Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Edu'ya Milli görev

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Edu'ya Milli görev

Edu'ya Milli görev
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Edu, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı. Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga, sakatlanan PSV Eindhoven'lı Alex ve Benfica'lı Luisao'nun yerine Fenerbahçeli Edu ile beraber Werder Bremen'den Naldo'yu kadroya aldığı öğrenildi. Brezilya 24 Mart'ta Şili ile 27 Mart'ta da Gana ile oynayacak. Edu böylece takım arkadaşı Ganalı Appiah'a da rakip olmuş olacak. Bu arada Werder Bremenli oyuncu Naldo da ilk kez Milli Takım forması giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bu cok ii bi haber insallah Edu kendini Dungaya gösterir ve Brezilya milli takiminda kalici olur!! Kendine kotu diyenlere en iyi cevabi verir!

Nesil
    2006

Edu milli takımda oynayacak kadar iyi bir futbol sergilemiyordu ama Brezilya'dan 10 tane milli takım çıkar ve hepsi Dünya Kupasını kazanabilecek güçte takım olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zaten oyuncu sakat oldugu cagrilmis bence brezilya milli takiminda oynucak seviyede degil savunmanin isi gana macinda zor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Edu için sevindirici bir haber inşALLAH başarılı olur

milanin ilgilendigi soleniordu senenin basinda baslarda bende beyenmiordum bazilari gibi ama artik alistilar luganoyla gayet de iiler bence...........buyuk maclarda lugano da edu da cok cok iiler...edu ins. oynar we ii oyun sergiler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Zaten oyuncu sakat oldugu cagrilmis bence brezilya milli takiminda oynucak seviyede degil savunmanin isi gana macinda zor

Bir kerede helal olsun de yin ya neden her futbolcuda hep açık arıyorsunuz anlamıyorum

İnş. iyi performans sergiler Takımda Yedek de olsa Süreklilik sağlasa yeter

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    yhaw bn saten bekliodum bole seyleri hiçde sasırmadım bu gibi laflara hatta simdi Dunga ii diil falan dienlerde cıkar normaldır bole seyler yapacak bişi yok... acaba edu galatasarayda olsa aynı laflar solenirmiydi

ayrıca oyuncu sakatlanmıs caarılmıs falan filan sonucta FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU EDU BREZİLYA MİLLİ TAKIMINA ÇA-ĞI-RIL-DI!!!!!!!
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Başarılı olacağını zannetmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

dunga nın brazilya nın başına gelmesi edu,daniel carvalho,diego,naldo gibi oyuncuların yararına olacak.çünkü dunga eski yıldızları çağırmıyor kadronun ortalamasıda 25-26 falandır.izlediğimde hep genç brazilyalılar oynuyordu.ronaldo,cafu,carlos gibi isimler yok artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ise bak yaa edu

nede olsa hazırlık maçı değilmi deniyo tek antranör, inş ii oynar kendini gösterir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayni konuyu ben acmistim.

fener bahçe çok havalı bir takım kardeş yalnış yoldalar bende takım tutmuyorum onuda belirtiyim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by onurgonullu06 View Post
    fener bahçe çok havalı bir takım kardeş yalnış yoldalar bende takım tutmuyorum onuda belirtiyim
    eskiden hangi takimi tutardin?

Ben edu yu lugano dan cok daha iyi buluyorum, insallah basarili olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yakışır o forma edu ya,bide brezilyada çağırılmayan adam fenerde çağırıldı dikkat çekmiş demekki...

Quote Originally Posted by onurgonullu06 View Post
    Yanlış düşünüyorsun kardeş takım tutmuyorsan söylemene gerek yok

Default Edu'ya milli davet

Edu'ya milli davet
    Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden beri performansıyla eleştirilerin hedefi olan Edu Dracena, teknik direktör Dunga tarafından Brezilya Milli Takımı'na çağırıldı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu Dracena, ülkesinin milli takımına çağrıldı.

Teknik Direktör Dunga'nın ilk açıkladığı kadroda bulunmayan Edu, PSV Eindhoven'ın Excelsior ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Alex ve Benficalı Luisao'nun yerine, Werder Bremen'li Naldo'yla birlikte kadroya davet edildi.

Daha önce 4 defa 20 Yaş Altı, 2 kez Ümit Milli bir kez de A Milli Takım forması giyen Edu, Ronaldinho, Kaka, Robinho, Fred, Lucio ve Gilberto Silva gibi yıldızlarla birlikte ter dökecek.

Brezilya Milli Takımı, 24 Mart'ta Şili ile 27 Mart'ta ise Gana ile karşı karşıya gelecek. Edu, böylece oynaması halinde Ganalı takım arkadaşı Appiah'a da rakip olacak.

TAKIM KADROSU

Kaleciler: Helton (Porto), Julio Cesar (Inter)

Defans: Daniel Alves (Sevilla), Ilsinho (Sao Paulo), Gilberto (Hertha Berlin), Kleber (Santos), Lucio (Bayern Munich), Naldo (Werder Bremen), Juan (Bayer Leverkusen), Edu (Fenerbahçe)

Orta Saha: Gilberto Silva (Arsenal), Mineiro (Hertha Berlin), Dudu Cearense (CSKA Moskova), Elano (Shakhtar Donetsk), Josue (Sao Paulo), Diego (Werder Bremen), Kaka (AC Milan)

Forvet: Ronaldinho (Barcelona), Robinho (Real Madrid), Fred (Olympique Lyon), Rafael Sobis (Real Betis), Vagner Love (CSKA Moskova)

NTVSpor

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Beğenmeyenlere kapak olsun...

Sheriff Misafir

Biraz ağır kalıyor. Bunun dışında zaten iyi bir defans oyuncusu..

iki tane konu war nere yazcazz

Ben şaşırdım bu haberi görünce. Çok eleştirilen bir futbolcu Edu, ama sonuçta Cruzeiro'nun kaptanıydı, ülkesinde tanınan gelecek vaadeden bir futbolcu. Dunga da bu yüzden çağırmış olabilir, Edu'yu tanıyordur, beğeniyordur ve şans vermek istemiştir.

Çok sevindim, umarım her 2 maçta da forma giyer. Appiah'a karşı oynayacak, bakalım nasıl olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Edu'yu hernekadar begenmesemde ülkemiz adına sevindim demekki Türkiye'dende Brezilya milli takımına gidilebiliyormuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Güzel haber.. Edu için büyük bir şans..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Brezilya'nın iskelet kadro yavas yavas değişiyor. Ve şans verilmeyen yıldız oyuncularda şans buluyor Diego, Daniel Alves,Carvalho,Naldo v.b
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Edu bence bu macta ilk 11e baslamayacak.Lucio ve naldo baslayacak,edu en fazla 20 dakika oynar.Oyunun gidisatina göre belki hic oynayamaz.Edu lucio,alex,luisao,naldo varken brezilya milli takiminda oynayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    yhaw bn saten bekliodum bole seyleri hiçde sasırmadım bu gibi laflara hatta simdi Dunga ii diil falan dienlerde cıkar normaldır bole seyler yapacak bişi yok... acaba edu galatasarayda olsa aynı laflar solenirmiydi

ayrıca oyuncu sakatlanmıs caarılmıs falan filan sonucta FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU EDU BREZİLYA MİLLİ TAKIMINA ÇA-ĞI-RIL-DI!!!!!!!
    dostum ben burda galatsaray ile ilgili ne laflar gordumki

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Uche ile Högh de geldiklerinde ilk maclarda defedin bunlara koskoca fener savunması kimlere emanet denmiş zamanında. sonrasını gördük. Enke bir macta 3 gol yedi diye adamın bi anasına sövmedikleri kaldı belki onu da yaptılar bilmiyorum artık. Ama şimdi görüyoruz adam bundesliganın önde gelen kalecilerinden en cok penaltı kurtaran adam. Sabretmezsek ilk macta adamın alnına satılık yazısını koyarsak bizm takımlar Az Alkmaar'dan daha beter takımlara evinde 5 tane yediği için bile elenir.. Fıstık gibi adam top geciyor adam gecmiyor insandır elbette hata yapar madem brezilyada o kadar adam var iki oyuncu sakatlandığında gitmesi gereken oyuncu lazımda neden Edu yerine başka birisi cvagırılmıyor. Demekki adam şimdi orayı sonra sonra da iyi yerleri hakedecek kapasitede. Bence ilerde çokk iyi yerlerde olur.
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Arkadaşa katılıyorum. Yabancı oyuncuların ülkeye ve takıma alışması zaman alır. Gelir gelmez ahım şahım performans beklemek yanlış olur. Zamanla kendini bulacaklardır. Erken davranıyoruz yabancı futbolcuları eleştirirken.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    Uche ile Högh de geldiklerinde ilk maclarda defedin bunlara koskoca fener savunması kimlere emanet denmiş zamanında. sonrasını gördük. Enke bir macta 3 gol yedi diye adamın bi anasına sövmedikleri kaldı belki onu da yaptılar bilmiyorum artık. Ama şimdi görüyoruz adam bundesliganın önde gelen kalecilerinden en cok penaltı kurtaran adam. Sabretmezsek ilk macta adamın alnına satılık yazısını koyarsak bizm takımlar Az Alkmaar'dan daha beter takımlara evinde 5 tane yediği için bile elenir.. Fıstık gibi adam top geciyor adam gecmiyor insandır elbette hata yapar madem brezilyada o kadar adam var iki oyuncu sakatlandığında gitmesi gereken oyuncu lazımda neden Edu yerine başka birisi cvagırılmıyor. Demekki adam şimdi orayı sonra sonra da iyi yerleri hakedecek kapasitede. Bence ilerde çokk iyi yerlerde olur.
    +1 kesinlikle katiliyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri