanına gitmiş ve kendileri ile ilgilenmiştir. Bu süre zarfında da başkan vekilimiz Sayın Nihat Özdemir, asbaşkanlarımızdan Sayın Murat Özaydınlı, ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz delegasyon ile bizzat ilgilenmiş ve kendilerine her konuda yardımcı olmuşlardır.

Burada bilinmesi gereken önemli bir nokta ise şudur; Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun protokol tribününde Fenerbahçe Spor Kulübü'nü temsilen sadece başkanımız Sayın Aziz Yıldırım oturur. Başkanımız dışındaki yönetim kurulu üyelerimiz stadımızda bulunan özel yönetim locasında maç izlerler. Protokol tribünün idaresi ve işletmesi tamamen Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne aittir. Dolayısıyla o bölümdeki ikram ve ağırlamadan Gençlik Spor İl Müdürlüğü sorumludur. Konyaspor delegasyonu eğer buradaki ağırlamadan memnun kalmamışlar ise bu şikayetlerini kameralar karşısında Fenerbahçe yönetimini suçlayarak değil Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne resmi başvuru ile iletmelidirler. Çünkü söz konusu tribünün sorumluluğu tamamen devlete aittir.

Bu uygulamayı son derece iyi bilen Konyaspor başkanı Sayın Şan'ın açıklamalarını, Fenerbahçe'yi antipatik göstermeye yönelik olarak algıladığımızı bildirir ve kendisinden bu yanlış tavrı düzeltecek girişimde bulunmasını bekleriz.''

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri