Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 138 sonuç

Konu: Cim Bom Galatasaray! [ Moda Kariyerlerden...]

Quote Originally Posted by dorukcanti View Post
    Cesar Delgado'yu GS'ye nasil aldin benim oyunda hem Chelsea kapiyo onu cunku adamlar senelik 3,2 milyon oneriyo
    Oyunu İtalya ligine göre başlatıyorum. Yani 14 temmuz.. Bunu yapıp oyunu açtığım ilk gün hiçbirşeyle uğraşmadan Delgado ya teklif yapıyorum.. Bazen PSV ve Hamburg da oluyor ilgilenen ama bana geliyor. Nedendir bilmem 14 Temmuzda başlatınca alabiliyorum onun dışında genelde alamıyorum. Hayatımda iki defa transfer edebildim zaten

Quote Originally Posted by sezer92 View Post
    Süper Bi Kariyer Olmus Boyle Devam Et Bide Transfer Listeni Tam Bildirirmisin Kimleri Gönderdin Kimleri Aldın Falan Diye
    Transfer Listem yukardakinin aynısı. Gidenlerde değişme yok. Gelenlere Daniel Carvalho'yu ekle. Bu transferlerden sonra bütçe 0 oldu
    ---Birazdan Avrupa Macerasının başlagıcı ve ligdeki birkaç maç geliyooor!..---
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan başlamıştı ve benim ilk rakibim Milan idi. San Siro'da zorlu deplasmanda ümidim yoktu. Stratejim Porto ve Anderlecht'i evimde yenip. Deplasmanda da Anderlecht beraberliği idi. Porto evinde iyi bir takımdı ne olacağı belli olmaz diye düşünüyorum..

İlk maç Milano'da:
    Hiçbir taktiksel değişiklik yapmadım. Kapanarak beraberliğe oynamamayı düşündüm. ve maçtan önce Pressure Is Off!! (Baskı yokk!!Çıkın ve yüreğinizle oynayın!!) dedim. Çok işe yaradı ve Penaltıdan Necatiyle golü bulduk. Tek kale oynadık Milan a karşı. İlk yarıda Pirlo''nun frikiğini ve Gattusso nun şutunu Mondi çıkardı.

İkinci yarıda ofsayt kokan bir gol attı Gilardino ve istediğimizin birazını alabildk. Çünkü hariha oynamıştık. İstatistiklerde göreceksiniz. Maçın adamının kim olduğuna bakınca da Tek kale oynadığımızı anlayacaksınız.

Maçın Adamı:

Delgado Arda ve Necati'nin Sert şutlarını güçlükle de olsa çıkarmayı bildi ve 9 puan ile oynadı.

Ardından Ligde G.Birliği maçından 2-0 lık galibiyetle ayrıldık. Bu maçtan görüntü veremiyorum maalesef. Maçın adamı Ümit Karan oldu:

Akabinde Kayseri maçı geliyordu. Mutlak galibiyet istediğim maçta delgado ve Carvalho çok iyiydiler:

Maçın Adamı:

1 Gol 1 Asist! Daniel Carvalho!!!..

Nihayet evimde oynayacağım Anderlecht maçı gelmişti.
    Ancak oynadığımız futbol berbattı. Faturayı kendime kesmiştim ve edyaya "Hatasız kul olmaz" diyerek geçiştirmeye çalışsam da gazeteler boy boy resimlerimi basıp Avrupada buruk başlangıç, Yine mi Kasımda veda?, Bari bir tur gör Cim Bom şeklinde manşetler atmışlardı.

Maçı sorumlusu bendim. Oyunculara Kesinlikle zafer istediğimi söylemiştim. ve bu da onları strese sokmuştu.

Maça gelince iyi oynayan Anderlecht idi. Maç sonunda 3 forvet 2 li savuma 3 hücumcu ve kanatlar derken konta atakta Boussoufa 90+2 de golü atmıştı..

Galatasaray 0 -1 Anderlecht

Maçın Adamı:

[90+2 de attığı golün sevincini Takım arkadaşı Frutos ile paylaşırken]

Turkcell SÜper Lİg Puan Durumun Verİrmİsİn...

Quote Originally Posted by solimetasyon View Post
    Turkcell SÜper Lİg Puan Durumun Verİrmİsİn...
    Abi içimi mi okuyon? Şimdi onu koyacaktım Bursa maçından sonra..

__________________________________________________ ___________

vee İşte diğer derbi maçı Galatasaray'ın!....

Müthiş çekişmeli geçen mücadeleden sıcağı sıccağına gelişmelerr...!

Maça hızlı başlayan Beşiktaş Hakan Yakın ile gol bulmaya çalışsa da Son ve Mondi nin performansları hat safhada olması hassebiyle istediği sonuca ulaşamadı. Kara Kartalların 4 yabancı ortasahası adeta döküldü..
    Cim Bom ise temkinnli başladı ve kaleyi sağdan solda önden arkadan vs.. kuşattı. İnamoto, Hakan, Carvalho ve Delgado kaleyi abluka altında tuttular maç boyunca... ve işte derbinin sonucu:

Daniel Carvalho ile güldü Aslnlar ve liderliklerini sürdürdüler..

Maçın Adamı:

Maç sonrası Beşiktaş'ta yaşanan şok gelişmeler varr!...
    Başkan değişikliği kapıda!

İşte Şükrü Üçüncü:

Bakalım ilerde neler olacak?! Hepsi buradaaa!

Türkcell Süper Lig Hiiiç Bitmesin!

İşte puan durumu:

Az sonraa Porto - Galatasaray ...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray Porto karşısında esti gürledi!!

Maç boyunca güzel performans gösteren Cim Bom da Son&Gökhan Zan ikilisi hatasız oynadılar. Kilit adamları Quaresma ve Anderson'u çok iyi marke ettiler.
    Maç boyunca göze çarpan isimler Arda, Hakan, Hasan Şaş oldular Hücum hattında..

Maçın Adamı:

Quaresma'nın gölgesi oldu adeta!!

kardes sukru ucuncunun fotosunu bulman falan manyak olmus!!!

super kariyerin war zevkle okuyorum basarilarin dewamini dilerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bencede guzel bi kariyer yaziosun ama devami da olsun yarim kesme kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Müthiş gidiyorsun, umarım böyle gider .. Okuması çok zevkli ..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Lig rahat götürüsün ama CL işin zor gibi gözüküyor

Şuan ŞL'de 4 puanın var sanırım. Arada bir ŞL puan tablosunuda koyarsan sevinirim

Milan ve Porto'dan puan çıkardığın için bence şanslısın. Anderlecht karşısındada en az 1 puan çıkarabiliseydin çok iyi olurdu ama farketmez yinede çok iyi başlangıç yapmışsın. Lige gelince %100 şampiyonluk veriyorum

fenerli olsam bilee yazıyı zevkle okudum.başarılar dilerim sana da

Çok teşekkürler arkadaşlar son maçlarla az sonra geliyoruum!..

dewamı ne zaman? merakla bekliyoruz....

Konyaspor 2-2 Galatasaray

Harika bir futbol ile ilk yarıyı önde kapayan Cim Bom Konya nın son dakikalarda attığı gollerle yıkıldı.. Maçın en etkisi ismi Cenk ve Ümit Karan'dı maç boyunca..

Maçın Adamı:

Etkili oyunu ile göz doldurdu..

Ardınadan Fortis Türkiye Kupası'nda heyecan başladı!!..

İlk rakip Kayserispor'du ve bu maçta Song, Hakan, İnamoto, Delgado, Orhan Ak ilk 11 de baaşlmadılar. Onların yerine Çağrı, Ferhat, Tolga, Ayhan, Mehmet Düz oynadılar. Ama oyuna sonradan giren Song ve Hakan çok iyiilşer başardılar..

İşte sonuç ve istatiskikler:

Maçın Adamı:

Rigobert Song

Bu arada Türkiye Kupası'nda da alınan mağlubiyet sonucundaki seçimleri Şükrü Üçüncü kazanarak Beşiktaş'ın Başkanlık koltuğuna oturdu!..

Az Sonra Ali Sami Yen ' de Porto maçı ve CL de son gelişmeler.

Not: Anderlecht Türkiye'de GS ve İtalya'da Milan galibiyetleri ile sürpriz puanlar almaya devam ediyor.

konya macina cok üzüldüm insallah bir daha öyle bir şansızlık olmaz basarılarının dewamını dilerim

Galataaray 3-1 Porto

Maç çok hızlı başladı sağlı sollu yükleniyorduk. ve Ardanın sağdan ortasında topla buluşan Delgado Skoru 1-0 a şık bir kafa vuruşuyla getiriyordu.
    Ardından fırtına devam etti ve Ümit de golle tanışanlardan oldu CL de. Ama 2. golün ardından Postiga Sami Yen'i sükûta kavuşturan golü atıyordu..
    İkinci yarıda Hasan Şaş'ın sakatlanması sonucunda oyuna giren Carrusca harika performans sergiledi ve Yaptığı ortaya voleyi çakan Delgao kendinin ikinci CimBom'un üçüncü golünü atarken maçın skorunu da tayin ediyordu: 3-1.

Maçın Adamı:

İkinci yarıda oyuna girdi güzel oynadı ve asistini de yapmayı ihmal etmedi Cesar'a...

Bu galibiyetin ardından grupta oluşan puan durumu:

vee işte zirvede Galatasaray!... İnşallah gruptan çıkarız .. Lider olursam daha iyi olur tabii. Sırada Anderlecht deplamsanı var CL de sonra Milan Cehenneme gelecek!!!...

Sırada Türkcell Süper Lig Manisaspor maçı ve puan durumu:

Manisaspor 0-2 Galatasaray

Bu maçta Hasan sakat olduğu için sağğda Arda solda MArcelo oynadılar. Gerçekten Arda her iki kanadı da süper kullanıyor. Asist Manyağı oldular Hasan ile birlikte kanatlardan
    Maçta fazla pozisyon olmadı Carrusca frikikten ortaladı Hakan yükseldi ve sonucu tahmin edebilirsiniz sanırım.. İlerleyen Dakikalarda Arda da sağdan ortaladı ve yine aynı kareleri izledik Hakan yükseldi ve... 0-2 Cim Bom Şampiyonn!

Maçın Adamı:

ve TSL Puan Tablosu:

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Portoyu yenmişsın tebrkler

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

Har'ka severek okudum devammmmm!
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

sampiyonlar liginde cok iyisin bunu gs ile basaran az kisilerdensin tebrikler dewamini bekliyoz....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok iyi gidiyorsun yav, Porto maçınıda çok net bir skorla kazanmışsın ... Kupa bekliyoruz senden ..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok iyi gidiyorsun yav, Porto maçınıda çok net bir skorla kazanmışsın ... Kupa bekliyoruz senden ..
    Abi ne kupası yahu? Ben 4 maçta bu kadar puan alabileceğimi bile düşünmezdim. Porto fos çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Şampiyonlar Liginde lidersin hee Helal olsun tebrik ederim

MuhteŞem Karİyerİn Devam Etsİn Şampİyonlar Lİgİnde Grupta Bİrİncİsİn Tebrİk Ederİm
    Galİba 2000 Ruhu Gerİ Geldİ

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi gidiyorsun C@rLos_TeveZ

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Abi ne kupası yahu? Ben 4 maçta bu kadar puan alabileceğimi bile düşünmezdim. Porto fos çıktı
    Ben senin kadrondan daha kötü sayılabilecek bir kadro ile aldım kupayı ilk sezonumda ..Biraz zorlanarak .. Başarabilirsin sende ..

Severek okudugum kariyerlerden biri Böyle devam et.Cl de senden en azindan yari final bekliyoruz

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Severek okudugum kariyerlerden biri Böyle devam et.Cl de senden en azindan yari final bekliyoruz
    Bu gazlarla yapacaz birşeyler artık

Guzel isler basarmissin insallah diledigin yerlere gelirsin FBli olmama ragmen zevkle okuyorum

Unhappy

Türekcell Süper Lig'de mücadele ve heyecan devam ediyor!...

Galatasaray ve Fenerbahçe liderlik yarışını sürdürürken müthiş maçlar ortaya çıkıyor.

Evet durum böyle. Her hafta ya Fb ya daBenim takım ilk maçını oynayıp rakibin puan kaybetmesini bekliyor. Galatasaray olarak Fener'in 2 puan önünde götürüyoruz yarışı ve bu yarışta beni zorlayan, terleten maçlardan biri:

Denizlispor 1-2 Galatasaray

Habire atak yapıyordum ve erken golle öne geçtim. delgado 35 metreden harika vurdu ve dk 2 de öne geçirdi. Ama adriano'nun uzaktan vuruşu Song'a çarptı ve Mondi kontrpiye (böyle mi yazılıyor?) de kaldı.
    İkinci yarıda genç Çağrı'yı çıkarıp Hakan'ı oyuna aldım. O da ikinci yarının ikinci dk sında maçın skorunu belirleyen golü soldan Arda'nın ortasından gelen meşin yuvarlağı kafayla ağlara göndererek belirledi..:

Maçın Adamı:

Panter Sülo!

Hemeen Ardından Sakarya 'ya yolculuk vardı:
    Bu maçta sakatlık olmaması için çok dua ettim. Akabinde Milan Cehenneme gelecekti çünkü.. ve işte Sakarya maçı:

Maçın Adamı:

The Boss: Cesaaaaaaaaar!

İşte muhteşem maç!!!

Ali Sami Yen ' e Milan geliyordu!..

Herşeyi hazırlamış ve taktikleri de vermiştim. Onlara Çıkın ve yüreğinizle oynayın.. İtalyanların dediği gibi "Milan dikkat et cehenneme gidiyorsun" sözünü hatırlattım. Burasının neden cehennem olduğunu gösterin onlara aslanlarım!! dedim.

Mükemmel maç başladı harika oynuyorduk. ilk maçta hayallerimizi yıkan Gilardino ahımı aldığı için oynayamıyordeu desem yalan olur, sakat olduğundan oynayamıyordu.

İşte harika sonucun harika belgesi:

Maçın Adamı:

Cesar Delgado 1 Gol 2 Asist

Bu sonuç ile Galatasaray üst tuu garantilemişti. Önümüzde Anderlecht maçı var ve umutları bitmedi. Milan Porto'yu Anderlecht bizi yenerse Belöikalılar turu geçiyor. Ama ben ilk maçta da yenildiğimiz için Yakarım Anderlecht'i yakarım diyorum..
    Onları Belçika'da yenip üst tura çıkamamalarını sağlayacağız..

Ligte heyecan devam ediyor sırada Ankaragücü maçı var... [Bu arada bir Bursa maçı var unuttuğum. erteleme maçı 0-0 bitti.]

Hocam harika gidiyorsun.. MiLan`da herzamanki gibi Cehennem`de yandı hee heLaL oLsun! BasarıLarının devamını diLiyorum.. Bu Sene SampiyonLar Ligi`ni aL Getir Turkiye`ye...
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

harikasın arkadaş zevkle okuyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaş sabriyi hiç oynatmıyon neden

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri