Uefa Kupasinda gruplar biraz once belli oldu.
Kura cekiminde cekochan tvde oraadydi..
Fenerbahcenin Uefa kupasina katilan tek Turk takimi olmasi Fenerbahceyi kura cekiminde 4.Torbaya yerlestirdi.
Iste Fenerbahcenin Uefa Kupasindaki rakipleri..
Iste D Grubundaki takimlarin temsilcilerinden aciklamalar
Panatinhaikos Baskani Giannis Vardinogiannis=
Bu kupaya 1.Torbadan katilmamiz cok iyi birr avantaj oldu bizim icin.Cok zor bir gruba dustuk.Paris SG ve Fenerbahce takimlari cok tehlikeli takimlar.Ama bizim bu kupada hedefimiz sampiyonluk.
Paris SaintGermain Futbol Direktoru Bertrand Reazzeau=Zor bir gruba dustugumuzu soyleyebilirim.Zor maclar olacak![]()
Dynamo Kyiv T.Direktoru Anatoliy Demjanenko=Biz Dinamo Kiev olarak onumuze kim cikarsa ciksin yenmeye(!) calisacagiz.Bu grupta bence bizi en cok zorlayacak ekip Fenerbahce olur.![]()
Fenerbahce Teknik Direktoru Mert Ceken=Bu kupada artik zor mac kolay mac diye bir sey kalmadi.Her an herseyin olabilecegi bir gruba dustuk.Takimima guveniyorum ve 100.yilimizda gruptan cikip yolumuza adim adim devam edecegimizi dusunuyorum.
Frankfurt Futbol Direktoru Rainer Falkenhaidin ise kura cekimi sonrasi hizla mekandan ayrildigi gozlendi...![]()
Kura cekiminden sonra leptopuma gelen mesaj beni sok etmisti.
Ne yapacagimi sasirmistim.Volkan ve Serdara kalmisti kale..Turkiye ye donunce takimla ankaraspor maci hazirliklarina basladim.
Ankaraspor macinda neler yasandi???
Birazdan..........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sadece okuyosunuz yorumda isterimyorum yapinki kendi hikayemi dahada gelistireyim
![]()