Geçen gün Burgazada'daki evimde otururken GS TV'de birden son dakika haberleri başladı. Bu son dakika haberinde Eric Gerets'in bu kulübe artık zarar verdiğini ve Galatasaray takımının kökten değişikliğe gitmesi gerektiğini anlatan Sayın Başkan Özhan Canaydın yeni menejeri tam yetkiyle takımın başına getireceğini ve kulübün futbol şubesinde köklü revizyona gidileceğini duyurdu.

Çok şaşırmıştım. Çünkü Eric Gerets bu takımı geçen sene şampiyon yapmıştı. Derken MSN'ime bir mesaj :

[email protected] : Çağrı naber ? Hiç sesin soluğun çıkmıyor. Neler yapıyosun bakalım ?
[email protected] : Napiim bea Adnan Abi?? Evimde oturuyorum. Football Manager Araştırmacılığı'na başladım. Oyuncu arayıp inceleyip duruyoruz işte. Takımlar falan... Haftaya da sizin genç yetenekleri incelemeye geleceğim.

Adnan Abi benim çok eski tanıdığımdır. Ben futbolcuyken o Florya'da bekçiydi. Ben futbolu sakatlığımdan dolayı erken bırakınca Football Manager'a merak sardım. Sağolsun Mustafa'da beni kırmayıp ekibe dahil etti. Parasız falan ama en azından vakit geçiyor. Duyduğuma göre Mustafa tüm paraları kendi yiyormuş zaten!

[email protected] : Haftaya değil de bugün bir gelsen ???
[email protected] : Neden abi ?
[email protected] : Ya sen bi gel de hele... Konuşuruz.. Bi acı kayfemizi içersin...
cagrizorkol.turksportal.net : Tamam abi birazdan gelirim...

MSN'i kapadım giyindim ve vapura binip Florya Metin Oktay Tesisleri'ne doğru ilerlemeye başladım. Kafamda binbir türlü sorular vardı. Acaba neden hemen beni çağırmışlardı??? Yoksa düşündüğüm şey mi olacaktı ?? Ama bana bu deneyimsizliğime rağmen neden güvensinler ki diye düşünüyordum!

Metin Oktay Tesisleri'nde ne mi oldu ???

AZ SONRA...