En basta soyleyeyim bu kariyeri yazarken Cagri abi Emrah abi ve Cumhur Korkut kardesin kariyerlerinden esinlendigim yerle oldu.Ilham verdiler yani bana![]()
-----------------------------------------------------------
4 Senelik Almanya daki futbolculuk kariyerimden sonra kalan senelerde antrenor olarak devam etmis gecen sezonda erken emekliye ayrilmistim
1994-1995 1.FC Koln 14 5
1995-1996 1.FC Koln 26 16
1996-1997 1.FC Koln 17 9
1997-1998 1.FC Koln 20 10
1998-2000 1.FC Koln (yardimci antrenor)![]()
18 Haziran 2006 Almanya_Koln =23.17
Gece yarisi balkondan disari bakarken telefonum koln sokaklarinin sessizligini bozdu.Arayan F.Bahce asbaskani Nihat Ozdemir di.
N.O=Iyi geceler Mert rahatsiz etmiyordum umarim.
Ben=Hayir Nihat bey uyaniktim bende.
N.O=Mert kisa kesecegim.Biz Zicoyla parada anlasamadigimiz icin yollari ayirma karari aldik.Seni 2 yildir takip ediyoruzTakimin basina seni getirmek istiyoruz,senin yeterli tecruben var Fenerbahce icin.
Yarin yoneticiler senle sozlesme yapmak istiyorlar.Senin fikrin nedir?
Ben=Valla ben cok memnun olurum.Kucuklugumden beri Fenerbahce sevdalisiyim ben![]()
N.O=Tamam simdiden hayirli olsun.Yarin ilk ucakla istanbula gel Sekip (Mosturoglu)ve Mahmut(Uslu) seni orda karsilayacaklar.
Ben=Yarin gorusmek uzere o zaman
Cok heyecanliydim 100.yilini kutlayacak olan Fenerbahce nin basina gecmeme cok az kalmisti cunku.Ama kafam cok karisikti 100.yilini kutlayan bu camia bana
guveniyordu.Bir bardak soguk su ictikten sonra yatmaya gittim.![]()
19 Haziran 2006 11.45
Turkiyeye inis yapmistim.
Ozlemisim ulkemi.Karnim acikmisti.Gordugum ilk pastaneye girdim.Kahvaltimi yaptiktan sonra yola ciktim.Kukup binasindan iceri adim attim.
Icerde Aziz Yildirim,Nihat Ozdemir beni bekliyordu.
A.Y=Mert oncelikle soylemem gerekiyorki Seni takimin basina gecirmekte kararliyim.Senden 3 Kulvardada kupa bekliyorum.
Ben=Peki baskanim,teklifinizi kabul ediyorum sozlesmeyi ne zaman yapacagiz.
A.Y=Nihat getirirmisin sozlesmeyi
N.O=Peki Baskanim
Sezon sonuna kadar Fenerbahcenin teknik direktoruydum.Sozlesmeyi imzalarken bu sezon yasayacagim basarilari dusundum
Hemen tesislere gidip orda kamp programini yaptim.Almanya kampinda 2 hazirlik maci Sigma takimiyla da sezon acilis maci yapacaktik.
Hazirlik maclari tarihini belirlemistim.
17 Temmuz=Nurnberg
19 Temmuz=Aris
21 Temmuz=Sigma Olomouc
Sampiyonlar Ligi on eleme maclari yuzunden hazirlik maclarini az tutmam gerekiyordu cunku.
Hazirlik maclarinda yasananlar AZ SONRA.........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Iste hazirlik maclari
Nurnberg-Fenerbahce
Macin yildizi=Raphael Schafer
http://img410.imageshack.us/my.php?i...erbahceai0.jpg
Aris-Fenerbahce
Macin Yildizi=Volkan Demirel
http://img49.imageshack.us/my.php?image=arismaciim9.jpg
Sigma Olomouc-Fenerbahce
Macin Yildizi=Michal Veprek
http://img185.imageshack.us/my.php?i...gmamaciem5.jpg
Bu hairlik maclarindan hic birini kazanamamam taraftarin tepkisini cekmisti hele sigma macinda soyunma odasina giderken kucuk bir fenerbahce
taraftarinin bir bakisi var bana hala unutamiyorum neyse simdi sigma macinin basin toplantsi vardi.
Muhabir=Sayin Ceken 3 hazirlik macini da kazanamadi Fenerbahce bu sizi tedirgin ediyormu
Ben=Tedirgin oldugum bazi seyler var bunu kabul edebilrim yalniz bu hazirlik maclarini kazanamamiz degil tabikide...![]()
Ben takimimin iyi top oynadigini dusunuyorum.
Muhabir=Son bir sorum olacak.Bu sene Fenerbahce transfer yapacakmi yapacaksada yildizlari Fenerbahcede gorebilecekmiyiz?
Ben=Eksik gordugumuz yerlere transfer yapacagiz tabiki
Basin toplantisi bittikten sonra telefonum caldi........
Arayan kimdi?
AZ SONRA
Arkadaslar bu benim ilk kariyer hikayem elimden geldigi kadar guzel yazabilmeye calisacam insallah guzel bir calisma olur sizlerde begenirsiniz
Birazdan AVRUPA YAKASI basliyo onu seyretmeye gidicem
ama bundan sonra bu hikayemi surekli guncelleyecegimi bilmeizi isterim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar yorum yapan yokmu ya![]()
fazla ilgi yok galiba benim kariyerime
Neyse sayfanin gorunteleme sayisi 32 falan genede iyi![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hikayem ilgi gorurse oynadikca guncelleyecegim![]()
Yorum yapmaktan cekinmeyin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arayan Sampioynlar Ligindeki muhtemel rakiplerimiz olan Shakter Soligorsk-Liepajas Metalurg macini seyretmek
icin Letonya da bulunan gozlemci Senol Corluydu.
Ben=Ooo Senolcumne oldu mac bittimi?
Senol=Evet bitti Soligorsk 4-1 kazandi.
Ben=Analizlerin neler peki rakibimiz hakkinda?![]()
Senol=Simdi bu ekibin hic de hafife alinmamasi lazim.Rovneiko diye bir oyunculari var
Defanstan hic top gecirmiyor
Ben=Neyse saol sen yarin ilk ucakla don Turkiyeye hallederiz biz
Antremanlardan sonra kafamda taktik belirlemistim
Iste Fenerbahce taktigi
FC FC
AMC
MC MC MC
DL DC DC DR
GK
CeKoChAn TV
FLAS FLAS FLAS!!!!!!!!!!!
Fenerbahcenin yeni tecrubesiz teknik direktoru icin kendini gosterme sansi
26 Temmuz 2006 19.45 Belarus-Soligorsk
Shakter Soligorsk-Fenerbahce
Sampiyonlar Ligi 2.On eleme maci
http://img337.imageshack.us/my.php?image=cl21sg9.jpg
Macin yildizi=Tuncay Sanli
Macin geneli rahat gecmisti Istanbula avnatajli bir skorla donuyorduk.Mac sonu ucaga binerken taraftarlara oyle
bir bakisim vardiki merak etmeyin turu gecer gruplara kaliriz diyordum sanki........
Simdi Isvicrenin Nyon kentinde 3.On Eleme kura cekimi vardi..Nyona yoneticilerden sayin Ali Koc la beraber gidecektik
Kura cekiminde yasananlar...........
2.On eleme rovans maci.....................
AZ SONRA............