1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Cim Bom Galatasaray! [ Moda Kariyerlerden...]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Çok iyi gelmişsin.Ayrıca yazma stilide biraz kopya olsada güzel...

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Çok iyi gelmişsin.Ayrıca yazma stilide biraz kopya olsada güzel...
    Kopya??? neresi acaba? ben sadece maçları anlatıyom yahu Basın toplantısı andan polat falan da karıştırmıyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by solimetasyon View Post
    Helal KardeŞ Çok İyİ Gİdİyorsun.. Mİlan MaÇini Kaydedİp Koyarmisin İzleyelİm O MuhteŞem MaÇi BaŞarilarin Devamini Dİlerİm.....
    İstek üzerine Galatasaray-Milan maçı görüntüleri

TSL de Ankaragücü deplasmanı..

Zor bir maç olacağını düşünüyordum. Sakatlarımdan Muslu ve Inamoto iyileşmişti..
    Ama çok kolay bir maçtı ve Delgado fırtınası vardı yine:

Maçın Adamı:

Cesar Delgadooo!..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray 2-0 K.Erciyes

Bu maçı ilk bakışta A.Gücü maçına göre daha kolay görüyordum. Ancak ilk ve son dakikalarda bulduğum iki golle kurtarabildim. Song attığı 2.golü de bir Kayseri ekibine atıyordu. ilk golü de Kayserispor'a Kupada atmıştı.

Maçın Adamı:

Rigobert Song..

Bu iki maç sonrası Fenerbahçe Manisa ile berabere kalıp, Gençlerbirliği'ne de yenilince Aradaki puan farkını 7 ye yükseltmiş olduk..

Ardından Anderlecht maçı geldi. Daha önce de belirttiğim gibi mutlak galibiyet istiyordum. Karşılıklı ataklar sonucunda Tchite ile öne geçtiler. Delgado sahneye çıktı ama çok geçmeden Goor ile ilk yarıyı önde kapatan Belçika temsilcisi olmuştu. İkinci yarıda 2 değişiklik Arda ve Ayhan girmişti. Ergün ve M.Güven çıkmışlardı. Fırtına gibi geliyorduk Hasan ve Arda ile.. Arda nın yaptığı ortada topla buluşan Ümit skoru eşitliyordu. Arda asist serisine bir çentik daha atıyordu.. Hızlı ataklarla yoklayan Anderlecht umduğunu bulamazjken Cim Bom kontra ile vurdu: Delgado.. 2-3 Maçın devamında savunma derinliğini yitiren rakibe son darbeyi Çağrı vuruyordu. ümitin vuruşu kaleci Proto dan sekmiş ÇAğrı'nın önüne düşmüştü. Genç yetenek Galibiyeti Kesinleştiren golü atmıştı:
    2-4

Mesaj Yetkileri