turkcell reklamında arda ile konuşan bebek varya,arda çok titriyorsun diyo
işte o benim küçük kuzenim,annemin erkek kardeşinin oğlu,yani dayımın oğlu
çok şirin çıkmış ama dimi![]()
turkcell reklamında arda ile konuşan bebek varya,arda çok titriyorsun diyo
işte o benim küçük kuzenim,annemin erkek kardeşinin oğlu,yani dayımın oğlu
çok şirin çıkmış ama dimi![]()
gercekten cok şirin bi cocuktu Allah sahibine bagıslasınOriginally Posted by ronnie91
gerçekten çok tatlı sevimli bi çocuk allah sahibine bagıslasın
kemal sunal, ilyas salman
Zeytin Burnunda OturuyorOriginally Posted by alex_fb_
![]()
bizim sınıfta bir kız arkadaş fenerli olcan adın ile kuzen tüm fener kadrosu ile tenışık bize tuncayla falan resimlerini gösterdi
abi kusura bakma ama ben o kıza çok gıcık oluyodumOriginally Posted by torres_1905
So what?
Saike
Ceyhun Eriş
Rıdvan Dilmen bizim Ataköy de oturuyor ne zaman Atriuma gitsem onu görüyorum bi de cem can vardı yan apartmanda oturuyordu görüyordum bazen sivasspor a transfer olunca gitti bi de kone diye bi yabancı oyuncu vardı eskiden istanbulspor da bizim apartmanda oturuyordu konuşluğumuz var
kone psvdekimi
kıvırcık ali, ferhat tunç ve mustafa özarslan tanımışlık değilde onlar bizim mahallede konsere gelmişlerdi orda öpmek manasında
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
iori abi sen uğur meleke röpörtajı yapcaktın noldu
şimdilerde avrupa yakasında tekrar parlayan kapı cı gaffur yani peker açıkalın ve tugay kerimoğlu. tugayın eşi annemin çok yakın bir arkadaşı ama ben tugayı 2-3 kez gördüm malum adam yurtdışında. ayrıca bana glasgow rangers forması getircem diye söz vermişti ama yalan oldu galiba. düşünün işte taa glasgow dayken söz vermişti kaç sene geçmiş üstünden![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Bu başlık tanıdığınız veya yakınınız olan ünlülerden çok gördüğünüz, mahallenizde oturan, çalıştığım yerdeki veya denk geldiğiniz ünlülere dönmüş. Sonuç itibari ile denk gelmek başka tanımak başka
Ece Erken benim ortaokul arkadaşım, onun dışında ünlülerle bir araya gelemedik yada şuan ünlü olan var ama ben çıkaramıyor olabilirim![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
bizim sokaktaki arkadaşın amcası gökhan tokgöz fenerle falan maçı olduğu zmn geliyor arkadaşımı görmeye birçok kez gördüm imzalı forması war kaleci bi de okulda emrullah diye bir arkadaşım war onun abisi baki mercimek
he bide unutmusum
Emre Belozoglu Gs de oynarken ayni sitede oturuyoduk
Sürekli karsilasiyoduk annesiyle kaliyodu![]()
recep tayyüp erdoğan babam onun ahçılığını yapmıştı.Mapus teyken ziyarete gitmiştik ailecek![]()
metin diyadin ( oftas spor t.direktoru )-- dayimin kizi ile evli, gorustuk bi kac kere.
Ibrahim Yattara onun korumaligini yapan bizim koydendi, Trabzonda Yattaranin evine gittik ama iceri girmedik. ( resimlerimiz var )
Senol Gunes, amcamin eski okul arkadasi. idmanlara falan hep beni iceri birakirdi.
daha bi cok insan var ama konusmadik.
mesela Erman Toroglu'nu Trabzonun meshur 8 direkli hamaminda gordum, BBG Melih i akcaabat kofte salonunda gordum, bide Fatih Terim hava limaninda gordum
Ankaragücü futbolcusu Yılmaz-Uzaktan akrabam
Hasan Şaş- Bizim sınıftan bir kızın akrabası![]()
Zerrin Özer annemin eski arkadaşı.. Ablası Tülay Özer daha iyi arkadaşıAynı masada sohbet etmişliğimiz var..
Fatih Terim AdanaDemirdeyken, babam adanademirin altyapısındaymış konuşmuşlukları varmış..
Ben 12-13 yaşlarımdayken Rıza Çalımbayla FB-BJK maçı için iddaya girmiştim, FB kazanırsa bana FB forması ve topu alıcaktı.. BJK kazanırsa Adana'da kebap yedirecekti annemler ona.. Tabi Akmerkezde içkili bi ortamda konuşulduğu için unutuldu bunlar..Maçı 3-2 BJK kazandı..
İlhan İrem ile Kaya Çilingiroğlu da bi ara teyzemin arkadaşlarındanmış.. Hala görüşürler mi bilmiyorum..
Yarın okulda Pelin Batu ile tanışabilirmFilm izlicez birlikte hehe
Bir de Feridun Düzağaç 5-6 yıl önce çok da ünlü değilken ondan imza almak için yanına gittiğim de kolumu açtım imza atsın diye(yeşilliğine tabi ne bilim daha ünlü olacağını) O da karaladı kolumu ve ertesi gün şişti kolum..
Aklıma geldikçe yazarım..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Okan Yılmaz Kendisi Bizim Mahallede otururdu eskiden![]()
Cem Karaca ile tanışmıştım....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bnde yazayımm barii Selin Demiratar(acı hayat-nermin)bizzat haalmın kızı oluR. her ayy 3-4 kere bizdebide salih kırmızıgül varr eskilerden bi filmde karamuratın oğluydu cüneyt babanın şimdilerde sır kapısnda falan oynuo
![]()
Mehmet Asla.n.tuğ komşumuzdu bir aralar..
Sonra Cem Yılmaz'ı Bodrum havalimanında görmüştüm resmim var herkes fotoshop diyor
Beşiktaş'ın eski kalecisi Cordoba'yı hep görüyordum Ümraniye'de resmim var..
Çarşı'nın kurucularından Alen'i tanıyorum.Su ısmarlamışlığı var
Kenan İmirzalıoğlu'ndan imza almıştım Deliyüreğin Capitol'deki çekiminde...
Hafif konu dışına kayık oldu benimkiler![]()
Ne ünlüsü yaa
Onlarda insan bende insan ne var bunda zaten bu aralar kadınlara uyuz oluyorum.
Para için herşey yapıyorlar elime verecekler 2 dakikada hepsinin o bacaklarını kırarım.![]()
ertuğrul sağlam bizim kayseride adidas mağzasının önünde tanışmıştım. bülent korkmazı hep kayseriparkta görüyorum ama hiç tanışamadık ne zamn görsem telefonla konuşuyo mehmet topuz msnden ve ksnin siteden tanışıyorum kemal okyayı da tanıyorum arabasında giderkne gördüm kırmızı ışkta hemen yanına gittik tanıştuk. bide fatih ceylan bizim okulun oradki veterinerlik fakültesine gelmişti köpeği hastalanmış orda tanıştık son olarakta okan karaca kayseride bahar şenliklerine gelmişti orda tanıştık![]()
Hayret yav hicde beni yazan cikmamis Unlu olarak Turksportal ahalisi tanirdi beni yav![]()